Hızlı Soru - Cevap

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #9,541
Floweyin çoğu ürününü beğeniyorum, üstadların rutin yıkamaların da veya testlerine bakabilirsiniz. Ev13 güvenli ön yıkama köpüğüdür, B33 de güvensiz diyebiliriz. B33 farklı sulandırma oranlarıyla waxı sökebiliyor.
ben şu anda 1 adet genel temizleyici araç iç dış dış aksam için,daha çokta trim bölgelere uygun zarar vermeyecek bir apc istiyorum.
bir diğer alacağım üründe araç koltuk döşeme ürünü.
bu noktada 2 marka arasındaydım
1-valet pro cc ve valet pro apc
2-koch green star ve yine koch polstar

ikisi arasında kararsızım

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Aydoğan gross marketten aldım. Püskürtme başlıktan ayarlanabiliyor fiyatı 11.50 Tl Ankara’ da iseniz oradan temin edebilirsiniz.
kimyasala dayanımı nasıldır şişelerin.bu tarz ama mümkünse ölçekli olsa çok daha güzel olurdu açıkçası.3 adet kadar gerekli bana,nasıl temin edebiliriz acaba?siteleri yok sanırım değil mi?

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
ben şu anda 1 adet genel temizleyici araç iç dış dış aksam için,daha çokta trim bölgelere uygun zarar vermeyecek bir apc istiyorum.

Trim bölgeleri icin yılda en fazla 1 kere yapmak için soft apc kullanabilirsiniz. Valet pro Apc, Auto Finesse Verso gibi Green Star sert Apc diyolar ben hic kullanmadım belki yüksek sulandırma ile kullanılabilir. Rutin temizliklerde trim için Nanolex interıor cleaner Fiyat açısından Flowey I2. Polstar alcantara kumaş deri. Carpet cleaner en cok forumca kullanılan kumaş temizleyici

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkür ederim üstadım, geçen sene polisaj öncesi kil uygulaması yapmıştım mavi valet pro ile, ancak hareleri iki katına çıkartmıştı neredeyse o yüzden hassas bir kil istiyorum hare yapmaması için. Tekrardan teşekkür ederim.
@Cavraoğlu abimin dediğine katılıyorum eğer biraz da olsa kir var ise VP turuncu kil alın garantiye bakın derim.
ev13 şampuan var. 1 litrelik foam lance şişesine kaç ml koymam gerek arkadaşlar. araç sedan. 50 ml yeter mi az mı kalır
Birazcık az köpürüyor ancak iş görüyor, ürün israfi olarak sıkıntı olmaz derseniz 100 ml koyun keyfine bakın. :)

Anladım demek istediğinizi, söylediğiniz 3 APC hepsi neredeyse farklı yerler de farklı amaçlarla tercih ediliyor veya kullanılıyor. Ben mesela ayarını hassas yapıp Gs kullanıyorum. Bazı üstadlar ve üyeler güvenli diye VP APC kullanmayı tercih ediyorlar.
Bana kalırsa iç ve dış için Gs yeter ama dediğim gibi VP APC yani Verso ile de neredeyse aynı işi görebilirsiniz. Ama Gs ile ilk defa plastik detaya girilecekse daha iyi oluyor.
Koltuk için VP Carpet Cleaner alın geçin, forumca kendini kanıtlamış bir ürün.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

Eğer imkanınız el veriyorsa valet pro CC ve apc yi tavsiye ederim. Ama maddi imkanıniz kısıtlı ise valet pro apc alıp hem iç dış plastik terimlerde hemde araç içi kumaş yüzeylerde doğru seyreltme oranları ile kullanabilirsiniz.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Verdiğimiz tavsiyeşler için çok teşekkürler arkadaşlar.koch almaktan vazgeçtim çünkü ürün bana çok azla gelir miktar olarak.n11 de bölünmüş 500ml vp apc ve vp carpet cleaner alacağım.Dediğiniz gibi senede max 1 kere yaparım detaylı temizlik çünkü aacımı herdaim temiz turuyorum zaten.meg iç aksam temizlik ve koruyucu olan ürünümde var zaten inter deterior du sanırım adı.

son sorum,jantlar için demir tozu temizliği için ne önerirsiniz yine vp dragon iyi iş görürmü?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Verdiğimiz tavsiyeşler için çok teşekkürler arkadaşlar.koch almaktan vazgeçtim çünkü ürün bana çok azla gelir miktar olarak.n11 de bölünmüş 500ml vp apc ve vp carpet cleaner alacağım.Dediğiniz gibi senede max 1 kere yaparım detaylı temizlik çünkü aacımı herdaim temiz turuyorum zaten.meg iç aksam temizlik ve koruyucu olan ürünümde var zaten inter deterior du sanırım adı.

