Hızlı Soru - Cevap

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Öne çıkan konu #10,121
Abi çektiğim şişe mat olduğu için içi gözükmüyor ancak üstünden çektim ve senin karışım niyese çok açık rengi var.

hayda hakkaten açık olmuş. birde şırınga ile çektim 45 ml i nasıl böyle oldu anlamadım. bir 20 ml daha mı atayım napayım

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
arkadaşlar flowey s3 sulandıran varsa resmini paylaşabilir mi? ben 1:10 yaptım. 45 ml ürüne 455 ml su fakat @onurçiko biraz açık olmuş rengi dedi. bende merak ettim şimdi varsa elinde olan paylaşabilir mi?

benimki böyle oldu

Onur ağabey öyle yazınca bende benimkine baktım. Bende de açık tonlarda 1:10 karışım yapmıştım.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Onur ağabey öyle yazınca bende benimkine baktım. Bende de açık tonlarda 1:10 karışım yapmıştım.
Onur abinin S3 karışımını da kendi gözlerimle gördüm ve benim S3 ile aynı, acaba çeşme suyu ile karışım olunca mı böyle oluyor? Yoksa çeşme suyunda ki kireç oranıyla falan mı ilgili ?

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul

bize gelen üründe bir sıkıntı olabilir mi? 45 ml ürünü ben şırınga ile çektim. 400 ü de hassas olsun diye paşabahçenin 250 lik ölçek bardağından 200 200 olark 2 seferde çektim. üstünede yine şırınga ile 55 ml su ekledim.

Aslında doğru oran ama hala anlayamadım niye böyle olmuş.
aynen benim renk ile aynı olmuş cavraoğlu nunki.

Onur abinin S3 karışımını da kendi gözlerimle gördüm ve benim S3 ile aynı, acaba çeşme suyu ile karışım olunca mı böyle oluyor? Yoksa çeşme suyunda ki kireç oranıyla falan mı ilgili ?
istanbul'un suyu en kireçsiz sulardan biri diye biliyorum. ben çeşme suyu kullandım.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
bize gelen üründe bir sıkıntı olabilir mi? 45 ml ürünü ben şırınga ile çektim. 400 ü de hassas olsun diye paşabahçenin 250 lik ölçek bardağından 200 200 olark 2 seferde çektim. üstünede yine şırınga ile 55 ml su ekledim.

aynen benim renk ile aynı olmuş cavraoğlu nunki.

istanbul'un suyu en kireçsiz sulardan biri diye biliyorum. ben çeşme suyu kullandım.
Sudan oluştuğunu düsünmüyorum çünkü ikimiz de farklı sular kullanıp aynı sonuca varmısız. Ama nasıl odlugu hakkında bir fikrim yok acıkcası

Uydu 1

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
arkadaşlar flowey s3 sulandıran varsa resmini paylaşabilir mi? ben 1:10 yaptım. 45 ml ürüne 455 ml su fakat @onurçiko biraz açık olmuş rengi dedi. bende merak ettim şimdi varsa elinde olan paylaşabilir mi?

benimki böyle oldu

Renkte bir sıkıtı yok ben 1 yıldır safsu ile karışımı yapıyorum renk aynı sizinki gibi

cihanoner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
kurumuş kuş pisliğini en hızlı ve güvenli nasıl çıkarabilirim? antalya sıcağını bilen bilir, kuşun b*ku anında kuruyor. denk geldikce cam sille çıkarmak için uğraşıyorum

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Allah Allah :D Ama eminim şırınga ile ölçtüğüme. :D Herhalde biz ürünü fazla koyduk ama S3 orjinal şişesinden de maksimum 50 ml azalmış gibi duruyor. :D
5 e 2 oldunuz sanırım fazla kattınız herhal. ben çünkü dün hazırladım emimin ondan 1:10 olduguna. 20 ml lik şırınga ile yaptım birde hassas hazırladım :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
kurumuş kuş pisliğini en hızlı ve güvenli nasıl çıkarabilirim? antalya sıcağını bilen bilir, kuşun b*ku anında kuruyor. denk geldikce cam sille çıkarmak için uğraşıyorum
Elinizde Ceviz var ise saf halde sıkıp, bez ile de pansuman şeklinde temas ettirerek Ceviz ve pisliği alabilirsiniz.