Hızlı Soru - Cevap

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #10,301
Merhaba arkadaşlar auto finesse spritz uygulaması yaptım, önce beze sıkıp ardından sildim torpidoyu. Fakat daha sonra baktığımda lekelenmeler vardı. Üzerinden tekrardan bezle geçtim, acaba bu lekelenmeler nedendir, ürünü bölünmüş aldım, ondan mıdır belki bozuktur ya da çok mu sıktım beze
Güzelce yedirerek silmişsinizdir. Genelde böyle bir problem zeminden kaynaklı olabilir. Yağlı bir tabaka varsa onun yğzğnden öbeklenip iz yapıyor olabilir. Önce hafif interior cleanerlerle temizleyip üzerine uygulama deneyebilirsiniz

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Bilirim tabi sana da hiç bir gün içinde lamba dahi yanmamış eve 100₺ fatura geldiği olmadı mı?
Orasını geçtik sayın hocam apartmanda herkes kabloyu bizim saate bağlamışlar çalışan tek saat bizimki diye faturada milyarlar havada ucusuyodu babam ufak çaplı bi kriz geçirmişliği vardır.

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Arkadaşlar hem parlaklığı arttıracak hem de korumayi ellemeden destekleyecek fiyat performans ürünü ne önerirsiniz. Kaşınıyorum biraz bir şeyler alayım :D kaplumbaganin seramik wet spreyi var sarı şiseli olan alayım diyorum da önerilere de açığım.

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Merhabalar herkese, Tugatec ile ValetPro ANSF kıyaslama şansı olan oldu mu? Tugateci numune olarak yollamıştı DeriKlinik, çok hoşuma gitti hem kokusu hem de köpüğü. 5Lt ANSF arayaşındayım ama bulamadım hiç bir yerde. Ph nötr alternatif arıyorum.

ravenous

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Zymöl şampuanı forumda çok öneren olmuş ama nerden alıyorsunuz? Hiçbir yerde bulamadım. Yerine alternatif ne önerirsiniz? Aracın ilk yıkaması olacak, benim de :))

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Zymöl şampuanı forumda çok öneren olmuş ama nerden alıyorsunuz? Hiçbir yerde bulamadım. Yerine alternatif ne önerirsiniz? Aracın ilk yıkaması olacak, benim de :))
Zymöl cidden diğer şampuanlar göre kaliteli hissettiriyor, kokusu kayganlığı gibi konularda üstün. Ama @Murat abi satıyordu bir özel mesaj atıp sorabilirsiniz. Ama alternatif olarak VP mor kova şampuanı, Flowey 2.5 veya Ev12, Nanolex Pure gibi şampuanlar da güzeldir ve koruma dostudur.

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Merhaba gyeon bathe benim kullandığım en kaygan şampuan ve koruma dostu. Nanolex pure ve carpro reset de tercih edebilirsiniz.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
arkadaşlar 2 gün önce ilk defa chemical guys mammoth bezimi yıkadım. 40 derece ve 800 devir sıkmaya ayarladım. fakat bez su içinde çıktı. 2 kere ekstra sıkma yaptım yine aynı. makina bir türlü sıkamıyor mammoth u. karşılasan oldu mu aynı durumla ? :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
arkadaşlar 2 gün önce ilk defa chemical guys mammoth bezimi yıkadım. 40 derece ve 800 devir sıkmaya ayarladım. fakat bez su içinde çıktı. 2 kere ekstra sıkma yaptım yine aynı. makina bir türlü sıkamıyor mammoth u. karşılasan oldu mu aynı durumla ? :)
Caner abi hangi program da yıkadığına bağlı, ben bugün pek kirli olmadığı için normal bir kısa program da yıkadım nemli bir şekilde çıktı. Normal de hassas yünlüler de veya hassas programda attığımda her zaman çok sulu çıkıyor, avcumun içinde biraz sıkıp balkona çıkartıp gölge de kurumaya bırakıyorum. 40 dereceyi de kirin durumuna göre ayarlamak da fayda var.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Makineniz denge kontrolü yapıp sıkma programını yarıda kesmiş. Mammothun yanına başka bezler atarsanız problem ortadan kalkar.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Caner abi hangi program da yıkadığına bağlı, ben bugün pek kirli olmadığı için normal bir kısa program da yıkadım nemli bir şekilde çıktı. Normal de hassas yünlüler de veya hassas programda attığımda her zaman çok sulu çıkıyor, avcumun içinde biraz sıkıp balkona çıkartıp gölge de kurumaya bırakıyorum. 40 dereceyi de kirin durumuna göre ayarlamak da fayda var.
bezi cok kullanmadım cünkü yıkamadan kullanınca tüy bıraktı hep. diğer bezle geçtim arabadan. ilk yıkaması oldu temizdi. ben pamukluya attım hangi programa atmak lazım?