son sorum,jantlar için demir tozu temizliği için ne önerirsiniz yine vp dragon iyi iş görürmü?
Eğer demirtozu alımı yapıcaksanız Flowey R10'u inceleyin derim, hemde uygun fiyata hemde indirim var şu anda. Ürün inceleme ve karşılaştırma başlığına uğrayın. :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Üstadlar klima dezenfektanı koku bombası için ne marka önerirsiniz :)
Ben kendime Brio markasınınkilerden aldım. Fiyatı uygun. Bu akşam denemeyi düşünüyorum 2 gün öncede polen filtresini değiştirdim. klimanın kokusu yüzde 90 değişti eğer koku geliyorsa ilk önce polen değişmediyse değiştirin derim. sonrada koku bombasını patlatın.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
ev13 şampuan var. 1 litrelik foam lance şişesine kaç ml koymam gerek arkadaşlar. araç sedan. 50 ml yeter mi az mı kalır
50 ml EV13 ile köpük durumu şu şekilde. Makine k5, foam lance AutoBrite köpük yoğunluğu en sonda.

50 ml şampuan + 600 ml su yaparsanız daha yoğun köpük alırsınız. Ya da 100 ml şampuan 900 ml su ile tam performans alabilirsiniz.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Merhabalar, şu anda edinebileceğimiz en hassas kil hangisi acaba? Aracımı tekrar seramik kaplatacaktım önümüzdeki hafta ancak aracın egzantrik gergi zincir set değişim süprizi çıkınca biraz ertelemek durumunda kalacağım. Boyam oldukça temiz harelenmeler daha başlamadı. Ben de kendi imkanlarımla can coat uygulamak istiyorum ancak gyeon prep öncesi en hassas hangi kili önerirsiniz? Mümkün olduğu kadar az hare bırakmak istiyorum Polisaj yapma şansım yok ne yazık ki.
En hassas kil, kil eldivendir. Neredeyse hiç çizik oluşturmuyor.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
En hassas kil, kil eldivendir. Neredeyse hiç çizik oluşturmuyor.
merhaba,kil eldiveni için tavsie edebileceğiniz marka model varmıdır?kaporta haricinde ben arada önc cama yapmak istiyorum çünkü camda zamanla reçine tarzı pütür pütür kirler yapışıyor.ancak camda da çok takıntılıyım çizilsin isemem açıkaçsı.

cihanoner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
şehir dışındayım ve malzemelerimin hiç birisi yanımda değil. arabanın üstünde ki kaba kirden kurtulmak için petrolde ki köpüğü kullanmak doğru olur mu?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
merhaba,kil eldiveni için tavsie edebileceğiniz marka model varmıdır?kaporta haricinde ben arada önc cama yapmak istiyorum çünkü camda zamanla reçine tarzı pütür pütür kirler yapışıyor.ancak camda da çok takıntılıyım çizilsin isemem açıkaçsı.
Merhaba, marflo marka kil eldiveni alabilirsiniz.

Camı kille cizmeniz neredeyse imkansız. Bu sebeple herhangi bir guclu kil hamurunu guvenle kullanabilirsiniz.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Merhaba, marflo marka kil eldiveni alabilirsiniz.

Camı kille cizmeniz neredeyse imkansız. Bu sebeple herhangi bir guclu kil hamurunu guvenle kullanabilirsiniz.
elimde 3m diye satılan mavi kilden var,5-6 yıl önce almıştım.Kilde sanırım s.k.t olmaz diye dünüyorum.
aracım için ise yine mavi renkli valet pro düşünüyordum,dediğiniz ürüne bir bakacım.saolun

marflo için bu ürünü buldum doğrumudur?bu ürün peki hafif şekilde kaportaya sıçarmış ve yapışmış ziftleri de söker mi.Eldivenin kullanım ömrü ne kadar acaba

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
şehir dışındayım ve malzemelerimin hiç birisi yanımda değil. arabanın üstünde ki kaba kirden kurtulmak için petrolde ki köpüğü kullanmak doğru olur mu?
Kirlerin yüzeye işlemesindense petrol köpüğü ile bir kaç yıkama yapabilirsiniz, sorun olmaz. Sürekli yıkama yapmıyorsunuz sonuçta :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
elimde 3m diye satılan mavi kilden var,5-6 yıl önce almıştım.Kilde sanırım s.k.t olmaz diye dünüyorum.
aracım için ise yine mavi renkli valet pro düşünüyordum,dediğiniz ürüne bir bakacım.saolun

marflo için bu ürünü buldum doğrumudur?bu ürün peki hafif şekilde kaportaya sıçarmış ve yapışmış ziftleri de söker mi.Eldivenin kullanım ömrü ne kadar acaba
3m kil orjinal ise yani 200 tl fiyatli olan ise her yerde kullanilabilir. Yok ucuz cin isi ise cama dahi surmeyin.

Mavi vp kil serinin en sert kilidir, kaportada kullanirsaniz cizecektir.

Kil eldiveni baya uzun sure gider, yogun ve eski kirler icin kullanilmaz. Derin temizlik sonrasindaki bakim yikamalari icin faydalidir

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi