Hızlı Soru - Cevap

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba, sıvı ürünlerinizi nasıl gönderiyorsunuz kargo ile? Normalde almıyorlar sıvı olduğu için bir kaba koyöanız lazım diyorlar. Patpat üzerine karton yapmış olmama rağmen almadılar geçen hafta bir makyal malzemesi gönderecektik. Bir çözümünüz var mı acaba?
etrafına karton sarın çok sorun etmezlerdi normalde.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Wax-cila uygulama sünger pedlerinin temizliği nasıl yapılır yada yapılırmı yoksa her uygulamada yenisi mi alınmalı

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
dragon alma kokusundan bayılabilirsin şampuan olarakta ansf de düşünebilirsin.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dragon yerine ne önerirsiniz birde aralarındaki fark ne ansf ile foamula1 in

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.

Yüzyılın sorusu :)bende sordum ama tam net bariz fark bilmiyorum hala varmı.ikisinide kullanan memnun ben ansf aldım. Sanırım foamula daha yeni çıkan bir ürün . carpet cleaner da almışsınız fakat sprey şişedeki ürünler sanırım seyreltilemiyor o açıdan fazlasıyla pahalıya gelmiş oluyor litre alırsanız daha mantıklı olur bence

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Şöyle bi liste yaptım sizce nasıl

Valet Pro Carper Cleaner almak daha mantıklı, sprey olarak aldığınız sanırsam kullanıma hazır olduğu için sulandırılmıyor. Bölünmüş alırsanız 1.10-1.80 arası sulandırıp daha tasarruflu bir kullanım elde edersiniz.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Yüzyılın sorusu :)bende sordum ama tam net bariz fark bilmiyorum hala varmı.ikisinide kullanan memnun ben ansf aldım. Sanırım foamula daha yeni çıkan bir ürün . carpet cleaner da almışsınız fakat sprey şişedeki ürünler sanırım seyreltilemiyor o açıdan fazlasıyla pahalıya gelmiş oluyor litre alırsanız daha mantıklı olur bence
Bende seyreltirim diye almıştım ya yoksa kazık mı yedik kesin seyreltilmiyo mu ki

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Valet Pro Carper Cleaner almak daha mantıklı, sprey olarak aldığınız sanırsam kullanıma hazır olduğu için sulandırılmıyor. Bölünmüş alırsanız 1.10-1.80 arası sulandırıp daha tasarruflu bir kullanım elde edersiniz.
Ozman bunu listeden çıkartayım fazlaya gelmiş olacak yoksa dediginiz gibi

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye

formula agresif ön yıkama diye geçiyor ayrıca ansf ile sulandırma oranları farklı.ben sorduğumda da böyle bir cevap almıştım önceden.birde carpet cleaner alman senin yararına bu aldığın sulandırılmıyor diye biliyorum kullanıma hazır ürün.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
formula agresif ön yıkama diye geçiyor ayrıca ansf ile sulandırma oranları farklı.ben sorduğumda da böyle bir cevap almıştım önceden.birde carpet cleaner alman senin yararına bu aldığın sulandırılmıyor diye biliyorum kullanıma hazır ürün.

Carpeti iptal ettim yerine VP fırça istedim ince kalın onu yollayacaklar uyarılar için herkese teşekkürler buradan öğreneceğimiz çok şey var :incelemex:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Şöyle bi liste yaptım sizce nasıl

Liste güzel. Eksikler bitmez. Dragons bu alemde kraldır bana göre. Hafif sulandırılabilir olması avantajıdır.

Carper cleanerın üzerinde "Ready To Use" yazmıyor ise sulandırılabilir.