Hızlı Soru - Cevap

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Öne çıkan konu #1,901
Performansı çok iyi. Tek kat mı uyguladınız ürünü ?

Yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 kat uygulamış olmalıyım, 30 ml üründen maksimum 10 ml sarfiyat olmuştur diye söyleyebilirim. O yüzden bir kaç uygulama hakkı veriğini düşünürsek f/p yakalayabilir diye düşünüyorum kendi adıma. En beğendiğim yanı ise trafik filminden o kadar çok etkilenmemesi, silecek izi, pusu yapmaması diye söyleyebilirim :)

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Aliexpress dışında Türkiyeden alabileceğim kil eldiven arıyorum.Tavsiye edebileceğiniz marka yada satıcı varmı?
Link paylaşabilirseniz sevinirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aliexpress dışında Türkiyeden alabileceğim kil eldiven arıyorum.Tavsiye edebileceğiniz marka yada satıcı varmı?
Link paylaşabilirseniz sevinirim

Aliexpress den tercih etmeme için özel bir sebebiniz var mı ? Marflo kil eldiveninden oldukça memnunuz forum ailesi olarak :)

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Linkler için teşekkürler Berkay hocam,Forumda herkesin memnun oldugu marflodan cok farkı varmıdır acaba bunların,kullanan varmı aramızda acaba?

Aliexpress den tercih etmeme için özel bir sebebiniz var mı ? Marflo kil eldiveninden oldukça memnunuz forum ailesi olarak :)
:) Hocam sipariş sonrası beklemek zor geliyor,bi kere seramik sipariş ettim 45 günde zor geldi.Aynı bekleme süresiyle karşılaşmak istemediğim icin Türkiye deki satıcılardan araştırıyorum.Olmadı yine ordan sipariş gecicez artık

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Linkler için teşekkürler Berkay hocam,Forumda herkesin memnun oldugu marflodan cok farkı varmıdır acaba bunların,kullanan varmı aramızda acaba?

:) Hocam sipariş sonrası beklemek zor geliyor,bi kere seramik sipariş ettim 45 günde zor geldi.Aynı bekleme süresiyle karşılaşmak istemediğim icin Türkiye deki satıcılardan araştırıyorum.Olmadı yine ordan sipariş gecicez artık
Kil eldivenlerin hemen hemen hepsi aynı. Hiç bir fark yok. Aliexpress ten alın daha uygun olur sizin için.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
bende var hiç kullanmadım beklentiniz ne önemli olan o
Beklenti hepimizin aynı. Çok kötü olmayan boya yüzeyinin boya korumaya veya polisaja hazır hale getirilmesi sırasında temizleme işleminin yapılması. Bunu tüm kil eldivenleri yapar. İster 200 liralık olsun ister çinden alınan daha uygun fiyatlılar olsun.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Genelde Marflo ürünleri hızlı gelir, tahminen 15-20 güne tahminen.Bence Ali amcadan sipariş verin.

SemihT

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zonguldak

Ceviz için aldığım secho geldi.Ayriyetende bitanede modifiyeli yapmak istiyorum fakat nozulu bulamadım varmı internette satışı olan nozullar?

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Beklenti hepimizin aynı. Çok kötü olmayan boya yüzeyinin boya korumaya veya polisaja hazır hale getirilmesi sırasında temizleme işleminin yapılması. Bunu tüm kil eldivenleri yapar. İster 200 liralık olsun ister çinden alınan daha uygun fiyatlılar olsun.[/QUOTE
Beklenti hepimizin aynı. Çok kötü olmayan boya yüzeyinin boya korumaya veya polisaja hazır hale getirilmesi sırasında temizleme işleminin yapılması. Bunu tüm kil eldivenleri yapar. İster 200 liralık olsun ister çinden alınan daha uygun fiyatlılar olsun.
kalite arasında çok fark çinden alınan kille valet pro kil aynı mı değil sadece adı kil...kil sadece boyada kullanılcak die bişey yok alaıcak olan kişi belki kalite önemli değil camlarda kullancam der çok para vermek istemez bunu kastetmeye çalıştım...

Moderatör tarafında düzenlendi:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
kalite arasında çok fark çinden alınan kille valet pro kil aynı mı değil sadece adı kil...kil sadece boyada kullanılcak die bişey yok alaıcak olan kişi belki kalite önemli değil camlarda kullancam der çok para vermek istemez bunu kastetmeye çalıştım...
Markalı hamur killerin kalite farkı oluşturabileceği fikrine katılıyorum. Ancak bahsi geçen ürün kil eldivendi.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

SemihT

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zonguldak

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
0.3 mü almam gerekiyor 0.4 mü

Bunlar uç açıklık oranları ben iki açı kullandım bu zamana kadar.

04 yada 03 kulla madım ama bu köpük oranı için
pompa iç delik çapı, kullandığın ürün, o ürünün seyretme oranı, nazul çapı gibi kombinasyonlar deyişkenlik gösterir. Yani köpük yapmak için hepsini de emen lazım. Zaten bu nazol lar dışında başka nazul bulma da şimdilik zor. En büyük olanı seç ama çok dar nasıl bir sonuç verir kestiremiyorum. Seçim senin.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
herkes'e selam. lastiklere sarp sürmek için nasıl bir sünger kullanmak lazım? normal seviyede kullanınca yazıların arasına değmiyor ürün, oraları doldurayım diye fazla sürünce bu seferde çamurluklara vs sıçrıyor. çözümünüz nedir?