Flowey I2 ile ilgili yaklaşık 1 saattir bilgi arıyorum, detaylara fazla erişemedim açıkçası. Flowey I2, interior cleanerler içinde en ekonomiği olabilir. Sulandırma konusu biraz karışık tam çözemedim, hali hazırda interior detailer varken neden interior cleaner kullanacağız ? APC'ye göre daha güvenli ve kalıntı bırakmıyor ancak detailerden temizlik açısından farkı nedir ? Flowey I2 de
@onurçiko iç temizlikte 1:20 yeterli demiş bulabildiğim bilgiler arasında. Onun haricinde döşeme temizliğinde de kullanılabilir olduğunu anladım. Ancak ürünün üretilişi gereği de daha konsantre halde apc yerine iç temizlikte kullanılabiliyor olması gerek, genelde önerilen ilk turu apc ile geçmek yönünde. Şimdi biz bu ürünü alalım ancak tam anlamıyla neden olduğunu çözemedim. Periyodik temizlikte tek adım interior detailer yetiyor diye biliyorum, ilk temizliği de apc ile yapıyoruz, döşemeler için de carpet cleaner de herkeste bulunmakta. Deride kullanımı hakkında da bilgi bulamadım maalesef. Tam olarak ürünün konumlandırmasını yapamadım açıkçası bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.