Hızlı Soru - Cevap

aceloq

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Selamlar. (Düzenli Spritz kullanıyorum)Yılda 2-3 kere iç temizlik ve koltukların kumaş bölümlerinde,taban halısında hafif temizlik amacıyla daha önceden 2.5 LT Atas vinet almıştım. Ancak eski yorumları okuduğumda genelde olumsuz bakılıyor. Birkaç kere kullandım gerçi pek sorun olmadı ama yinede yorumlardan sonra kullanmaya devam edip etmeme konusunda kararsız kaldım. Sizler ne düşünüyorsunuz acaba vinet için ?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Selamlar. (Düzenli Spritz kullanıyorum)Yılda 2-3 kere iç temizlik ve koltukların kumaş bölümlerinde,taban halısında hafif temizlik amacıyla daha önceden 2.5 LT Atas vinet almıştım. Ancak eski yorumları okuduğumda genelde olumsuz bakılıyor. Birkaç kere kullandım gerçi pek sorun olmadı ama yinede yorumlardan sonra kullanmaya devam edip etmeme konusunda kararsız kaldım. Sizler ne düşünüyorsunuz acaba vinet için ?
Atas genel olarak pek sevilmeyen bir marka. Şahsen ben de kullandığım ürünlerinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Herhangi bir üründe gözle görülmeyen ve uzun zamanda ortaya çıkan sonuçları olabilir veya bir araçta sorun çıkarmayan ürün diğer araçta sorun çıkarabilir. Araçların kumaşları, vinilleri, metal aksamları, boyaları aynı değil sonuçta. Hatta aynı markanın boyası bile birbirini tutmayabiliyor.

Benim şahsi tavsiyem genel amaçlı temizleyicileri devamlı kullanmamanız. Ürün gamına göre üretilmiş ürünlere yönelmeniz.

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Taha Kerem

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Taha Kerem

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

İyi akşamlar. Bu gün Flowey’den aldığım R1 jant temizleyiciyi elime ulaştı. Arkasında üretim tarihi 2020 olduğu gözüküyor. Altında da son kullanma tarihi üretim yılından itibaren 2 yıldır yazıyor. Daha önce bu üründe böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Kimyasal sıvılarda son kullanma tarihi olur mu? Temizliği etkiler mi?
@FloweyTurkiye

Taha Kerem

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

İyi akşamlar. Bu gün Flowey’den aldığım R1 jant temizleyiciyi elime ulaştı. Arkasında üretim tarihi 2020 olduğu gözüküyor. Altında da son kullanma tarihi üretim yılından itibaren 2 yıldır yazıyor. Daha önce bu üründe böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Kimyasal sıvılarda son kullanma tarihi olur mu? Temizliği etkiler mi?
@FloweyTurkiye
Edit:Forumda daha önceki cevabınızı gördüm. Sanırım eski etiket basılmış.

ErkanBener

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Aramıza hoşgeldiniz, Ankara'da hangi firma ile sorun yaşadığınızı belirtirseniz diğer arkadaşların aynı durumu yaşamalarını önlemiş olursunuz.

Yüzey hazır olduktan sonra korumadan beklentinize bağlı olarak dilediğiniz ürünü uygulayabilirsiniz.
@Sefa46 ile iletişime geçerseniz Ankara'da size yardımcı olabilir.
@Sefa46 kendisi ile 1 kez Ankara da karşilastim Detailing Konusunda Bilgi ve Becerisi cok iyi seviye de Kullandigi ve test ettigi urunleri gördüm gercekten harikaydi,Aracima islem yaptirdim,kendi ürünlerinden kullandi,ücret talep etmedi,Dost canlisi biri burdan selamlarimi iletiyorum

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 kendisi ile 1 kez Ankara da karşilastim Detailing Konusunda Bilgi ve Becerisi cok iyi seviye de Kullandigi ve test ettigi urunleri gördüm gercekten harikaydi,Aracima islem yaptirdim,kendi ürünlerinden kullandi,ücret talep etmedi,Dost canlisi biri burdan selamlarimi iletiyorum
Rica ederim hocam,Ben Disarida uygulama yapmiyorum ama boyle sizin gibi arkadaslar geldigi zaman ufak tefek dokunuşlar yapiyorum :)

Bilgi,Beceri Her zaman arastirmakla ve Test etmekle olur.Test etmedigim veya edemeyecegim ürünü almak istemem:)

Siz gibi forumda ve disarida bir cok kisiye yardimim olmuştur,Ücretsiz ve çok uygun fiyata ürün verdigim arkadaşlar da oldu ama tabi bir kaç kisi siz gibi degil Nankör çikti malesef bu tür çürük elmalar insani gercekten detaydan sogutuyor.Hele bir de İkiyüzlülükleri yokmu hiçbirsey olmamiş gibi arkandan konuşmalari,davranmalari tam bir facia:terlisırıtan:

Neyse biz detay a devam edelim Ankara ya gelirseniz haber verin :)

Brk93

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Merhaba moralex 3000 ile kullanacağım foam lance şampuan arıyorum auto brite magifoam gözüme çarptı ama ph 12 bi zararı olur mu

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Eski sahibinden kalma kapı kolları iç kısmında fotoğrafta görünen kaplama var, zaten çıkarmayı düşünüyordum üstüne geçen gün gündüz gözüyle bakınca renginde solma falan fark ettim rahatsız etmeye başladı. Fotoğrafta belli olmayabilir. Bunu çıkarmak istiyorum tavsiyeniz nedir. Tırnakla direkt çıkarırsam boya zarar görür diye korkuyorum. Şimdiden çok teşekkürler görüş ve tavsiyeleriniz için :)

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eski sahibinden kalma kapı kolları iç kısmında fotoğrafta görünen kaplama var, zaten çıkarmayı düşünüyordum üstüne geçen gün gündüz gözüyle bakınca renginde solma falan fark ettim rahatsız etmeye başladı. Fotoğrafta belli olmayabilir. Bunu çıkarmak istiyorum tavsiyeniz nedir. Tırnakla direkt çıkarırsam boya zarar görür diye korkuyorum. Şimdiden çok teşekkürler görüş ve tavsiyeleriniz için :)

ya güneşte bırakın ya da fön makinesi tutsanız yeterli 15-20 saniye, sıcak gördükçe çıkarması çok kolay.

hava soğuk, güneşte tutmak fayda etmeyebilir

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
n11'den Çelik Sibop Subap Seti (Eğimli) - Tüm Motosikletlere Uyumlu 2 Adet seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Çelik Sibop Subap Seti (Eğimli) - Tüm Motosikletlere Uyumlu 2 Adet Fiyatları ve Özellikleri

Alta foam icin celik sibop ariyorum bu urun olur mu yorumlari pek iyi degil ama
Hocam aynısı bende de var. Elinizde xiaomi pompa varsa sakın bunu almayın çünkü dişlileri uyumlu değil yani vidalamıyor. Eğer başka mandal gibi pompan varsa olur bende einhell pompa var oda sıkıntı olmadı ama xaiomida sıkıntı olur.

Az önce stokta gördüm, sanırım ucundaki dişlidir buna uygun olmaz sadece paslanmaz çelik düz siboplarda oluyor ama eğrililerde dişli bulunması zor

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
n11'den Çelik Sibop Subap Seti (Eğimli) - Tüm Motosikletlere Uyumlu 2 Adet seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Çelik Sibop Subap Seti (Eğimli) - Tüm Motosikletlere Uyumlu 2 Adet Fiyatları ve Özellikleri

Alta foam icin celik sibop ariyorum bu urun olur mu yorumlari pek iyi degil ama
Bende bunu alacaktım @Sefa46 hocam uyarmıştı hem dişleri farklı hemdr sarı renk almayın diye. Birde basınç açısından düz daha iyi oluyor diye öneride bulunulmuştu. Bende bu öneriler üzerine aşağıdaki linkteki düz çelik siboptan 2 adet alıp uygulamıştım. Çok da güzel oldu. Ürün linki aşağıdadır.

Sibop 30mm. .
https://www.hepsiburada.com/sibop-3...aza=YAĞMURS++STORE&url_src=ios-product-detail