@Mrt,
Araç içindeki paspasları ben evde yıkıyorum. 5 liralık fırça var ya artan köpük ile yada araba şampuanı ile yada benzer birşey ile yıkıyorum. Balkonda kurutuyorum.
sonuç resimdeki gibi . Elimde lastik parlatıcı falan var ama sürmek istemiyorum. Tavsiye de etmiyorum. Araba içinde ne kadar az kimyasal ürün o kadar iyi sağlık İçin . Ve bu lastik parlatıcı vs de kimyasal içerikler bana göre masum değil. Kokusu yoksa Bİle bence masum değil. Bence sadece güzel temizleseniz daha iyi olur .
örnek olarak koyuyorum resmî .
herkes övüyor ama ben onsuz da sorun yaşamadığım İçin her fırsatta herkese soruyorum . Farkı var tabi ki . Ben önce standart mikrofiber bez kullandım camsil ile . Sonra meguairs mikrofiber bez ve mwguiars cam temizleyici kullandım . Bez farkettirdi biraz . Dünde meguiars magnet kurulama bezini cam silerken kullanmaya başladım. Başka kurulama bezi aldığım İçin . Cam İçin çok güzel oldu hiç zorlanmadım hiç iz kalmadı . Çok hızlıca bitti işim .
ama ben normal yıkamadan sonra. Wizard cam’a atıp sadece çekiyorum bakıyorum hiç iz falan yok parlıyor. Bende silmiyorum duruyor öyle. Sonra yine bakıyorum herşey güzel