Hızlı Soru - Cevap

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Öne çıkan konu #13,941
iyi günler kolay gelsin uygun fiyatlı foam Lance aramaktayım (karcher uyumlu) yardımcı olabilirseniz sevinirim...
9.84US $ 20% OFF|Araba köpük yıkama köpük püskürtücü köpük aparatı köpük topu köpük jeneratörü Daewoo çekiç Karcher Huter Makita yüksek basınçlı yıkayıcı|Su Tabancası ve Kar Köpüğü Üfleme Borusu| - AliExpress
uygun fiyatlı olarak bunu alabilirsiniz
daha iyi birşey olsun ve beklemek istemiyorum diyorsanız da @caner92 Mjjc satıyor onun ilanına bakabilirsiniz

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
mjjcler kalmadı malesef sonuncusuda 2 gün önce satıldı. Su an icin yine bir tane sıfır ürün var ama mjjc değil. Yardımcı olabilirim düşünürse arkadaş.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Kötülemek gibi olmasın ancak Glaco'nun tüm tipleri su iticilik olarak başarısız bana kalırsa. Hadi su iticilik güzel görünebilir ancak yağmuru kaydırma açısından gerçekten vasat.
Ben yıllar önce Crystal Concept Glass Guard almıştım. 60 km/h dan itibaren sileceğe ihtiyaç duymaksızın su itmeye başlıyor.
Kesinlikle katılıyorum keşke alma şansımız olsa tekrar alsak. Glaco kullanmadım ancak ben Gtechniq g5 ten ziyadesiyle memnun kaldım. Hem bereketli hem uygulaması kolay ve düşük hızlarda su itiş başlıyor.

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaş lar Jant temizleyici hangisini önerirsiniz janta zarar vermeyen ürün olarak?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Lastiklerede kullanılabilirmi bu ürünler birde valet pro citrus pre wash diye bir ürün var bu üründe jantlara uyumlumu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanabilirsiniz. Citrus pre wash kullanılmaz diye bir şey yok ama yetersiz gelecektir. Temaslı yıkamada çizilme artar doğal olarak. Ben jantta jant ürünlerine öncelik vermenizi tavsiye ederim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Kesinlikle katılıyorum keşke alma şansımız olsa tekrar alsak. Glaco kullanmadım ancak ben Gtechniq g5 ten ziyadesiyle memnun kaldım. Hem bereketli hem uygulaması kolay ve düşük hızlarda su itiş başlıyor.
G5 içinde ürün bekleyince bende iki defa atlama sorunu çıkardı hocam, tüm temizliği yapıp gerekli koşulları sağladıktan sonra. Sanırım formunu kaybediyor olabilir uzun süre bekleme yapınca. Uzun zamandır favorim Gyeon View bu alanda

Cekomastiksilikon35

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
1. Hem kaporta hem jantlarda uygulayabileceğim demir tozu temizleyici önerisi alabilir miyim?
2. Aracımın dışında piano black plastik aksamlar var, demir tozu vs geldiğinde olumsuz etkilenir mi acaba? Veya yıkarken yada işlemlerde ne gibi şeylere dikkat etmem lazım?

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
1. Hem kaporta hem jantlarda uygulayabileceğim demir tozu temizleyici önerisi alabilir miyim?
2. Aracımın dışında piano black plastik aksamlar var, demir tozu vs geldiğinde olumsuz etkilenir mi acaba? Veya yıkarken yada işlemlerde ne gibi şeylere dikkat etmem lazım?
Marka olarak Kc RRR veya FB . RRR sanki bi tık yoğun gibi ,buda jantlarda temizliği ortaya koyuyor. Ayriyeten Flowey R10 da tavsiye edebilirim. Hatta bazı yerlerde 1:1 sulandırılıp kullanıldığı da yazıyordu.
Piano black için de kaportaya nazaran biraz daha dikkat edilebilir, fakat uçan tozdan bile çizilebildiği için belli bi süre sonra sanki kendisi çiziliyormuş gibi hissediyorum

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vp dragons breathe fiyat olarak uygundur kc lere göre

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
İlk soruya cevap verilmiş. 2. Sorunuzun çözümü ise kesinlikle folyo kaplama. Zemin düzeltilip folyo kaplanırsa ancak o şekilde çözüme kavuşmuş olur. Çok kolay çizilir ve çok gözünüze batar.

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Hayırlı geceler. Konu dışı olarak Çin’den alış veriş yapan var mı acaba bir kaç soru sormam gerekiyor da bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır acaba? :)

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Hayırlı geceler. Konu dışı olarak Çin’den alış veriş yapan var mı acaba bir kaç soru sormam gerekiyor da bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır acaba? :)
2 ayrı sistem var, biri sipariş sonu vergi dğeri ise teslimde vergi. Sipariş sonu vergide direk ne kadar olacağı yazar ama teslimde vergi biraz farklıdır. En son bez-eldiven vs aldım hemen hemen 2-3 dolu alışveriş (bim-migros) poşedi kadardı toplam 16,5 tl ptt ye teslim parası ödedim ama genelde bez , havlu ,fırça vs gibi ürünlerde 16/18 tl gibi rakamlar çıkıyor. Birde ürünler 2/3 hafta aralığında geliyor. En sonki sipariş 15 , ondan önceki ise tam 20 günde gelmişti.