Hızlı Soru - Cevap

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Öne çıkan konu #9,861
ParlatanAdamlardan aldığım cg barebones
Şişesi

Kimyasal adamlardan aldığım koku şişesi

Kimyasal adamlardan aldığım 2. Koku şişesi

ParlatanAdamlar dan aldığım orjinal comtainer sişesi

Muhtemelen cg adı altında satılan ürünler Türkiye’de basılıp dolduruluyor olabilir benimde aklıma gelen bu oldu. Soft99 bez muhabbeti geldi aklıma adamların sitesinde öyle bir ürün dahi yok ne hikmetse Türkiye’de satışta var kimseyi kötülemek değil amacim sadece söz hakkı doğsun firmaya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aklıma @Kimyasal Adamlar aldığım parfüme bakmak geldi fotoğrafları görünce.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Nasıl yani? Tr'ye gelip burda mı dolum yapılıyor ?
Türkiyede dolum yapılıyor olma ihtimali var tabi ki. Ancak öyle ise neden başka mağzadan aldıklarımız da AYPET ibaresi yok. 4 Tane şişe aldım kimseyi kötülemek amacı gütmüyorum tabi ki ama şimdi neden kokular kalıcı değil belli oluyor sanki

Son düzenleme:

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
İşaretli yere tırnak değil parmağımla tabiri caizse okşadım. Onda bile baskı attı. Güç denemesi de yapmadım 2 git gel yaptım. Şişeler iş görüyor mu görüyor ama kimse kusura bakmasın enayi değiliz, Soft99 bezlerde de aynısı oldu annem kondu bezlere o yüzden ses etmemiştim. Ayrıca ilk resim kargo paketinden çıkan hali diğer tüm şişelerin baskıları bu şekilde düzgün olan yok.

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Kardeşim böyle birşey var mı bilmiyorum. Gözümle görmediğim için burada dolum yapılıyor demem hata olur ve o vebalin altına giremem. Satıcının açıklaması gereken bir durum olduğunu düşünüyorum.
Hocam satıcı açıklamasını beklersek kınaları (!) hazır tutalım. Bence forum yönetiminin bir el atması gerek çünkü bu bir değil iki değil. Tamam yine çakma olsun da bari kaliteli yap ya da kardeşim bunlar çakma ama güzeller de yine alırız ama ne aldığımızı biliriz.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hocam satıcı açıklamasını beklersek kınaları (!) hazır tutalım. Bence forum yönetiminin bir el atması gerek çünkü bu bir değil iki değil. Tamam yine çakma olsun da bari kaliteli yap ya da kardeşim bunlar çakma ama güzeller de yine alırız ama ne aldığımızı biliriz.
üstünde marka yazıyor diye almıyoruz sonuçta 500 tane kimyasal kullanıyoruz bölmek gerekiyor. Kınalar hazır :D :D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Kına falan muhabbeti biraz argo oldu, şişeler 10 TLye göre gayet iyi fiyat ancak çakma ise söylemedikleri için mağdur durumundayız. Gerekli açıklamaya yapmalarını bekliyorum fakat iade etmiyeceğim kullanışlı şişeler.

Jinrohs

Acemi Detaycı
Üye
Bur daki sorun orjinal denmesi cakma olsada 10 tl uygun fiyat bence bende aldiklarima bakdim türkiyeden bölunmus olan urunlerde aypet siseleri almanya ve ingiltere den aldigim urunlere bakdim aypet yazmiyo ve kalite farki var siselerde

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Fotoğrafını Chemical Guys’a birisi fotoğrafını atıp teyit ettirirse sonuca ulaşırız.
Çakma değilse özrümü dilerim. :utandim: Argo olmuş olabilir ama zamanında satıcı tarafından kaç kişiye sarfedildi bu kına meselesi. Şahsen 2. kez aynı yerden orijinal diye aldığım bir ürünün orijinal çıkmaması da benim gücüme gidiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Gençler burda bizi niye zan altında bırakıyorsunuz. Şişeyi yada ürünleri biz satmıyoruz ki. Satıcının söylemini esas alıyoruz. Kampanya demişse biz onu diyoruz. Ürünleri kontrol edebilme şansımız her zaman bulunmuyor. Biraz dikkat edelim konuşmalarımıza lütfen.

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Gençler burda bizi niye zan altında bırakıyorsunuz. Şişeyi yada ürünleri biz satmıyoruz ki. Satıcının söylemini esas alıyoruz. Kampanya demişse biz onu diyoruz. Ürünleri kontrol edebilme şansımız her zaman bulunmuyor. Biraz dikkat edelim konuşmalarımıza lütfen.
Benim mesajlarımdan hiç birinin forum üyelerine/moderatör kadrosuna/yönetime olmadığını belirtmek isterim. Dediğiniz gibi satıcı size ne söylüyorsa siz de onu söylüyorsunuz. Aynı gemideyiz.:cicek:

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Hocam bizim buradaki beklentimiz firmayla iletişime geçip bu işin aslı astarını nedir ortaya çıkarılmasıdır. Ürünler gerçekten sahteyse durumu açıklamak. Çünkü ürünle ilgili şüpheler var ve kampanya başlığında orijinal gibi lanse edilmiş. Forum yönetiminden farklı bir beklentimiz zaten olamaz.

Ben sadece açıklama bekliyoruz yazdım, bunda dikkat edilmesi gereken yer neresidir?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Hocam bizim buradaki beklentimiz firmayla iletişime geçip bu işin aslı astarını nedir ortaya çıkarılmasıdır. Ürünler gerçekten sahteyse durumu açıklamak. Çünkü ürünle ilgili şüpheler var ve kampanya başlığında orijinal gibi lanse edilmiş. Forum yönetiminden farklı bir beklentimiz zaten olamaz.

Ben sadece açıklama bekliyoruz yazdım, bunda dikkat edilmesi gereken yer neresidir?
Sadece sizin konuşmalarınız için yazmadım. Genel olarak yazılan bir yazıdır.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Şişeler hakkında almadım etmedim ama kendimce bir yorumda bulunayım orjinal şişe olmadığı belli çünkü aypet türk malı TR de yapılıp amerikaya gidecek olursa bütün şişeler aypet olması lazım.Fiyatına bakınca 10 tl bu fiyatlara da böyle bir durumla karşılaşmak veya şişenin orjinal olmaması çok bence kayda değer bir olay değil ama satıcının bunu chemical guys adında satması hoş karşılanacak bir durum değil önceden soft99 bezlerde de olmuş sanırım.Böyle yapmak yerine daha dürüst davranabilirdi yine satılırdı bence satılmayacağını düşünmüyorum.Keşke dürüst davranıp satış yaparken söyleseydi en azından milletin güveni kaybolmazdı...

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Şişeleri teslim aldım bende hemen orjinal olan iye kıyaslama yapalım. Fotoğraflarda her zaman soldaki orjinal sağdaki kimyasal adamlardan alınan.

Sonuç olarak orjinal olmadıkları belli benim için bir sorun yok iki sert kimyasalı görünce kesin boyası akıp gidecek belli kalitesinden tırnak ile soyuluyor.

10tlye alınabilecek bir replika ben sadece şişe icin aldım başlıklara gelecek olursam hepsinin borusu birbirinden farklı zaten çok dandik başlıklar kimsenin kullanacağını düşünmüyorum ben kendi basliklarimdan takicam. Kimyasal adamlara dürüstlüğü icin teşekkürler (!)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi