Hızlı Soru - Cevap

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Nanolex demişken Nanolex Premium Paint & Alloy Sealant ürünü hakkında bilgisi olan var mı? Berkay ile görüştüm fakat detaylı olarak anlatma fırsatı olmadı. @onurçiko abi :komik:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Nanolex demişken Nanolex Premium Paint & Alloy Sealant ürünü hakkında bilgisi olan var mı? Berkay ile görüştüm fakat detaylı olarak anlatma fırsatı olmadı. @onurçiko abi :komik:
Ürünü kullanmadım fakat ürün oldukça güzele benziyor videolardan. 15000 km ömür vermiş yaklaşık olarak. Bu da çok başarılı bir değer. Belli olmaz belki alıp denemerim bi ara süpriz yapıp.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
bir ara konularda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam bsd çok parlamıyor diye başka bir ürünle karıştırıp kullananlar vardı. Diğer ürün neydi o aklıma gelmiyor ama :utan:
Diğer ürünü hatırlayan var mı?

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
bilmem @Murat abinin kendine sormak lazım :saskin:

murat abiye en son honeydew sorduğumda görüldü attı bıraktı =)
v07 sorcam yine görüldü atacak :yazik:
Vakti yoktur kesinlikle konuyu kaldırdı zaten şuan uğraşcak vaktim yok yazmıştı geçenlerde müsait değil demek ki hocam konuyu görünce yazar etiketledik :komik:

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Vakti yoktur kesinlikle konuyu kaldırdı zaten şuan uğraşcak vaktim yok yazmıştı geçenlerde müsait değil demek ki hocam konuyu görünce yazar etiketledik :komik:
hahaha biliyorum reis vakti olduğunda kırmaz sağolsun. yoksa benim makineyi gönderirken sahibi bile kutulamayla uğraşmamışken sağolsun kendisi deli bağlar gibi bağlamıştı aleti :mutlu:

maksat murat abiye salça olmak...

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
hahaha biliyorum reis vakti olduğunda kırmaz sağolsun. yoksa benim makineyi gönderirken sahibi bile kutulamayla uğraşmamışken sağolsun kendisi deli bağlar gibi bağlamıştı aleti :mutlu:

maksat murat abiye salça olmak...
Şimdi kızıp harbi yazmayacak amma etiketlediniz diye :komik: