Hızlı Soru - Cevap

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
40*40 ve 40*60 ölçüleri de var
Aklımda sanki forumda kullanan vardı gibi kalmış
Bakalım beklediğim cevap gelecek mi?
@ccibb 40*40 var bende merak edıp aldım kapı on arka kaput aralarına falan kurulamak ıcın bez marka bezlere gore ıyı ıs yapıyo nevar ne yok su bırakmıyo alıyo ama @Mydyingwish bıze getırdıklerının kalıte farkı cok fazla cınlıyı sıkmaya veya cırpmaya kalkısırken temkınlı olmanlazım yapısı cok narın zaten cınlıyı elıne aldıgında anlıcaksın hatta karsı taraf gozukuyo yapı ıtıbarıyla olumsuzluklarıda bunlar ama cıdden suyu guzel alıyo

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Carpet cleaner alasim vardi zaten, gerek yok diyenler oldu aklima takildi. Tesekkur ederim.
Arasında çok fark oluyor, bence carpet cleaner almalısın. Amacına yönelik ürün her zaman daha performanslı çalışır. Ayrıca daha fazla para harcıyorsun gibi görünsede kullandığın birim ürün göz önüne alınınca daha karlı oluyorsun.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Carpet cleaner alasim vardi zaten, gerek yok diyenler oldu aklima takildi. Tesekkur ederim.
Carpet cleaner gerçekten amacına uygun üretilmiş bir ürün. Evdeki halılarda dahi çok güzel iş çıkarıyor.

Bence her detaycının elinin altında olması gereken ürünlerden bir tanesi.

Detailergirl

Çaylak Detaycı
Üye
Arasında çok fark oluyor, bence carpet cleaner almalısın. Amacına yönelik ürün her zaman daha performanslı çalışır. Ayrıca daha fazla para harcıyorsun gibi görünsede kullandığın birim ürün göz önüne alınınca daha karlı oluyorsun.
Carpet cleaner gerçekten amacına uygun üretilmiş bir ürün. Evdeki halılarda dahi çok güzel iş çıkarıyor.

Bence her detaycının elinin altında olması gereken ürünlerden bir tanesi.
Ben hemen bi carpet cleaner ediniyim :saskin: tesekkur ederim.

Ugurr

Çaylak Detaycı
Üye
Kısaca birşey sormak istiyorum. Civic LPG li aracımın motor temizliğini Koch chemie green star ile fırça ile temizleyip silsem sorun yaşar mıyım? Daha önce hiç motor temizliği yapmadığım için biraz çekiniyorum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ben hemen bi carpet cleaner ediniyim :saskin: tesekkur ederim.
Dün, kızım arabanın arka koltuğuna ayran döktü. Çok yoğun değildi ama yine de can sıkıcı bir görüntü vardı. Dökülür dökülmez hemen ıslak mendille sildik ama koltuklar siyah olunca beyaz beyaz lekeler kaldı.

Akşam eve gelir gelmez hemen carpet cleaner fırça ve mf bez ile giriştim koltuğa. Sonuç tertemiz. Şiddetle tavsiye ederim.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Kısaca birşey sormak istiyorum. Civic LPG li aracımın motor temizliğini Koch chemie green star ile fırça ile temizleyip silsem sorun yaşar mıyım? Daha önce hiç motor temizliği yapmadığım için biraz çekiniyorum.
Distribütör,akü,sigorta kutusu ve beyni poşetle kapatın. İşlem bitiminde aracı bi 10 dk çalıştırın. Ateşleme sistemine de su fln kacmamasina dikkat ederseniz sorun olmaz

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Dün yıkamadan sonra halı paspasları kaldırıp kauçukları taktım. Halıları yıkarken de VP APC ve VP Carpet Cleanerı kıyasladım ve yukarıda da denildiği üzere oldukça fark vardı.
Dün, kızım arabanın arka koltuğuna ayran döktü. Çok yoğun değildi ama yine de can sıkıcı bir görüntü vardı. Dökülür dökülmez hemen ıslak mendille sildik ama koltuklar siyah olunca beyaz beyaz lekeler kaldı.

Akşam eve gelir gelmez hemen carpet cleaner fırça ve mf bez ile giriştim koltuğa. Sonuç tertemiz. Şiddetle tavsiye ederim.
Geçmiş olsun. Her ihtimale karşı üzerinden bir de Odour Eater ile geçmekte fayda var bence.