Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bahsettiğiniz bölgede magic dressing diğer plastik ürünlerinden daha fazla dayanıyor demek istedim, sonax ile magici kıyaslamadım yanlış anlaşılma olmasın. İkisinin de dayanımı plastik ürünlerinden daha iyi oluyor. Arabadan arabaya malzeme değiştiği için şu daha uzun gider demem yanlış olur golfte denemedim çünkü. Yoğun solventli yapısından dolayı magici davlumbaz haricinde pek tercih etmiyorum sonax daha iyi olur bence. İyi bir temizlik şart ama, çok kir tutuyor o bölgeler.
Hmm evet ufak Bi yanlış anlaşılma oldu o zaman :) bir tarafta sonax jel diğer tarafta magic dressing deneyeyim o halde. Çok fazla kir toplayıp belli olmayan bir yer evet. Bu ikisinden sonra da endurance artık sırada :D çünkü aracı ne kadar temizlersem temizleyim inip binerken o pis görünüm yüzünden araç da pis gibi geliyor.
Konuşulan ürünlerin hepsini denedim golfte kısmen sonax jel bir kaç yıkama dayandı ama içlerinde en iyisi bu ürün arkadaşlar
4 -5 aydır kullanıyorum,şuan en çok bu üründen memnun kaldım
Teşekkürler abi öneri için :) eldeki ürünlerle de istediğim verimi alamazsam bu üründen alayım :)

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Arkadaşlar yeni çeyiz dizmeye başladım bezimi eldivenimi aldım. ön yıkama şampuanı, demir tozu temzileyicisi, wax bu tarz geri kalan parçalar eksik ürün denemek istedigim için 200gr wax bsy almak istemiyorum elimde fazla olan varsa bölme imkanı varmı ondan alsam olan mesaj atabilir mi ?

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Hmm evet ufak Bi yanlış anlaşılma oldu o zaman :) bir tarafta sonax jel diğer tarafta magic dressing deneyeyim o halde. Çok fazla kir toplayıp belli olmayan bir yer evet. Bu ikisinden sonra da endurance artık sırada :D çünkü aracı ne kadar temizlersem temizleyim inip binerken o pis görünüm yüzünden araç da pis gibi geliyor.

Teşekkürler abi öneri için :) eldeki ürünlerle de istediğim verimi alamazsam bu üründen alayım :)
Bu üründen memnun kalırsın diye düşünüyorum..ben camları indirip güzelce temizleyip kuruluyorum,sonra ped ile uyguluyorum bazen iki kat uyguluyorum ,memnunum bu üründen

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
Merhaba arkadaşlar,
Araç içi plastik aksam ve trimleri temizlemek için fırça arıyorum. Apc uygularken kullanmak için. Tavsiyelere açığım teşekkürler

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Merhaba arkadaşlar,
Araç içi plastik aksam ve trimleri temizlemek için fırça arıyorum. Apc uygularken kullanmak için. Tavsiyelere açığım teşekkürler
Tavsiye olarak 3-4 marka önerebilirim ancak maddiyatınıza bağlı.

Yerli detay fırçası var, testlerini yapıp parasına göre iyi diyen abilerim oldu.
Yerli Detay Fırça/Satış

Valet pro detay fırçaları var, fiyatının hakkını veriyorlar yalnız uzun kullanımda plastik bilezikleri çatlıyor. Baştan bez bantla etrafını çevirmekde fayda var. Ve bir çoğumuz VP fırçalarını kullanıyor.

Work Stuff fırçaları hakkında bir bilgim yok ama forumda uygulamalardan bilgi edinebilirsiniz.

Yeni Çinden aldığım Lucullan fırçalar var, bir adet VP fırça yerine 3 tane alıyorsunuz yalnız kılları çok fabrikasyon yani bir nevi çalı gibi. Sert plastiğe bile değdirmem, sadece pedallar veya dış plastiğe yapışan agresif kirler için kullanırım.

Bfuyar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Açıkçası kwazar tek başına insanı çok yoruyor ancak şarjlı pompa ile kullanılınca büyük bir nimet. 350 şarjlı pompaya 150 de kwazara ödemiştim. Aslında fazla bir rakam. Ama iyi ki almışım dediğim ürünlerin başında geliyor. Yıkama esnasında elim Ayağım oldular ben çok memnunum.
ALdıgınız pompanın tam adı nedir bende arıyorum kwazar için

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
Tavsiye olarak 3-4 marka önerebilirim ancak maddiyatınıza bağlı.

Yerli detay fırçası var, testlerini yapıp parasına göre iyi diyen abilerim oldu.
Yerli Detay Fırça/Satış

Valet pro detay fırçaları var, fiyatının hakkını veriyorlar yalnız uzun kullanımda plastik bilezikleri çatlıyor. Baştan bez bantla etrafını çevirmekde fayda var. Ve bir çoğumuz VP fırçalarını kullanıyor.

Work Stuff fırçaları hakkında bir bilgim yok ama forumda uygulamalardan bilgi edinebilirsiniz.

Yeni Çinden aldığım Lucullan fırçalar var, bir adet VP fırça yerine 3 tane alıyorsunuz yalnız kılları çok fabrikasyon yani bir nevi çalı gibi. Sert plastiğe bile değdirmem, sadece pedallar veya dış plastiğe yapışan agresif kirler için kullanırım.
Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için

Bfuyar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Konu açmaya gerek duymadığınız sorulara bu başlık altında cevap arayabilirsiniz..

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önyıkama için kwazar gibi bir ürün almak istemiyorum acaba normal sprey dağıtıcı ile arabaya ön yıkama şampuanı sıksam kötü olurmu? Güzel atımı olan bir spreyle manuel olarak fıs fıs . Uğraştırıcı olması önemli değil kirleri götürsün yeter

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Önyıkama için kwazar gibi bir ürün almak istemiyorum acaba normal sprey dağıtıcı ile arabaya ön yıkama şampuanı sıksam kötü olurmu? Güzel atımı olan bir spreyle manuel olarak fıs fıs . Uğraştırıcı olması önemli değil kirleri götürsün yeter
Normal sprey ile atım yapmak da problem yaşamazsınız, zaten kış geliyor köpüksüz bir ön yıkama olmasında sıkıntı oluşmıcak. Veta Pompa, Secho pompa gibi markalar alabilirsiniz.

Bfuyar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Normal sprey ile atım yapmak da problem yaşamazsınız, zaten kış geliyor köpüksüz bir ön yıkama olmasında sıkıntı oluşmıcak. Veta Pompa, Secho pompa gibi markalar alabilirsiniz.
Teşekkür ederim evde boş fısfıs şişeler var öncelikle onları kullanayım bozulunca alırım yeni daha iyi birşey

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben murat plastiğin şişesini kullanıyorum ön yıkamada. Koca minibüsü dolanmak zulüm oluyor ama sarfiyat pompaya göre daha az oluyor. 1 litre karışımla tüm aracı dolanıyorum.

Bfuyar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Konu açmaya gerek duymadığınız sorulara bu başlık altında cevap arayabilirsiniz..

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracımın rengi metalik turuncu soft99 kiawami wax alacagım bu renk için dark mı yoksa acık renkler için olanımı almalıyım