Makineniz denge kontrolü yapıp sıkma programını yarıda kesmiş. Mammothun yanına başka bezler atarsanız problem ortadan kalkar.
aslında makina otomatik sulu olduğunu hissederekten uzun sıkma yaptı. daha geç bitirdi. ama yinede bayağı ıslak cıktı. 3-4 dakika sıktım neredeyse bayagı su aktı. ayrıca mammothla birlikte gojo havlu ve bir adet kücük mikrofiber atmıştım onlarda ıslak cıktı. normalde mammoth yokken atarken onlar kuruyordu. mammothu tek sıktım yine aynı beraber sıktım yine aynı

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar herkese, Tugatec ile ValetPro ANSF kıyaslama şansı olan oldu mu? Tugateci numune olarak yollamıştı DeriKlinik, çok hoşuma gitti hem kokusu hem de köpüğü. 5Lt ANSF arayaşındayım ama bulamadım hiç bir yerde. Ph nötr alternatif arıyorum.
ansf ye göre kir sökme özelliği daha güzel koku daha güzel. kovada kullanılabiliyor hemde. izmir ekibi olarak 5 litre bölüşmüştük :)

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Kuzenimde de aynı problem olmuştu. Makinenin sıkmadığından şikayetçiydi. Aynı bezi alıp kendi makinemde yıkadığımda kuru çıktığını gözlemledim. Sorun çok yüksek ihtimalle az parça ürün yıkanması ve @Mugzy 'nin dediği gibi makinenin sıkma işlemini tamamlamamasından kaynaklanıyor. Bir dahaki sefere daha fazla ürün ile birlikte yıkamayı deneyin.
Ben bezleri, makinenin "spor kıyafetler" programında yıkıyorum. Bu program yumuşatıcı almadığı için boşa su harcamamış oluyor. Bu şekilde bir kaç yıkamadan sonra kısa programda yumuşatıcı gözüne beyaz sirke ekleyerek yıkıyorum.

Nymphetamin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
3d magic dressing lastik dışında kapıların altında ki sert plastik yüzeylerde ve kapı giriş basamak bölgesinde fitillerin oralarda kullanılır mı solvent bazlı oldugu ıcın zarar verır mı ? koruma sağlar mı ?

teşekkürler

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kuzenimde de aynı problem olmuştu. Makinenin sıkmadığından şikayetçiydi. Aynı bezi alıp kendi makinemde yıkadığımda kuru çıktığını gözlemledim. Sorun çok yüksek ihtimalle az parça ürün yıkanması ve @Mugzy 'nin dediği gibi makinenin sıkma işlemini tamamlamamasından kaynaklanıyor. Bir dahaki sefere daha fazla ürün ile birlikte yıkamayı deneyin.
Ben bezleri, makinenin "spor kıyafetler" programında yıkıyorum. Bu program yumuşatıcı almadığı için boşa su harcamamış oluyor. Bu şekilde bir kaç yıkamadan sonra kısa programda yumuşatıcı gözüne beyaz sirke ekleyerek yıkıyorum.
Aynen hocam makine Bosch galiba :) ben de spor kıyafetleri programını sevdim. Zaten kuzulama bezleri ve yıkama eldivenleri çok kirlenmediği için yeterli geliyor. Bir kaç yıkamadan sonra sentetikler programı ile sirkeli şekilde yıkıyorum.