Hızlı Soru - Cevap

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #14,761
Tam bir sene önce aldığım Flowey İ2'de resimdeki gibi tortular oluşmuş. Betimleme yapacak olursam sigara külüne benziyorlar. Ne yapmam gerekir? Kullanılır mı? Güneş görmeyen, uygun oda sıcaklığındaki kilerde, kendi şişesinde sakladım.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Tam bir sene önce aldığım Flowey İ2'de resimdeki gibi tortular oluşmuş. Betimleme yapacak olursam sigara külüne benziyorlar. Ne yapmam gerekir? Kullanılır mı? Güneş görmeyen, uygun oda sıcaklığındaki kilerde, kendi şişesinde sakladım.

saf su ile mi karışım hazırlamıştınız hocam? Güneş ve sıcaklık görmeyen ürünlerde bu tip problemler olmuyor bi çalkalayın belki karışır o zaman kullanılabilir. Benim önerim hep yeteri kadar ürün sulandırıp kullanıp bitirmek :)

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
saf su ile mi karışım hazırlamıştınız hocam? Güneş ve sıcaklık görmeyen ürünlerde bu tip problemler olmuyor bi çalkalayın belki karışır o zaman kullanılabilir. Benim önerim hep yeteri kadar ürün sulandırıp kullanıp bitirmek :)
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Ürün saf halde Flowey'in gönderdiği şişede duruyor. Güneş almayan odada, ideal oda sıcaklığında saklıyordum. 500 ml hazırlayıp onu kullanıyordum. O bitince, yeniden hazırlamak için elime aldım. Bunu gördüm. İyice salladım ama aynen duruyor maalesef. Bu arada içme suyu ile sulandırırım 500 ml karışımımı. O karışımda hiç bozulma olmamıştı. Ama saf olan böyle oldu.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Ürün saf halde Flowey'in gönderdiği şişede duruyor. Güneş almayan odada, ideal oda sıcaklığında saklıyordum. 500 ml hazırlayıp onu kullanıyordum. O bitince, yeniden hazırlamak için elime aldım. Bunu gördüm. İyice salladım ama aynen duruyor maalesef. Bu arada içme suyu ile sulandırırım 500 ml karışımımı. O karışımda hiç bozulma olmamıştı. Ama saf olan böyle oldu.
İsterseniz aracın görünmeyen bir yerinde deneyin renk solmasi vb yapmasa süzgeçten geçirip kullanmaya devam edin derim. Cok titizlendiyseniz yenisi mecbur

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Peki bununla M700 ile yaptığımız yüzey temizliği yapabilir miyiz örneğin wax öncesi yüzeyi temizlemek için ağır mı gelir ?
Sayın hocam merhaba, tecrübe değil ama duyum paylaşmak isterim müsadeniz ile. Geçen sene @Celal abi Angelwax zift temizleyici ürün almıştı benden, ürün üzerinde boyalı parçalarda kullanmayın yazıyordu ve celal abi uyguladığı zaman resmen verniği yakmıştı boyalı parçada. M700 kullanmak daha uygun olur diye düşünüyorum, tekrar söyleyeyim sizler gibi tecrübe sahibi değilim ama düşündüğüm zaman mantıklı geliyor M700. Saygılar.

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Sayın hocam merhaba, tecrübe değil ama duyum paylaşmak isterim müsadeniz ile. Geçen sene @Celal abi Angelwax zift temizleyici ürün almıştı benden, ürün üzerinde boyalı parçalarda kullanmayın yazıyordu ve celal abi uyguladığı zaman resmen verniği yakmıştı boyalı parçada. M700 kullanmak daha uygun olur diye düşünüyorum, tekrar söyleyeyim sizler gibi tecrübe sahibi değilim ama düşündüğüm zaman mantıklı geliyor M700. Saygılar.
Teşekkür ederim M700 kullandım fakat bu üründen hiç elime almadım nedir görmedim açıkçası :) teşekkür ederim düşünceleriniz için.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Arkadaşlar kil almak istiyorum. Biliyorum kil muhakkak çiziyor ama aracı minumum çizecek kil ve kaydırıcı önerilerinizi bekliyorum. Araçta yıkama kaynaklı çizikler yok denecek kadar az ve kil temizliği çizik oluştursun istemiyorum açıkçası.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar kil almak istiyorum. Biliyorum kil muhakkak çiziyor ama aracı minumum çizecek kil ve kaydırıcı önerilerinizi bekliyorum. Araçta yıkama kaynaklı çizikler yok denecek kadar az ve kil temizliği çizik oluştursun istemiyorum açıkçası.
Kil eldiven tavsiye ederim. Normal kil hamuru gibi çizmiyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Can hocam marka tavsiyeniz var mı? Kullanımı geleneksel diğer killer gibi galiba.
Marflo kullanıyorum ben. İşini yapıyor. Kullanımı dediğiniz gibi şampuanla su hazırlarsınız bir kovaya. Onun içine batırıp yüzeyde gezdirirsiniz. İsterseniz kil kaydırıcı da kullanabilirsiniz ama gerek yok.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Birkaç gün önce polisaj yapılmış bir araca wax süreceğim yıkayıp m700 ile silip waxı sürsem yanlış bir uygulamamı olur?
Yıkarken dikkat edin çizmemeye özen gösterin, normalde de böyle bir uygulama yapılır, polisandan sonra yıkama ve m700 le silinip wax uygulanır.