Hızlı Soru - Cevap

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba aynı ürün bendede mevcut 3 senedir kullanmadım. Yapısı banada çizer gibi geliyor.
Satıcı kullanmadan önce suda kalsın biraz yumuşasın dedi ama bilemiyorum kullanmıyorum şimdilik
Jantlar piano black ise hiç bulaşmayın, 3D fırçası bu, kısa olanından. Uzun boyundan bende de var, ben bir kaç kere kullandım, dedikleri gibi suyu görünce daha yumuşuyor ama bir tchibo kesinlikle değil, çok daha sert bir fırça. Ama jantı çizdiğini de gözlemlemedim.

Bunun sıkıntılı kısmı kıllarından daha çok, kılların sarılı olduğu yerin metal oluşu ve bu metalin herhangi bir şeyle kapatılmamış olması. Tchiboda o metallere makaron gibi bir plastik kaplamışlar. Bu metal kısımları jantı çizebilir işte.

@Kzmsefa kullanıyor bu fırçadan, o da çizmediğini söylemişti. Yalnız metal kısımlara dikkat edilmeli kullanırken.

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Jantlar piano black ise hiç bulaşmayın, 3D fırçası bu, kısa olanından. Uzun boyundan bende de var, ben bir kaç kere kullandım, dedikleri gibi suyu görünce daha yumuşuyor ama bir tchibo kesinlikle değil, çok daha sert bir fırça. Ama jantı çizdiğini de gözlemlemedim.

Bunun sıkıntılı kısmı kıllarından daha çok, kılların sarılı olduğu yerin metal oluşu ve bu metalin herhangi bir şeyle kapatılmamış olması. Tchiboda o metallere makaron gibi bir plastik kaplamışlar. Bu metal kısımları jantı çizebilir işte.

@Kzmsefa kullanıyor bu fırçadan, o da çizmediğini söylemişti. Yalnız metal kısımlara dikkat edilmeli kullanırken.

Dediğiniz fırça bumu

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aynen, fiyatına göre Türkiye'de alınabilecek en iyi jant fırçası desem abartmış olmam. Jant içleri fırçası diyelim.
n11 gibi sitelere baktım satışını bulamadım tek sitesinde satışı var bide mağaza satışı var ama mağazasında varmıdır arayıp sormak lazım 212 avm de yeri var diyor ama virüsten ötürü gitmek istemiyorum. kargo ücreti alıyor mu kendi sitesi. boşu boşuna 40 tl para verdim o sarı fırçaya

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
n11 gibi sitelere baktım satışını bulamadım tek sitesinde satışı var bide mağaza satışı var ama mağazasında varmıdır arayıp sormak lazım 212 avm de yeri var diyor ama virüsten ötürü gitmek istemiyorum. kargo ücreti alıyor mu kendi sitesi
Alıyor, takip etmek lazım, arada bir trendyolda da oluyor ürün. Kendi sitesinde indirimli zamanları da oluyor. Detail Sıcak Fırsatlar konusunu takip edin, bu fırçada fırsat olduğunda oraya yazılır muhakkak.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Dediğiniz fırça bumu tchibo jant için sitesinde genel temizlik fırçası yazıyor
Evet abi bu fırça, eğer piona black ise çok tercih edilmiyor. Benim jantlarım piano black daha gözle görünür bir çizik yapmadı ancak en kısa sürede yeni bir yün fırça yapacağım.

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet abi bu fırça, eğer piona black ise çok tercih edilmiyor. Benim jantlarım piano black daha gözle görünür bir çizik yapmadı ancak en kısa sürede yeni bir yün fırça yapacağım.
Benim jantlar piona black değil ama arkadaşın piano black galiba siyah bi jant piano mu bilmiyorum benimki gri jant

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Benim jantlar piona black değil ama arkadaşın piano black galiba siyah bi jant piano mu bilmiyorum benimki gri jant
Gri jant da jant içleri için kullanılabilir, jantın kolları arasını temizlerken detay fırçası ya da yıkama eldiveni tercih ederseniz daha iyi olabilir.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
n11 gibi sitelere baktım satışını bulamadım tek sitesinde satışı var bide mağaza satışı var ama mağazasında varmıdır arayıp sormak lazım 212 avm de yeri var diyor ama virüsten ötürü gitmek istemiyorum. kargo ücreti alıyor mu kendi sitesi. boşu boşuna 40 tl para verdim o sarı fırçaya
Trendyol da satılıyordu belki tükenmiş olabilir. Ben ordan almıştım

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün muayene giren arkadaşım muayeneden kalmış bende sizleri uyarmak istedim bu olay yeni çıkmış galiba en azından ben ilk defa duydum frenler den kalmış araba, frenlerin daha 2 hafta önce ben yaptırdım aracın tüm diskler balatalar hidroliği değişen bir araçtı birde neymiş frenlerin tekerlerinde fren tutma oranı yüzde 30 altında olacakmış yüksek olursa kalıyormuş bilginiz olsun. Hangi usta nerden bulacak makineyi ayar yapacaksa bilemiyorum artık.

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@tgykya @Nakamura
@omrslhmms abi gerekenleri söylemiş zatende, fırçayı bende kullanıyordum fırçayı jant kovası ile kullanıldığı zaman bol suyu görünce yumuşuyor ama Ömer abininde beni daha önceden uyardığı gibi asıl dikkat edilmesi gereken açıktaki demir sapı, fırça tüyleri kısa olduğu için hasar verme ihtimali artıyor. Kullanırken tchibo fırçaya göre daha fazla dikkat istiyor. Tchibo aldığımdan beri bende dolaba kaldırdım kullanmıyorum yani :D

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Davlumbaz temizliği için hangi fırçayı öneriyorsunuz ?
Ağabey ülkemizde malesef biraz davlumbaz fırçası kıtlığı var açıkcası çogu ağabeylerim üstadlarım 3d,CG açılı fırça ve Whell woolies kullanıyor güzel uyguna bulursan burada paylaş bende almak istiyorum bulamıyorum