Hızlı Soru - Cevap

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #19,921
Teşekkür ederim. Aslında demek istediğim ilk olarak snow foam uyguladık ve duruladık, ardından tekrar şampuan ile snow foam uyguladık ve süngerleyip ardından duruladık ve kuruladık. Bu uygulama ile kova uygulaması arasında fark var mı bunu merak ediyorum. Forumdan da baktım ama daha genel bilgiler bulabildim
tek fark eldivenin biraz kirli kalması. Süngeri eldiven diye okuyorum, sünger yok :) Birden fazla eldiven kullanırsanız olur. Tavandan başladınız, kaput kurudu, eldivenler kuru. Eldivenleri ıslatma şansınız varsa daha iyi olur. Açık alanda yıkıyorsanız kovadan daha zor gelir.

ekleme yapayım, 5 tane dirt trap kullanın, 10 tane eldiven kullanın eğer tr de yaşıyorsanız o araç çizilecek. Az çizilirse az mikron alırız, kazancınız bu olur. Yapabileceğiniz şey çizilme miktarı ve süresini uzatmaktan ibaret. Seramik kaplamanın mantığı da aynı şekilde. Çizmeden araç yıkamak yazılıp çizilenleri okuyunca mümkün gözükse de pratikte pek mümkün değil.

Son düzenleme:

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar, güvenli bir şekilde orijinal filtre ve yağ alabileceğim siteler var mı acaba, filtrekarketim de almak istediğim ürünlerin bir kısmı stokta yokmuş.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, güvenli bir şekilde orijinal filtre ve yağ alabileceğim siteler var mı acaba, filtrekarketim de almak istediğim ürünlerin bir kısmı stokta yokmuş.
Uzmanparça , onlineyedekparça her ikisindende alışveriş yapıyorum fakat kargo limitinden dolayı kendi sitelerinden ziyade uzmanparça n11 sayfasından kupon ve nays ile iade alırsanız hem kargo bedava hemde uyguna geliyor bu şekilde. Yağ için motul kendi sitesinde satıyor liqui moly de öyle ben bu markaları kullandığım için diğerleri hakkında fikrim yok malesef.

Son düzenleme:

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Onlineyedekparça yı öneririm, hatta istanbul avrupa yakasındaysanız doğrudan gidip depolarından satın alabilirsiniz. Basın express de depoları

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Onlineyedekparça yı öneririm, hatta istanbul avrupa yakasındaysanız doğrudan gidip depolarından satın alabilirsiniz. Basın express de depoları
Eyvallah, bir bakayım Ankara'dayim cuma günü bakıma gitmeyi düşünüyorum da parçalar yetişirse, ya da gidip sanayiden alicam

06UZ

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eyvallah, bir bakayım Ankara'dayim cuma günü bakıma gitmeyi düşünüyorum da parçalar yetişirse, ya da gidip sanayiden alicam
Hocam netten aldığınız ürünlerle bakımı nerde ne kadara yaptırıyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende 2 hafta önce bakıma götürdüm aracı, parçaları buradan aldım. Hava-polen filtresini mann marka, yağ filtresini gm aldım. Sonrasında da gm nin çok sahtesi oluyor diye aldığım yağ filtresini yetkili servisde sorgulattım, orjinal çıktı. Sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz benim görüşüm

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam netten aldığınız ürünlerle bakımı nerde ne kadara yaptırıyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk defa bu şekilde yaptıracağım öncesinde özel serviste yaptiriyordum orijinal parçalar ile şehir degistirdigim için şu an böyle deneyeceğim. Ankara'da öneriniz varsa bir göz atabilirim.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Selamlar sn @Cilacı
Aşşağıdaki ürünü almışsınız, sonax incelemesinde mesajınıza denk geldim. Ürünün su iticiliğinin iyi olduğu söyleniyor. Benim asıl merak ettiğim , boyaya kattığı parlaklık ve derinlik nasıldır. Parlaklığı da uzun sürelimidir. Ürünü beğendinizmi, birdaha alırmısınız. Teşekkürler.
Kullanan varsa başka arkadaşlardan, yorumlarını merak ediyorum.

Sonax Xtreme Koruma ve Parlatma Hybrid Npt 210 ml.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar sn @Cilacı
Aşşağıdaki ürünü almışsınız, sonax incelemesinde mesajınıza denk geldim. Ürünün su iticiliğinin iyi olduğu söyleniyor. Benim asıl merak ettiğim , boyaya kattığı parlaklık ve derinlik nasıldır. Parlaklığı da uzun sürelimidir. Ürünü beğendinizmi, birdaha alırmısınız. Teşekkürler.

İnceleme - Sonax Extreme Hybrid NPT Kit İncelemesi

Detayli inceleme aciklamalar mevcut hocam

Kategorisinin en iyisi diyebilirim.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar sn @Cilacı

Aleyküm selam :) parlaklık olarak çok iyi olduğunu söyleyemem ,ama koruma olarak harika bir ürün.Ben bu ürünü kışın kullanıyorum hem kullanım kolaylığı hemde dayanım açısından çok başarılı sevdiğim bir ürün.Ama parlaklık olarak dediğim gibi sio2 bazlı ürünler kadar sizi tatmin etmeyecektir. @Sefa46 hocam incelemişti detaylıca konuyu inceleyebilirsiniz.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Aleyküm selam :) parlaklık olarak çok iyi olduğunu söyleyemem ,ama koruma olarak harika bir ürün.Ben bu ürünü kışın kullanıyorum hem kullanım kolaylığı hemde dayanım açısından çok başarılı sevdiğim bir ürün.Ama parlaklık olarak dediğim gibi sio2 bazlı ürünler kadar sizi tatmin etmeyecektir. @Sefa46 hocam incelemişti detaylıca konuyu inceleyebilirsiniz.

Evallah sağolasın hocam. Sio 2 parlaklığı ve carnabua derinliği kırmızı çizgimiz.
Söylediğin iyi oldu. Kış için fusso var elimde.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
https://ty.gl/as8d4d5eg2
Bu havlu alınır mı? Boyutu ve gsm olarak fiyatı çok iyi ithal ürünlere göre ancak kalitesini bilemiyorum
Çevremde kullananlar var, çok memnunlar.. Bende bu firmanın başka ürünü King dry olanını kullandım, o da güzeldi.. Bence şuan hazır indirimler varken uygun fiyata bulunup alınabilir..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi