Hızlı Soru - Cevap

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam sorunuzu yeni gördüm kusura bakmayın.

Buradan her iki sorunuza da cevap vereyim;

Bela Pro ön yıkama köpüğüdür ve aynı zamanda kova şampuanıdır.

Bora ise Alta 1500 veya 2000 Viton tarzı püskürtücülerle püskürtülebilen bir pre Wash ürünüdür. Yüzeydeki kaba kirleri, trafik filmini yumuşatma veya sökme kabiliyeti daha yüksektir. Son bahar, kış ve ilkbahar kullanımına daha çok uygundur.

Soft jant lastik fırçası için kontrol sağlayalım size dönüş yapayım.

düzeltme:
Kontrol ettiğimde stokta gözüküyor Soft fırça tekrar kontrol edebilir misiniz Murat bey?

Geri dönüşünüz için teşekkürler. Kontrol ettim, düzelmiş. Stokta gözüküyor. İsmim Mert bu arada :)

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Meguiars TR, instagram sayfasında story paylaştı. trendyoldan alacağınız meguiars ürünlerinde 300 tl üzeri %20 indirim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
sektörde yeni olduğıum için rakamlara alışamadım ama buradan bakınca iyi gibi :)
Meguiars alacaksaniz almadan önce veya soru sormak icin Özelden mesaj atin hocam :)

Trenyoldaki fiyatlar indirimli fiyatlardir,yani gördügünüz rakamlara ek olarak indirim yoktur :)

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Karcher yıkama makinesi almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir ? Karcher k5 Full Controll ve Karcher k5 Compatc arasındaki farklar nedir ? Teşekkürler.

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Karcher yıkama makinesi almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir ? Karcher k5 Full Controll ve Karcher k5 Compatc arasındaki farklar nedir ? Teşekkürler.
cihazın tipi farklı ama motoru aynı diye biliyorum.
compact modellerinin kasası, daha küçük ve hafif olsun diye, gösteriş ve şekilden uzak yapılıyor.
ama K5'in tüm modelleri aynı motor, aynı basınca sahip oluyor

Bytatto

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba Jant ve tekerleği yıkamak için Flowey R1 aldım gelmesini bekliyorum.Uygulama şekli ile sorum olacak.Köpük pompası hariç ben el fısfısı ile sıkınca köpürsün istiyorum.Bunu yapabilmem için özel bir el fısfısı mı almalıyım yada kwazarın 500 ml asidik çift basım yapan pompasına koysam ve R1 malzemeyi bol koyarsam olur mu?Köpürmesi için illa 3 bar a yakın pompa mı olmalı ?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba Jant ve tekerleği yıkamak için Flowey R1 aldım gelmesini bekliyorum.Uygulama şekli ile sorum olacak.Köpük pompası hariç ben el fısfısı ile sıkınca köpürsün istiyorum.Bunu yapabilmem için özel bir el fısfısı mı almalıyım yada kwazarın 500 ml asidik çift basım yapan pompasına koysam ve R1 malzemeyi bol koyarsam olur mu?Köpürmesi için illa 3 bar a yakın pompa mı olmalı ?
Hayir Köpük yapan başlikli Sprey Şişe almaniz gerekiyor hocam O Kwazarla Köpük elde edemezsiniz.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla

Yaklasik 2 ay once aracima on cam filmi yaptirmistim o arada arabayi cekerlerken koltukta bu leke vardi ter lekesi diye onemsemedim , araci hep koltuga havlu koyarak kullaniyorum bi bosluktâ temizliyeyim dedim ama bu kadar cikti , 1-2 sefer daha yapsam cikarmi acaba

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
@Sefa46 abimin dediği gibi. Ben 1 yıldır R1 kullanıyorum asperox şişesi işimi yeterince görüyor :)

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Merhabalar, dün olan kazadan kaynaklı arka tampondaki hasar bu şekilde. Onarımı konusunda kasko autoking’de mini onarım yaptırabiliriz dedi. Sizlerin tavsiyesi nedir?
Hocam geçmiş olsun mini onarım dahi olsa hasar kaydı işleniyor bildiğim kadarıyla Aracım Sompo japan kasko’lu bu şekilde bilgi aldım RS ‘de 150 lira kendim vererek ufak bi işlem yaptırdım.