Hızlı Soru - Cevap

IlgazRafi

Çaylak Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #15,841
Toz çekmeyen koruma ürünü tavsiyelerinize açığım.

Bu arada gyeon ceramic detailerı uygun fiyata vereceğim, aracımda seramik olmadığı için performans alamamışım. Seramik kaplamalı biri bakım ürünü olarak kullansa daha iyi olurmuş.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Toz çekmeyen koruma ürünü tavsiyelerinize açığım.

Bu arada gyeon ceramic detailerı uygun fiyata vereceğim, aracımda seramik olmadığı için performans alamamışım. Seramik kaplamalı biri bakım ürünü olarak kullansa daha iyi olurmuş.
Çoğu seramik kaplama toz toplamaz, kullanıcı dostu lite seramik olarak carpro lite, gyeon can coat, tac system moonlight tavsiye ederim.
Kısa ömürlü(1/1.5 ay) hızlı cila olarak ürün olarak carpro elixir, tac system shinee wax
Seramik destek ürünleri bence seramik olmayan araçta kullanılmamalı yeterince tutunamıyorlar, daha fazla toz toplayabiliyor.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Fahri müfettişin teki çok saçma bir ceza kesmiş bana. Buna nasıl itiraz edebilirim. Daha önce itiraz etmiş veya bilgisi olan biri aydınlatabilir mi beni ?

IlgazRafi

Çaylak Detaycı
Üye
Çoğu seramik kaplama toz toplamaz, kullanıcı dostu lite seramik olarak carpro lite, gyeon can coat, tac system moonlight tavsiye ederim.
Kısa ömürlü(1/1.5 ay) hızlı cila olarak ürün olarak carpro elixir, tac system shinee wax
Seramik destek ürünleri bence seramik olmayan araçta kullanılmamalı yeterince tutunamıyorlar, daha fazla toz toplayabiliyor.
Bunu maalesef 240 TL şişesine verdikten sonra tecrübe ettim acı oldu, dediğim gibi almak isteyene uygun fiyattan vereceğim bari seramikli aracı olan performansı tam alsın. Carpro elixir takibimdeydi, önerinize göre araştırmaları artıracağım toz toplamaz umarım.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bunu maalesef 240 TL şişesine verdikten sonra tecrübe ettim acı oldu, dediğim gibi almak isteyene uygun fiyattan vereceğim bari seramikli aracı olan performansı tam alsın. Carpro elixir takibimdeydi, önerinize göre araştırmaları artıracağım toz toplamaz umarım.
Elixir i denedim yaklaşık 2 ay kadar koruma sağlıyor ve toz toplama olayı yaşamadım. Paraya kıyarım derseniz reload da deneyebilirsiniz.

IlgazRafi

Çaylak Detaycı
Üye
Elixir i denedim yaklaşık 2 ay kadar koruma sağlıyor ve toz toplama olayı yaşamadım. Paraya kıyarım derseniz reload da deneyebilirsiniz.
Paraya kıymaktan değilde seramik olmayan bir araca seramik bazlı ürünler sanki pek efektif olmuyor gibi hissediyorum okuduklarım sonucunda.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Reload da gyeon ceramic detailer ile ayni statüde.
Paraya kıymaktan değilde seramik olmayan bir araca seramik bazlı ürünler sanki pek efektif olmuyor gibi hissediyorum okuduklarım sonucunda.
Carpro Elixir Gyeon Wet Coat Gibi Ürünler Kullanabilirsiniz Wax Uygulaması Yapabilirsiniz Seramik Destekleyici Ürünler Haricinde Bir Çok Ürün Var

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Reload da aynı şekilde demiş bir arkadaş, o konuda haklı olabilir. Wetcoat ya da carpro hydro2lite da deneyebilirsiniz ikisi de benzer ürün hydro2lite i şu an kullanıyorum dayanım olarak 2 aya yaklaşıyor uygulmasi da kolay

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
En güzeli Carnauba İcerikli bir Wax kullanin veya Sentetik Polimer icerikli bir ürün kullanabilirisiniz.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Cam filmi yaptırıyoruz ve malum özellikle marka ürünler tercih ettiğimiz zaman bir kaç bin liralık oluyoruz. Cam filmine zarar vermeyecek kimyasal olarak ne kullanabiliriz?
3D 50 to 1 kullanıyorum. Aracımda LLumar cam filmi mevcut. Birçok araçta da kullandım, hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Ürünü bir türlü bitiremediğim için farklı cam temizleme ürünü deneme fırsatım olmadı.

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye