Hızlı Soru - Cevap

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #9,601
Arkadaşlar aklıma bişey takılıyor bayadır belki komik gelecek ama çok konusu var çünkü bunun üzerine, pre wash için en uygun hem fiyat performans hemde iyi köpük yapan modifiye vs gerektirmeyen ürün hangisidir pompalarda (manuel)
Elimde kullanılmamış alta var yardımcı olabilirim

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Arkadasimin aracinin plastik basamaginda (orijinal) boyle beyaz kalinti var. Nasil giderebiliriz acaba bilgisi olan var mi?

Arac honda crv 2008 model

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar. Mikrofiber bezlerle ilgili sorunlarım var. Torpido ve araç içi plastik aksam silmek için gerek bimden aldığım gerekse koçtaş vb. yerlerden aldığım mikrofiber bezler hav bırakıyor. Yıkama talimatlarına uygun yıkıyorum. Uygulama yaparken önce nemlendirdiğim bez ile uygulama yapacağım yerin tozunu aldıktan sonra sonax mattefecti beze sıkıp uyguluyorum. Ama bezlerin bıraktığı hav ve kendi ufak iplikleri sinirimi bozuyor. Sorun bende mi bezlerde mi anlamadım :D:D. Önerilerinizi bekliyorum. Valla arabanın içini silmek değilde bu hav vs. ile uğraşmak yoruyor beni.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Karcher uyumlu foam lance nin şişesi zarar gördü, yeni şişe sipariş vereceğim, belki üst seriden bir takım ve yedek şişe de sipariş verebilirim. Üst seriden alan oldu mu? Gözle görünür fark varmı?

US $22.9 |MJJC with High Quality Foam Gun for Karcher K2 K7, Snow Foam Lance for all Karcher K Series pressure washer Karcher|mjjc karcher|mjjc snow foam lancemjjc foam lance - AliExpress

Bir de autobrite foam Lance alayım dersem nerden bulabilirim, şöyle bir baktım göremedim.
Hocam bimde haftalık ürünlerde satılan asperox sarı güçten aldıysanız onun şişesi mjjc foam lance'e uyuyor. tekrar şişe için o kadar beklemenize ve para ödemenize gerek yok bence. yada benzer ağız çapına sahip herhangi başka bir şişeyi bile kullanabilirsiniz. @Mentalfeed Hurşit'in gönderilerinden birinde görmüştüm.

Arkadasimin aracinin plastik basamaginda (orijinal) boyle beyaz kalinti var. Nasil giderebiliriz acaba bilgisi olan var mi?

Arac honda crv 2008 model

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erhan hocam sihirli sünger deneyebilirsiniz bence.

Flowey İ2 aldım köpük yapma şişesine ne kadar su ne kadar İ2 koymam gerekiyor köpük aparatı aşagıda ki linkteki ürün.

Slopes Köpük Yapan Sprey Şişe 200ml yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri
Hocam i2 @Sercan20 ında dediği gibi non foamer yani köpürmez

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bimde haftalık ürünlerde satılan asperox sarı güçten aldıysanız onun şişesi mjjc foam lance'e uyuyor. tekrar şişe için o kadar beklemenize ve para ödemenize gerek yok bence. yada benzer ağız çapına sahip herhangi başka bir şişeyi bile kullanabilirsiniz. @Mentalfeed Hurşit'in gönderilerinden birinde görmüştüm.

Tasarruflu kullanım açısından öyle kullanmak istemiştim köpük yapan şişe ile mi kullanayım normal sprey şişe ile mi kullanayım

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
sabah aracımda martı pislikleri vardı aracı yıkadım b33 le üstüne bastırmadan hafifçe.ama baktığımda vernik yanıkları vardı.gündüz işte olunca akşama kadar güneşin altında kalmış 1 gün kadar.nasıl bir yol izlemeliyim.zımpara olarak ne kullanayim sonrasında hard mi medium cut bir pasta ile mi başlayayım.einhell polisaj makinesi var elimde.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy

Denendi hocam. Faydasi olmadi...

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Tasarruflu kullanım açısından öyle kullanmak istemiştim köpük yapan şişe ile mi kullanayım normal sprey şişe ile mi kullanayım
Bu spreye ne kadar su ne kadar İ2 koymam lazım. Şu sulandırma işlerinden hiç anlamıyorum.
i2 en ağır şekliyle 1:10 sulandırılıyor. Şişe 1 litrelik ise @Sercan20 ın dediğin gibi yapabilirsiniz. Daha az ürün koyup sulandırma oranını da arttırabilirsiniz.

Denendi hocam. Faydasi olmadi...
Kaportacıların kullandığı keçe var zımpara maksadıyla kullanılan ya o yada tel bulaşık süngeri bu durumda aklıma başka seçenek gelmiyor.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Bu spreye ne kadar su ne kadar İ2 koymam lazım. Şu sulandırma işlerinden hiç anlamıyorum.
1/10 yapacaksanız 100 ml ürün 900 ml su. yok 1/50 yapacaksanız 20 ml ürün 980 ml su. bu 1 lt lik şişe için söylüyorum.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim. Kaç yıldır detailing işi ile uğraşıyorum şu sulandırma işine kafam basmıyor sevemedim o işi mesela 1 litrelik spreye kaç ml ürün su katılır anlamam size sormak istedim en yalın haliyle. Bu sanırsam 1 litrelik Bi sprey