Geçmişte koltukları söktükten sonra küvete yatırıp sıcak su ve deterjan ile yıkıyordum. İyi temizlik oluyordu ama ona rağmen ne kadar durularsan durula kir süngerin içinden tam çıkamıyormuş meğer. Küvet style sonrası bir de makine ile temizlik yaptım ve sonucu görünce boş yere hamallık yapmaya değmezmiş dedim. Eskiden bezle temizleyen, hatta abartıp koltukları küvete sokan biri olarak 200 300 lira verip alınacak en ucuz makinenin bile yaptığı temizliğin yanından geçememişiz bunca zaman der kenara çekilirim

Hatta al bir 3lü priz makineyi de koy bagaja bir yıkamacıdan elektriğini para karşılığında kullanmak istediğini teklif et ver 20 30 50 lira ne istiyorsa kenarda etliğe sütlüğe karışmadan işini bitir. Hava sıcak olduğu zaman 2 3 saatte kuruyor koltuk döşeme falan. Şimdi tek bir iç temizlik için minimum 150 200 lira istiyorlar, ne gerek var. Aynı paraya makine sahibi oluyorsun üstelik kendin temizliyorsun başkası kim bilir nasıl yapacak. 2 3 ay araştırdım 10 15 yıl önce alınmış ama hiç kullanılmamış sıfır makine denk getirdim adamın birisi annesine halı yıkama makinesi almış kadın kuramamış, adam evlenirken bu sefer annesi geline hediye etmiş gelin de kuramamış adam evde duracağına satayım demiş 250 liraya 2400 watt üstelik sıfır makine aldım. Bozuk kırık parçası eksik rainbowlar falan var 300 500 liraya satılıyor tamir ettiririm eksiğini tamamlarım diyen varsa alsın çünkü normalde sıfırı 4000 5000 euroluk makineler ikinci eli bile 3000 5000 lira ama tamir ettirmekle uğraşan yok tüketim toplumu olduğumuz için. Bu da düşünülebilir ki yıkama makinesi denince akla gelen en iyi markalardan biridir rainbowlar. Ben o topun altına vaktim olmadığı için giremedim şahsen.