Hızlı Soru - Cevap

sekomeko

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Auto finesse Spritz - 500ml olarak arıyorum ama internette hiçbi yerde kalmamış. Bulabileceğim bi nokta veya bölünmüş olarak alabileceğim bi nokta bilen var mı ?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Auto finesse Spritz - 500ml olarak arıyorum ama internette hiçbi yerde kalmamış. Bulabileceğim bi nokta veya bölünmüş olarak alabileceğim bi nokta bilen var mı ?
@Cavraoğlu Alparslan abinin söylediği sitelerin sağ alt tarafında canlı destek oluyor, oraya mesaj atıp ne lazımsa söyleyebilirsiniz.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Arkadaşlar deri direksiyon vites topuzu için temizleyici ve koruyucu besleyici olarak ne kullanıyorsunuz ne almamız gerekir
deri muhtemelen orjinal deridir suni degildir diye düşünüyorum aracım A3 2020

Khan

Acemi Detaycı
Üye
1 yıl öncesinden kalan ve sertleşen pasta nasıl çıkarılır? Pasta cila işleminden sonra kıyıda köşede kalan yerlerde kalmış silinmemiş.

Khan

Acemi Detaycı
Üye
Arkadaşlar deri direksiyon vites topuzu için temizleyici ve koruyucu besleyici olarak ne kullanıyorsunuz ne almamız gerekir
Kesinlikle colourlock deri temizleyici ve deri kalkanı öneriyorum

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Koch chemie pol star deri vinil kumaş alcantra için diyor ben aldım ama henüz kullanmadım . besleyici olarak da yine koch chemie ls ürünü var .temizlik için heryerde kullanırım derseniz nanolex interior cleaner var kendim kullanıyorum onun üzerine ls kullandım ikisindende memnunum. Kendim kullanmadım ihtiyaç yok diye almadımda ama biraz daha pahalı olan colourlock ürünleri var her amaca ayrı

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Kapı döşemeleri direksiyon, vites topuzu suni deridir, koltuklar milano opsiyonu ise hakiki deridir, değilse o da sunidir. Koch po ile temizlik, colourlock deri kalkanı ile koruma öneririm.