Hızlı Soru - Cevap

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam Merhabalar Bunu Nerede Kullanacaksiniz ne amacla kullanacaksiniz acaba ona göre yorumlayalim isterseniz
Sefa Hocam merhaba, 150lik ve 75lik orpitalım var. polisaj ve başka yerlere aydınlatmak için kullanacağım. evimin altında kapalı garajım var ama dar alandı o yüzden gündüzde polisaj yapmak için düşünüyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa Hocam merhaba, 150lik ve 75lik orpitalım var. polisaj ve başka yerlere aydınlatmak için kullanacağım. evimin altında kapalı garajım var ama dar alandı o yüzden gündüzde polisaj yapmak için düşünüyorum.
Hocam Sadece Aydinlatma icin kullanacaksaniz Pahali olur Muadili Aliexpress te güzel Cob Led Aydinlaticilar var.Ama Scangripte kalitelidir Basarilidir.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ürünle ilgili bilgi verebilir misiniz? Bir de fiyatı nedir?
2 Kat Hızlı Nerdeyse Eunsic'ten 70 Cm Uzun Hortumu Var Bir Elde Komp Bir Elde Marolex Gayet Rahat 4 Amper Akü İle Fazla Fazla Yeterli 3 Bile Fazla Diyebilrim Matkaplari Ve Diğer Einhell Ürünlerinde Kullanabiliyorum Petrol Kullanıcıları İçin Tavan Seviye Bu Bence 3 Dk Sürmeyecektir Aracımı Dönmem Köpükle Eunsic Çok Ktülemeyeyim Ama Elle Destekliyordum Einhellde Kapanıyor İlk Başta Foamda O Kadar Güçlü Tam deneme Şansı Bulamadim Evde Denemeler Yaptım 800 E Geldi Bana Ama Akü Olmayanlar Ayrıca Alması Gerekli

emredrmz

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin - Şanlıurfa
Arkadaşlar
Aracımda farlarda Endura ppf kaplı.
Hidrofobik özelliğini artırmak ve toz tutmasını engellemek amacı ile hızlı cila düşünüyorum. Wax Carnabau etkili ve yağlı ürünler tozu çekeceğini düşünüyorum.
Önceliğim toz tutmaması ve uzun süre etkili olması.

Sonax xtreme seramik sprey
Turtle wax Hybrid Seramik sprey
Carpro Elixir
Tecrübelerinize dayanaraktan yardımlarınızı bekliyorum

hüdaverdi

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar
Hidrofobik özelliğini artırmak ve toz tutmasını engellemek amacı ile hızlı cila düşünüyorum. Wax Carnabau etkili ve yağlı ürünler tozu çekeceğini düşünüyorum.

Carpro Elixir
Naçizane benim tavsiyem, amacı direkt yağmur kaydırıcı olan ürünleri kullanırsan istediğin sonucu alırsın misal nasiol yağmur kaydırıcı. Fiyat performans olarak tatmin eder. Derseniz aynı zamanda aracımda da kullanmak istiyorum derseniz halihazırda kullandığım Turtle wax sealant hydrophobic wax bunu da düşünebilirsiniz. Maliyet olarak listedekilerin neredeyse yarı fiyatına denk geliyor ve su iticiliğinden ve kayganlık hissinden ben memnunum. Ömür ve dayanıklılık olarak diğerlerinden daha dayanıklı olur diye düşünüyorum.

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba. Aracımın üzerinde 225/40/18 rft t0005 lastiği mevcut malum her sene 1 kere yarılıyor. Şu andada 1 tanesi yarıldı kendi hatamdan ötürü. Denemek istedigim
michelin pilot sport 4 rft lastik var ama yumuşak diyorlar genelde bende arada sırada köye giden birisiyim sizce sıkınyı çekermiyim . Kullanan ve ya tecrubesi olan arkadaş varsa bilgi paylaşırsa sevinirim

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar

Carpro Elixir
sonax xtreme, elixir, listede olmayan vonixx blend ceramic sprey sizin beklentinizi karşılar hocam. Aracınızın kalanında da kullanırsınız.

Yavuz Kaya

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
İyi akşamlar arkadaşlar. Uzun yıllar kullandığım, şuanda abimde olan aracımızın boyasında kalkmalar ve pütürlenmeler mevcut. Geçen yıl kaportacıda cila atmışlardı ondan sonra daha da belirginleşti. Acaba bu pastayla iyileşir mi yoksa boya mı gerekir?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
İyi akşamlar arkadaşlar. Uzun yıllar kullandığım, şuanda abimde olan aracımızın boyasında kalkmalar ve pütürlenmeler mevcut. Geçen yıl kaportacıda cila atmışlardı ondan sonra daha da belirginleşti. Acaba bu pastayla iyileşir mi yoksa boya mı gerekir?

Güneş yanığı olmuş, direk olarak boya ihtiyacı var. Binmeyi düşünüyorsanız boyatın tertemiz binin.
Sözde vernik yanığını temizlediğini iddia eden firmalara da paranızı kaptırmayın. Temelde boya 3 katmandan oluşur. Astar, boya ve boyayı koruyan ve parlatan vernik. Bu verniği kaldırıp yanığı çözüyorlar. Çözülmesine çözülüyor da ardından tekrar solma vs. şeyler olması çok kısa sürecektir. Dediğim gibi binilmeyi düşünüyorsa kesinlikle tek çözüm boyatmaktır. Satacaksanız piyasa malum sizin tercihiniz.

Yavuz Kaya

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Teşekkürler hocam. Yok satmıycaz zaten biniyoruz da dedim pasta iyileştirirse ben kendim uğraşırım hem tecrübe ederim demiştim. Ama vernik kalktığı için daha kötü duruma da gelir sanırım. Dün kaputuna wax sürdüydüm sanki biraz da olsa topladı :) bilgilendirme için teşekkürler, iyi akşamlar