Hızlı Soru - Cevap

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #15,481
konu dışı ama farlarda böyle bir soyulma vuku buldu. iki farda da aynı yerde başlamış. 1 yıl önce hasardan 2 far grubu da orijinal valeo takım ile değişti. servis şaşırdı ve çok fikir yürütemedi fabrikasyon farlarda vernik yokmuş vernik atması olamaz dediler. olsa bile 1 yılda soyulacak bir şey değil güneşte de kalmıyor araç. tedarikçi kaynaklı sıkıntı olabilir mi ? ilk merak ettiğim bu neyin soyulması, ikinci merak ettiğim ne yapılabilir ?

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Biz izmir ekibi olarak 10 adet satın aldık hiç birinde sorun yoktu, sizin şansınıza böyle bir durum oldu sanırım. Ben bizzatt 4 tanesini modifiye edip kompresör ile sızıntı var mı diye 6 bara kadar çıkarttım (kesinlikle denemeyin risk size aittir) hiç birinde gram kaçırma yoktu. Herşey garajda malın arkasında durur diye düşünüyorum ben çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım
Sizin alımınızı biliyorum o yüzden de cevabınız önemliydi teşekkür ederim . Firma ilk pompada parça yamuktu değişim yaptı ikinci hava kaçırıyor dedim iade ettim fakat bu üçüncü son pompada kaçırıyor dedim hoş karşılamadılar .biz denedik sorun yoktu diyorlar minimal kaçak normalmiş . Kaçak basınç arttıkça artıyo düşük basınçta kaçak yapmıyor ve benden başka kimsede bu kaçağı ben görmedim duymadım soruyorum alanlars sadece bende var kaçak . Firmaya siz gönderin elinizdeki pompalardan bir tane kaçak yapan dedim normalse eğer . biz göndermeden önce denedik gönderdik diyorlar ve minimal kaçağı ben problem olarak görüyormuşum normalmiş üstelemedim bende . üst üste 3 pompanında sıkıntılı olması hoş değil

photih

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
konu dışı ama farlarda böyle bir soyulma vuku buldu. iki farda da aynı yerde başlamış. 1 yıl önce hasardan 2 far grubu da orijinal valeo takım ile değişti. servis şaşırdı ve çok fikir yürütemedi fabrikasyon farlarda vernik yokmuş vernik atması olamaz dediler. olsa bile 1 yılda soyulacak bir şey değil güneşte de kalmıyor araç. tedarikçi kaynaklı sıkıntı olabilir mi ? ilk merak ettiğim bu neyin soyulması, ikinci merak ettiğim ne yapılabilir ?

öncelikle geçmiş olsun.
Bence en güzel çözümü eğer ürünün faturası varsa valeonun resmi sitesinden müşteri hizmetlerine mail atarak çözebilirsiniz. Türkiye'yle değil direkt ana merkeze atarsanız bir çözüm olabilir çünkü 1 yıl çok uzun bir süre değil farlar için.

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
öncelikle geçmiş olsun.
Bence en güzel çözümü eğer ürünün faturası varsa valeonun resmi sitesinden müşteri hizmetlerine mail atarak çözebilirsiniz. Türkiye'yle değil direkt ana merkeze atarsanız bir çözüm olabilir çünkü 1 yıl çok uzun bir süre değil farlar için.
teşekkürler. faturası elimde mevcut değil de kaskodan serviste değişti seri no tarih vs. kayıtlı her şey. dediğiniz yöntemi deneyeceğim. önce tekrar servise gidip fotoğraflarını tedarikçisine/kaskoya neyse artık oradan çözüme kavuşturmaya çalışayım diyorum.

photih

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Nasıl basınçlı su elde edebilirim? 2. kat balkondan hortum çekerek araba yıkamayı düşünüyorum.
maddi olarak durumunu bilemiyorum ama karcherle yıkamak cidden eğlenceli oluyor bir de snow foam alınca herşey çok kolaylaşıyor. ayrıca kovadan su da çekebiliyor ancak elektrik kablosu falan uğraştırabilir.

cihanoner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
maddi olarak durumunu bilemiyorum ama karcherle yıkamak cidden eğlenceli oluyor bir de snow foam alınca herşey çok kolaylaşıyor. ayrıca kovadan su da çekebiliyor ancak elektrik kablosu falan uğraştırabilir.
mantıklı olduğu sürece sorun yok. hortuma takılan başlıkları oluyor mu acaba?

