Hızlı Soru - Cevap

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Öne çıkan konu #1,881
iyi akşamlar herkeze davlumbazlara sıkmak için chemical guys barebones arıyorum fakat suan hicbiryerde yok muadili yerine ne önerebilirsiniz...

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
Merhaba arkadaşlar, seramik kaplamalı bir araca şu linkteki şampuanı tavsiye eder misiniz? Bir zararı olur mu? Aracın üzerindeki su kaydırıcısını camlardaki kaydırmayı filan yok eder mi? Satın almayacağım birisi bana verdi ancak kullanıp kullanmama konusunda sizlere danışmak akıl almak istedim.
Meguiars Gold Class Car Wash Cilalı Şampuan - n11.com

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba arkadaşlar, seramik kaplamalı bir araca şu linkteki şampuanı tavsiye eder misiniz? Bir zararı olur mu? Aracın üzerindeki su kaydırıcısını camlardaki kaydırmayı filan yok eder mi? Satın almayacağım birisi bana verdi ancak kullanıp kullanmama konusunda sizlere danışmak akıl almak istedim.
Meguiars Gold Class Car Wash Cilalı Şampuan - n11.com
Yok etmese bile şampuan kendi özelliklerini ön plana çıkarabilir. Seramik kaplama oalrak hangi markayı kullandıysanız o markanın pH dengeli şampuanını veya nanolex pure kullanmanızı tavsiye ederim :)

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sevgili dostlarım. Forumdan okuyup analiz ettiğim kadarı ile gidip 1 lt i.p.a. Aldım. Amacım camları temizlemekti. Vp cam bezi ile çok güzel içli dışlı temizledim. Gel gelelim sonuca akşam olup araca bindiğimde bir anda heryer buğ oldu çamur gibi olmuş heryer bunun sebebi nedir ? Nasıl düzeltebilirim ?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Sevgili dostlarım. Forumdan okuyup analiz ettiğim kadarı ile gidip 1 lt i.p.a. Aldım. Amacım camları temizlemekti. Vp cam bezi ile çok güzel içli dışlı temizledim. Gel gelelim sonuca akşam olup araca bindiğimde bir anda heryer buğ oldu çamur gibi olmuş heryer bunun sebebi nedir ? Nasıl düzeltebilirim ?
Çamur gibi olmuş derken nasıl bir problemle karşılaştınız açarmısınız anlayamadım.
Buğu olması normal bir şey, buğu gidince düzelmiyormu ?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Camınız için güzel bir glass cleaner ürğn almanızı tavsiye ederim. Meg, Flowey ve koch un glass cleaner ürğnlerinden birşni tercih edin bence.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Oncelikle en iyi verimi cam icin uretilen urunlerden alirsiniz fakat yasadiginiz durumun iki sebebi olabilir. 1.si beziniz yeteri kadar temiz olmayabilir. 2.si ise bir bezle silme islemi yaptiysaniz ve arkasindan baska bezle gecmezseniz de yasadiginiz durumla karsilasilabilir. Bence temizliginizden emin oldugunuz 3-4 bezi camda kullanin tek bez bir yerden sonra yeteri kadar temizlik yapamiyor ve mevcut pisligi dagitiyorsunuzdur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ön cam için yağmur kaydırıcı arıyorum
Gtechniq G1 den çok memnundum ama hiçbir yerde bulamadım. Onun ayarında bir yağmur kaydırıcı tavsiye edebilir misiniz ?
Gyeon view var ama fiyat çok fazla onda da.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Gtechniq G1 den çok memnundum ama hiçbir yerde bulamadım. Onun ayarında bir yağmur kaydırıcı tavsiye edebilir misiniz ?
G1 benim camda silecek pusu yapmıştı. Gyeon view veya glaco ultra tavsiye ederim f/p olarak güzel ürünler.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
G1 benim camda silecek pusu yapmıştı. Gyeon view veya glaco ultra tavsiye ederim f/p olarak güzel ürünler.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Bende silecek pusu yapmadığı için ve 1 yıl dayandığı için beğeniyordum :)
Tavsiye için teşekkürler glacoya bakıyorum ama oda yok sanırım hiçbir yerde. Yağmur kaydırıcı kıtlığı mı var nedir :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Fiyatı gözünüzü korkutmasın el hassasiyeti ile bir çok kez uygulama yapmanız mümkün Gtechniqle bende problem yaşamıştım o sebeple Gyeon view tercih ettim çok memnunum forum sosyal medya hesabımızdan şöyle bir videoda bırakabilirim :)

http://instagr.am/p/BtIgYmlB-ys/

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Fiyatı gözünüzü korkutmasın el hassasiyeti ile bir çok kez uygulama yapmanız mümkün Gtechniqle bende problem yaşamıştım o sebeple Gyeon view tercih ettim çok memnunum forum sosyal medya hesabımızdan şöyle bir videoda bırakabilirim :)

http://instagr.am/p/BtIgYmlB-ys/
Performansı çok iyi. Tek kat mı uyguladınız ürünü ?