Hızlı Soru - Cevap

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Foruma safari’den giriyorum ve telefonun emojisi ile yazdığım zaman eskiden verdiğim tepki görünürdü şimdi görünmüyor ya üstteki sekmeyi kullanacağım ya da : D gibi kısaltmalar yazacağım. Bu durum herkeste mi böyle yoksa yazılımsal mı?

Yazarken elim emoji koymaya alıştığı için mesajı yazdıktan sonra bi bakıyorum bomboş duygusuz bi mesaj olmuş. Sonradan da düzeltmek zor geliyor.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Foruma safari’den giriyorum ve telefonun emojisi ile yazdığım zaman eskiden verdiğim tepki görünürdü şimdi görünmüyor ya üstteki sekmeyi kullanacağım ya da : D gibi kısaltmalar yazacağım. Bu durum herkeste mi böyle yoksa yazılımsal mı?

Yazarken elim emoji koymaya alıştığı için mesajı yazdıktan sonra bi bakıyorum bomboş duygusuz bi mesaj olmuş. Sonradan da düzeltmek zor geliyor.
Üstteki Sekmeyi Kulanın Forumdaki.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya

genel olarak böyle . forum yazılımı ile alakalı. bende aynı durumdayım.
yalnız mesaj yazarken. yazı tipine ve mesajı zenginleştirebileceğiniz bi menü var. microsoft word menüsü gibi. oradan gülen surat simgesi altından ekleyebilirsiniz. :cool::parıltıx:

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Üstteki Sekmeyi Kulanın Forumdaki.
genel olarak böyle . forum yazılımı ile alakalı. bende aynı durumdayım.
yalnız mesaj yazarken. yazı tipine ve mesajı zenginleştirebileceğiniz bi menü var. microsoft word menüsü gibi. oradan gülen surat simgesi altından ekleyebilirsiniz. :cool::parıltıx:
önceden bu şekilde değildi diye hatırlıyorum direk emoji koyuyordum. Belki düzeltilebilecek bir şey ise yazmak istedim.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Divortex( tahta saplı fırçası yeşil olan) ile aynı uzunlukta mı bu? İş görür mü?
ondan biraz daha kısaydı boyu ama kullanımda boyunun kısa olması pek anlaşılmıyor. @Sefa46 abi seninki eline ulaştı mı? bendekinin fırça yapısı divortex fırçadan daha sert, lucullan lastik fırçasından biraz daha yumuşak. 2 tipi mi var acaba bunun?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
ondan biraz daha kısaydı boyu ama kullanımda boyunun kısa olması pek anlaşılmıyor. @Sefa46 abi seninki eline ulaştı mı? bendekinin fırça yapısı divortex fırçadan daha sert, lucullan lastik fırçasından biraz daha yumuşak. 2 tipi mi var acaba bunun?
Bugun aksam teslim alacagim bilgilendirme yapayim kardesim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Son düzenleme:

irfan yalınay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar merhaba ; hem jant hem kaporta için kullanılabilinir demir tozu temizleyici önerilerinizi rica ediyorum.Teşekkür ederim.