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Autoglym cam pastası çok işlevsel değil, elinizde normal kalın pasta varsa aynı işi yapıyor ekstradan satın almanıza gerek olmaz diye öneriyorum

autogylm elimde mevcut o yüzden onu uygulasam mı diye düşünüyorum. ekstra masraf olmayacak bana. tabi bi artı katmayacaksa boşuna emek vermeyeyim.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
arkadaşlar bu flowey'in sitesinden sipariş verdim de , ne whatsapptan ne siteden herhangi bir dönüş yok hala. Bu nasıl bir site sıkıntılı mıdır nedir? burada çok fazla b33 kullanan var siz nasıl aldınız onu acaba?

not-Flowey'den bana ulaşıldı. Herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır.
Ürünleriniz geldi mi?

Son düzenleme:

Hk80

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
pazartesi sipariş verdim halen gelmedi. ancak flowey lüksenburg'a durumu iletince , Türkiye'deki müdür aradı, cuma ya kadar gelir dedi, pazartesi falan gelse de sıkıntı yok ancak herhangi cevap alamamak dolandırıldım mı hissiyatı oluşturuyor.
Hep aynı durum oluyor,hiç bir şekilde iletişimede gecemiyorsunuz. Son seçenek olarak tercih edilmesi gereken bir işletme.

Hk80

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selam, Pazartesi flowey firmasından sipariş vermiştim,hiç bir hareket olmadığı için WhatsApp üzerinden Çarşamba mesaj attım cevap yok,yine yazdım yok. Perşembe tekrar yazdım cevap yok. Arıyorum açan yok, talep oluşturuyorum dönen yok. Ürünün geç gelmesi hiç problem değil ama muhatap alinmamak gerçekten çok kötü bir durum.
Bu Sabah tekrar yazdım artık şikayette bulunacağımi gerekirse savcılığa gideceğimi söyledim. Dönüş hemen sağlandı , siparişim ve sitedeki hesabım iptal edilmiş,para iadem yapılmış.
Burda yanlış yapan taraf ben miyim sormak istedim.
İsterseniz yazışmaları da paylaşım yaparım. Bu firma gerçekten alışveriş yapılacak yer değil. Kendi söylemleri Online satış kendileri için 3. plandaymis.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Selam, Pazartesi flowey firmasından sipariş vermiştim,hiç bir hareket olmadığı için WhatsApp üzerinden Çarşamba mesaj attım cevap yok,yine yazdım yok. Perşembe tekrar yazdım cevap yok. Arıyorum açan yok, talep oluşturuyorum dönen yok. Ürünün geç gelmesi hiç problem değil ama muhatap alinmamak gerçekten çok kötü bir durum.
Bu Sabah tekrar yazdım artık şikayette bulunacağımi gerekirse savcılığa gideceğimi söyledim. Dönüş hemen sağlandı , siparişim ve sitedeki hesabım iptal edilmiş,para iadem yapılmış.
Burda yanlış yapan taraf ben miyim sormak istedim.
İsterseniz yazışmaları da paylaşım yaparım. Bu firma gerçekten alışveriş yapılacak yer değil. Kendi söylemleri Online satış kendileri için 3. plandaymis.
Sadece ticarette değil her konuda şahsi fikrim şu yönde ; bir işi yapacak, organize edecek gücün ve vaktin yoksa hiç o iş ile uğraşmayacaksın. Paranız ile rezil olmak bu olsa gerek. Sadece siz değil çoğu üye şikayetçi bu durumdan.