Hızlı Soru - Cevap

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Al da at diyorsun yani :)
Eyvallah aldım.
hayırlı olsun. umarım istediginiz sonucu elde edersiniz. :) birde ek bilgi motor büyükse bir kutu yetmeyebilir kat atmaktan kaçının. tüm yüzeye eşit sıkım saglamaya çalışın . bir basımda parmagınız nozul tetige yapişmaşcasına tüm şişeyi bitirmeyin aralıklı çalkalayarak, gerekli yerlere sıkın ki yetsin boşa gitmesin ürün sonra ikinci siparişi beklersiniz:of: şimdiden kolay gelsin

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Daha önce deneyeniniz oldu mu bilmiyorum ama aklımda mjjc ile bulaşık deterjanı püskürtmek var. Ne dersiniz olur mu bu iş?

Not: arabada en son koruma ürününü geçen kışa girerken uygulamıştım yani bence bulaşık deterjanının tam sırası :D:heyecan:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Daha önce deneyeniniz oldu mu bilmiyorum ama aklımda mjjc ile bulaşık deterjanı püskürtmek var. Ne dersiniz olur mu bu iş?

Not: arabada en son koruma ürününü geçen kışa girerken uygulamıştım yani bence bulaşık deterjanının tam sırası :D:heyecan:
Kwazar ile denedim traş köpüğü yaptı

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Benim kullanmışlığım var:)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Kutas, sence kwazarın 6 litrelik köpük yapan ürünü fiyat performans olarak nasıl? Var mı bir görüşün?
Abı daha çok oto yıkama ısı yapanlarda gordum son kullanıcı ürünü degil gibime geldi. Hic bilmiyorum kendim denemedim kullanmadım ancak videolardan duydugum kadarı ile iyi diyorlar

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Arkadaşlar carwax markasına ait bi ürün denkgeldi.
C9 - Ceramic Crystal Coating Wax : Seçkin ürünler : Carwax Online

12 ay koruma vaad ediyolar açıklamada,kullanan yada bilgisi olan varmı ürün hakkında? Fiyatı makul görünüyor

Soft99 un tahtını sallarmı acaba yeni bi ürünmü bu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye

Selamlar dostlar

Kaputta bu ve bunun gibi lekeler var, yıkamada geçmiyor, ne önerirsiniz?