Hızlı Soru - Cevap

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Öne çıkan konu #9,241
Bende dün gece sipariş verdim. Toplamda kargo dahil 160 tl tuttu. Normalde %20 vergi uygulaması vardı ama bu son vergi oranları artışında nasıl bir değişiklik oldu tam bilmiyorum. Tahminimce 50 veya 60 tl gibi bir vergi çıkması gerekiyor. Tabi satıcıya mesaj atıp ücreti düşük göstere bilirseniz biraz daha vergiyi düşürebilme şansınız olur.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Herkese iyi akşamlar, dış trimmer için plastik yenileyici arayışındayım.
Koch chemie pss ve nmpc arasında kaldım. Bir kaç satıcı ilede görüştüm büyük bir kısmı pss nin daha az kalıcı olduğunu ve görüntüde çok fark olmasada nmpc nin bir tık gerisinde olduğunu söylediler. Biri ise bire bir aynı olduğunu fark olmadığını söyledi iyice kafam karıştı.
Nmpc 0.5 litre 110 tl
Pss 1 litre 135/145 tl civari
Pss birebir aynı ise veya %80-90 aynı ise 25 tl fark verip yarim litre daha almak mantıklı geliyor. Nmpc arkadaşımdan alıp kullanmıştım çok iyi sonuçta vermişti arabayı yıkamadım kalıcılığı bilmiyorum ama kalıcı bir ürüne benziyor yağmur vs oldu öylece duruyor.
Bu konuda bir aydınlatırsanız sevinirim .
Bazı ağabeylerimiz Pss'nin UV korumali oldugunu soylediler Nmpc ise UV korumasi olmayan dıs plastikte de UV koruması onemlidir kendi düsuncem
Merhaba arkadaşlar, konuyla ilgili şu konuda detayları bulabilirsiniz.

Koch Chemie Plast Star ve NMPC Teknik Karşılaştırma

Buna ek olarak KochChemie Afyon Bölge Bayii bana şunu söylemişti; nmpc amatör kullanıcı için PSS uygulamacılar için demişti.

Kaç yıkama dayanacağı konusunda bir fikrim yok, bizim mastera uyguladım ama sonradında yıkamadım, uygulamadan yaklaşık 2 hafta sonra geçtiğimi hafta içi 3 gün şiddetli yağmur gördü bir değişiklik yok diyebilirim.

yysldg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kırklareli/Lüleburgaz
Çok doğru tercihler, onu da diyecektim, her türlü elinizde bulunması gereken eldivenler bunlar zaten. Bunların üzerine premium seriden bir ürün de alabilirsiniz ilerleyen dönemde. Gyeon, WS, Gtechniq gibi.
Zaman ve maddiyat el verdikçe çeyiz daha iyi yerlere gelecek,teşekkür ederim cevaplarınız için.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Arkadaşlar yağmur kaydırıcı/su itici ürünleri sadece ön ve arka camda kullanıyordum. Gerek yağmurdaki performansı gerek kolay temizlenebilmesi yönünden yeniden uygulayacağım. Yan camlara uygulamak güvenlik zaafiyeti oluşurur mu düşük hızlarda? Boncuklanma yapıp görüşü etkiler mi?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar yağmur kaydırıcı/su itici ürünleri sadece ön ve arka camda kullanıyordum. Gerek yağmurdaki performansı gerek kolay temizlenebilmesi yönünden yeniden uygulayacağım. Yan camlara uygulamak güvenlik zaafiyeti oluşurur mu düşük hızlarda? Boncuklanma yapıp görüşü etkiler mi?
Uygulamadiginiz kabahat, oralarda da ruzgar surtunmesi etkisiyle uzaklasiyor sular. On camda neyse ayni sekilde orada da ayni durum. Aksine rahat bile ettiriyor

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Aynalara uygulamayın sadece onun haricinde sıkıntı olmaz. Aynalara 2 senedir Soft99 Glaco Zero uyguluyorum tavsiye ederim. Yıkamalarda şampuan dahil kimyasaldan uzak tutun.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Arkadaşlar merhaba,
Zift, böcek vs. temizliği için hangi ürünü önerirsiniz?
Kapılara 3-5 damla zift sıçramış sanırım. Yıkamada çıkmadı.
Selsil tar bu aralar pek hoşuma gidiyor. 16₺ gibi bir fiyatı vardı kargo dahil

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Ağabeylerim böyle bir inverter kullanan oldumu hiç aracında süpürgeyi evden kablo uzatmam imkansız otoparktan uzak çevrede prizde yok el süpürgelerinin gücü çok yüksek olmadığını dusünuyorum yani tam bir güzel süpürme icin boyle bir ürün buldum ama araca zarari varmı bilmiyorum her markanin ayri ayri volt degerleri var tabi

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Ağabeylerim böyle bir inverter kullanan oldumu hiç aracında süpürgeyi evden kablo uzatmam imkansız otoparktan uzak çevrede prizde yok el süpürgelerinin gücü çok yüksek olmadığını dusünuyorum yani tam bir güzel süpürme icin boyle bir ürün buldum ama araca zarari varmı bilmiyorum her markanin ayri ayri volt degerleri var tabi

Bununla aracı yakarsınız. 100watt kadar cihaz çalıştırırsınız. Elektrik süpürgeleri 1000w civarı:)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

@Ömer88 abinin dediği gibi süpürgeyi çalıştırman imkansız, aksi halde çakmaklığa gelen sigorta patlar tabi şanslıysan ya da kablolar bile yanabilir.