Teşekkür ederim üstadım, geçen sene polisaj öncesi kil uygulaması yapmıştım mavi valet pro ile, ancak hareleri iki katına çıkartmıştı neredeyse o yüzden hassas bir kil istiyorum hare yapmaması için. Tekrardan teşekkür ederim.
@Cavraoğlu abimin dediğine katılıyorum eğer biraz da olsa kir var ise VP turuncu kil alın garantiye bakın derim.
ev13 şampuan var. 1 litrelik foam lance şişesine kaç ml koymam gerek arkadaşlar. araç sedan. 50 ml yeter mi az mı kalır
Birazcık az köpürüyor ancak iş görüyor, ürün israfi olarak sıkıntı olmaz derseniz 100 ml koyun keyfine bakın.
ben şu anda 1 adet genel temizleyici araç iç dış dış aksam için,daha çokta trim bölgelere uygun zarar vermeyecek bir apc istiyorum.
bir diğer alacağım üründe araç koltuk döşeme ürünü.
bu noktada 2 marka arasındaydım
1-valet pro cc ve valet pro apc
2-koch green star ve yine koch polstar
ikisi arasında kararsızım
Anladım demek istediğinizi, söylediğiniz 3 APC hepsi neredeyse farklı yerler de farklı amaçlarla tercih ediliyor veya kullanılıyor. Ben mesela ayarını hassas yapıp Gs kullanıyorum. Bazı üstadlar ve üyeler güvenli diye VP APC kullanmayı tercih ediyorlar.
Bana kalırsa iç ve dış için Gs yeter ama dediğim gibi VP APC yani Verso ile de neredeyse aynı işi görebilirsiniz. Ama Gs ile ilk defa plastik detaya girilecekse daha iyi oluyor.
Koltuk için VP Carpet Cleaner alın geçin, forumca kendini kanıtlamış bir ürün.