Hızlı Soru - Cevap

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #9,801
beyler bende menzerna 4 serisi power protect ultra var. 3800 den sonra yapmayı düşünüyorum. pembemsi renk pasta kıvamında bir sealant. bunu rotary siyah ped ile uygulayabilir miyim? yoksa el uygulama pedi ile mi uygulamalı?

makina ile daha güzel sonuç alıyorsunuz, benim arabada bu şekilde yapıtğımızda daha iyi sonuç aldık.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
benzer ürünlerdir sanırım. power lock rengi farklıydı pembe degildi yanlıs hatırlamıyorsam. siz ne kadar sürede bir yeniliyordunuz?
ben genelde değişik ürünler deniyorum ama powerlock 2 3 ay gibi gitmişti herhalde . aracım dışarıda sürekli.kapalı otoparkım yok.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
herkese iyi günler polar seal almayı düşünüyorum ama sizinde tavsiyelerinizi almak istedim bu ürün nasıldır yada onu alma şunu al dediğiniz bir ürün varmıdır bütçe 170 tl

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
herkese iyi günler polar seal almayı düşünüyorum ama sizinde tavsiyelerinizi almak istedim bu ürün nasıldır yada onu alma şunu al dediğiniz bir ürün varmıdır bütçe 170 tl
Onur abi Flowey X7 incelemişti, ürün inceleme bölümünde konusu var. Flowey ürünlerinin çoğu f/p ürünler ancak X7 stoklar da varmıdır bilemem.

bcmen38

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Nevşehir
Merhaba abilerim a 101 e gelen polisaj makinasından almak istiyorum amatör olarak kullanıcam sizinde fikrinizi alamak istiyorum

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Merhaba abilerim a 101 e gelen polisaj makinasından almak istiyorum amatör olarak kullanıcam sizinde fikrinizi alamak istiyorum

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elle ürünü yüzeyde yaymak yerine tercih edebilirsiniz. Yani en fazla glaze, sıvı wax falan belki. XaronFR da bunun incelemesi var bir bakın ufak baskıyla bile duruyor hemen.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar. Aracımı dün yıkattım ve tavan,bagaj kapağı ve ön kaputta, resimlerde ki gibi sarı toplu iğne arkası büyüklüğünde lekeler gördüm(Bu lekeler çok değil 7-8 yerde var ama insanın canı sıkılıyor yine de). Ne olduklarını tam çıkaramadım. 4 aylık araçta da pas oluşmaz diye düşünüyorum. Aracıma 2 ay önce seramik yaptırmıştım. Demir tozu ve kil de uygulanmıştı. Acaba ph nötr bir demir tozu temizleyicisi ile çıkarmayı denesem mi? Seramik zarar görür mü emin olamadım? Üstadlara danışmak istedim. Bu arada boyayı çizme ihtimalime karşı kil uygılamak istemiyorum.

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selamlar. Aracımı dün yıkattım ve tavan,bagaj kapağı ve ön kaputta, resimlerde ki gibi sarı toplu iğne arkası büyüklüğünde lekeler gördüm(Bu lekeler çok değil 7-8 yerde var ama insanın canı sıkılıyor yine de). Ne olduklarını tam çıkaramadım. 4 aylık araçta da pas oluşmaz diye düşünüyorum. Aracıma 2 ay önce seramik yaptırmıştım. Demir tozu ve kil de uygulanmıştı. Acaba ph nötr bir demir tozu temizleyicisi ile çıkarmayı denesem mi? Seramik zarar görür mü emin olamadım? Üstadlara danışmak istedim. Bu arada boyayı çizme ihtimalime karşı kil uygılamak istemiyorum.

pas gibi duruyor sanki o bölgeye kil uygulayip bı deneyin isterseniz

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
iyi forumlar camlara wax uygulanır mı
Bildiğim kadarı ile Gyeon Wetcoat ve Koch Chemie Protector Wax gibi ıslak yüzeye uygulanan hızlı cilalar uygulanabiliyor. Cama da bir nebze su kaydırma özelliği kazandırılmış oluyor. Tecrübeli arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

demirtozu yapışmış yüzeye,temizleyici ile gider

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bildiğim kadarı ile Gyeon Wetcoat ve Koch Chemie Protector Wax gibi ıslak yüzeye uygulanan hızlı cilalar uygulanabiliyor. Cama da bir nebze su kaydırma özelliği kazandırılmış oluyor. Tecrübeli arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler.
ben tonyin wax uyguladım bütün camlara baya su iticilik kazandı görüntü olarakta bı sorun yok ama cama uzun zamanda bı zararı olmasın yeter ama sanmıyorum da

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Cama uygulayınca hiçbir sıkıntı oluşmaz ancak cama özel su kaydırıcılar gibi performans beklemeyin.