Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Shirb13 @Sercan20 ısı tabancasını 20 25 saniye ilk çalıştırma sonrası kapatınca ucundan duman çıktı plastik kokusu da gelerek. İlk çalıştırma olduğu için haliyle ısı da görünce normal diye düşündüm. Sizde de böyle mi acaba rica etsem dener misiniz :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Shirb13 @Sercan20 ısı tabancasını 20 25 saniye ilk çalıştırma sonrası kapatınca ucundan duman çıktı plastik kokusu da gelerek. İlk çalıştırma olduğu için haliyle ısı da görünce normal diye düşündüm. Sizde de böyle mi acaba rica etsem dener misiniz :)
Aynen abi aynı tepkiyi bende de verdi, ilk çalıştırma olduğu içindir. :)

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Merak etmeyin gayet normal. Benim yurt dışından aldığım bir alman marlası vardı tanınmış bir şey değil oda aynı şekilde koku yaptı. Hafif dumanda veriyor.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
flowey ürünlerim dün geldi. s3 glass cleaneri ne zaman uygulayıp camları silmeli koch pw ile aynı zamanda kullanıldıgında? önce pw yapıp sonra mı kullanmalı bu cam temizleyici ürünleri? yoksa pw kullanıldıgında kullanmaya gerek yok mu?

ayrıca bu hafta ilk defa bir karcher cihazımla ve b33 ile yıkama planlıyorum. polisajı bir kaç hafta sonra yapacağım. yine de çift kova yapmama gerek var mı yoksa sadece ön yıkama yeterli olur mu? 4 senenin çiziği var çünkü hiç polisaj yapmadım. korumada yok. polisajı yapana kadar çift kovaya gerek yok diye düşündüm?

Son düzenleme:

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
flowey ürünlerim bugün geldi. s3 glass cleaneri ne zaman uygulayıp camları silmeli koch pw ile aynı zamanda kullanıldıgında? önce pw yapıp sonra mı kullanmalı bu cam temizleyici ürünleri? yoksa pw kullanıldıgında kullanmaya gerek yok mu?
ah ah benim flowey siparişimi geçen cuma verdim kargo bekliyorum mng kargo istanbul ayazağada bir kadına götürmüş teslim etmiş :( Ben önceden pw uyguladığım cama s3 uyguluyorum.ama pw kullanımı ıslak araca olduğunu düşünürsek ilk pw sonrada s3 le temizlemek daha doğru gibi geldi.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
ah ah benim flowey siparişimi geçen cuma verdim kargo bekliyorum mng kargo istanbul ayazağada bir kadına götürmüş teslim etmiş :( Ben önceden pw uyguladığım cama s3 uyguluyorum.ama pw kullanımı ıslak araca olduğunu düşünürsek ilk pw sonrada s3 le temizlemek daha doğru gibi geldi.
bende indirimin son günü almıştım. dün geldi.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
@Utopik83 hocam merhaba. bu hafta ilk defa karcher k4 compact cihazımı kullanmayı planlıyorum. 4. kattan hortum ve kablo uzatacağım :) 20 metre hortum ve 20 metre priz aldım. 20 metre kablo veya hortumun cihaza bir zararı olur mu?

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
En verimli nasıl kullanılır? Yıkama öncesi kuru araca sık bekle mi dersiniz yoksa sıkıp bezle silmeli mi?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
flowey ürünlerim dün geldi. s3 glass cleaneri ne zaman uygulayıp camları silmeli koch pw ile aynı zamanda kullanıldıgında? önce pw yapıp sonra mı kullanmalı bu cam temizleyici ürünleri? yoksa pw kullanıldıgında kullanmaya gerek yok mu?

ayrıca bu hafta ilk defa bir karcher cihazımla ve b33 ile yıkama planlıyorum. polisajı bir kaç hafta sonra yapacağım. yine de çift kova yapmama gerek var mı yoksa sadece ön yıkama yeterli olur mu? 4 senenin çiziği var çünkü hiç polisaj yapmadım. korumada yok. polisajı yapana kadar çift kovaya gerek yok diye düşündüm?
Pw kullandıkdan sonra S3 ile camları temizleyebilirsiniz, Pw'yi S3 yüzeyden temizlemiyor. Zaten kirler çıktığında görüceksiniz cam temizleyicisini kullanmanız gerektiğini.

Ne kadar polisaj yapsanız dahi en güvenli yolu tercih edip Ön yıkama + Çift kova yapın derim, aksi halde araç daha fazla çizileciği için polisaj işlemi daha uzun sürecektir.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
@Utopik83 hocam merhaba. bu hafta ilk defa karcher k4 compact cihazımı kullanmayı planlıyorum. 4. kattan hortum ve kablo uzatacağım :) 20 metre hortum ve 20 metre priz aldım. 20 metre kablo veya hortumun cihaza bir zararı olur mu?
20 metreye yakın kablo ile uzun süre k5 kullandım, sorun olmadı. Hortum zaten sıkıntı olmaz, gelen suyun debisi yetsin, yeterli. Bina girişinde şu saatinin oraya küçük bir musluk koymayı, suyu oradan almayi dusundunuz mü ?

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Flowey son gün kampanyasından s3 ve m1 aldım yanında hediye olarak bu numune ürünü göndermişler ama gene benim başıma gelen akmış ve üstündeki yazısı kaybolmuş. Şişe uzerinde sadece "W" harfi kalmış bunun ne oldugunu bilen yardım edebilirmi? @FloweyTurkiye

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi