Hızlı Soru - Cevap

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #11,241
Bugünlerde Aliekspress' ten verdiğim siparişlere, ücretsiz kargo olmasına rağmen ekstra 5$ kargo parası isteniyor. Siparişten sonra mesaj gönderiyor satıcı, bir keresinde kabul etmedim ve satıcı sahte takip numarası falan girdi sanırım sisteme, neticede ürün gelmedi,

Başka bir satıcıdan sipariş verdim, o da ekstra para istedi 5$.

Mesaj 8117490904346693 numaralı siparişten gelmektedir. Sayın müşterimiz, Siparişleriniz ve mağazadaki desteğiniz için teşekkür ederiz, sizin için mutluyuz. COVID-19 durumu nedeniyle birçok uluslararası nakliye hattı kapatıldı. Mevcut nakliye hatlarını seçmemiz gerekiyor, ancak maalesef nakliye ücreti şu anda arttı. Bu durumda, tamamen çok para kaybediyoruz ve hatta nakliye maliyeti mallardan daha yüksek. Peki bu ürünler için ekstra 5 $ kargo ücreti ödemek ister misiniz? ödedikten sonra, parselinizi en kısa sürede göndeririz. Siparişi iptal etmek isterseniz, lütfen bu siparişi iptal edip "diğer neden" i seçer misiniz? Geri ödeme almak daha kolay , bu bizim için çok şey ifade ediyor. rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dilerim. şimdiden teşekkür ederim ve cevabınızı bekliyorum. Saygılarımızla , ekstra ücret ekstra nakliye ücreti bağlantısı :US $4.75 5% OFF|fright| | - AliExpress

müsaitbiyerde

Çaylak Detaycı
Üye
Bugünlerde Aliekspress' ten verdiğim siparişlere, ücretsiz kargo olmasına rağmen ekstra 5$ kargo parası isteniyor. Siparişten sonra mesaj gönderiyor satıcı, bir keresinde kabul etmedim ve satıcı sahte takip numarası falan girdi sanırım sisteme, neticede ürün gelmedi,

Mesaj 8117490904346693 numaralı siparişten gelmektedir. Sayın müşterimiz, Siparişleriniz ve mağazadaki desteğiniz için teşekkür ederiz, sizin için mutluyuz. COVID-19 durumu nedeniyle birçok uluslararası nakliye hattı kapatıldı. Mevcut nakliye hatlarını seçmemiz gerekiyor, ancak maalesef nakliye ücreti şu anda arttı. Bu durumda, tamamen çok para kaybediyoruz ve hatta nakliye maliyeti mallardan daha yüksek. Peki bu ürünler için ekstra 5 $ kargo ücreti ödemek ister misiniz? ödedikten sonra, parselinizi en kısa sürede göndeririz. Siparişi iptal etmek isterseniz, lütfen bu siparişi iptal edip "diğer neden" i seçer misiniz? Geri ödeme almak daha kolay , bu bizim için çok şey ifade ediyor. rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dilerim. şimdiden teşekkür ederim ve cevabınızı bekliyorum. Saygılarımızla , ekstra ücret ekstra nakliye ücreti bağlantısı :US $4.75 5% OFF|fright| | - AliExpress
Aynı durum bana da oldu. 3 dolar extra kargo ücreti istedi. Ben de 1 dolar verebilirim dedim kabul etti. Siparişim hala yolda. Bakalım gelecek mi?

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy

Benzee durumu ben de yasadim. Ucretsiz kargoyla sipariş verdim. Satıcı kargo parasi istedi, yada iptal edelim dedi. Iptal edin dedikten sonra urunleri kargolamis gorundu. Neticede urunler gelmeyince anlasmazlik acip parami geri aldim. Olur da gelirse odemesini tekrar yapmayi dusunuyodum. Dediginjz gibi yalandan bir numara girmis olmalari hic aklima gelmedi

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar, apartmanda yaşadığım için her zaman aşağı hortum çekemiyorum. Bu sebepten soft99 süngeri ve cilalı şampuanı ile bazen petrolde yıkama yapıyorum. Koch chemie PW'de tutuyorum kenarda her zaman cilasız şampuanlarımda olduğu için. Ama bazen yıkamacıya şampuanımla gidiyorum. Bu yüzden de bir tane cilalı kova şampuanı tutayım diyorum. Koch chemie NMS göz kırpıyor ne dersiniz ?

Ya da hızlı cila var diye almayım mı ya da kiwami şampuanı kova ile de yıkayabilir miyim.

Son düzenleme:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaşlar so.01 in dayanım süresi ortalama ne kadardır deneyimi olan varmı
Bende bir ara araştırmıştım ancak net bilgi bulamamıştım. Tahminimce 2 ay civarı dayanır diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar, apartmanda yaşadığım için her zaman aşağı hortum çekemiyorum. Bu sebepten soft99 süngeri ve cilalı şampuanı ile bazen petrolde yıkama yapıyorum. Koch chemie PW'de tutuyorum kenarda her zaman cilasız şampuanlarımda olduğu için. Ama bazen yıkamacıya şampuanımla gidiyorum. Bu yüzden de bir tane cilalı kova şampuanı tutayım diyorum. Koch chemie NMS göz kırpıyor ne dersiniz ?

Ya da hızlı cila var diye almayım mı ya da kiwami şampuanı kova ile de yıkayabilir miyim.
NMS'yi videolardan incelerseniz zayıf bir su itiş olduğunu görebilirsiniz. Onlar daha çok parlaklık üstüne ancak PW varken cilalı şampuanların sizi tatmin edeceğini sanmam. Ayrıca altta bir koruma kullanmak isterseniz cilalı şampuanler alttaki korumayı perdelerler. Bence artık biraz daha uzun süreli korumalara yönelebilirsiniz.

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Bende bir ara araştırmıştım ancak net bilgi bulamamıştım. Tahminimce 2 ay civarı dayanır diye tahmin ediyorum.

NMS'yi videolardan incelerseniz zayıf bir su itiş olduğunu görebilirsiniz. Onlar daha çok parlaklık üstüne ancak PW varken cilalı şampuanların sizi tatmin edeceğini sanmam. Ayrıca altta bir koruma kullanmak isterseniz cilalı şampuanler alttaki korumayı perdelerler. Bence artık biraz daha uzun süreli korumalara yönelebilirsiniz.
Merhaba, hocam benim elimde zaten wax da var o konuda sıkıntı yok. Ama her zaman yapamıyorum o sırada hiç yoktan iyidir diyerek hızla yıkamak gerekiyor. Şuan aracım mesela çok kötü durumda kir olarak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Merhaba, hocam benim elimde zaten wax da var o konuda sıkıntı yok. Ama her zaman yapamıyorum o sırada hiç yoktan iyidir diyerek hızla yıkamak gerekiyor. Şuan aracım mesela çok kötü durumda kir olarak.

Yıkamacıda yıkatsanız dahi yıkamadan sonra ıslak araca PW uygulamayı söylerseniz çok sorun yaratacaklarını sanmıyorum. Sürekli aynı yıkamacıya gidiyorsanız daha rahat olur.

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Yıkamacıda yıkatsanız dahi yıkamadan sonra ıslak araca PW uygulamayı söylerseniz çok sorun yaratacaklarını sanmıyorum. Sürekli aynı yıkamacıya gidiyorsanız daha rahat olur.
Sorun olmaz muhtemelen bende öyle düşünüyorum, en kötü ben kuruduktan sonra yaparım. O yüzden dedim acaba gerek var mı cilalı şampuana diye. Halihazırda polar seal ve pw var ikisi de gerçekten çok iyi hızlı cilalar.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.

Teşekkür ederim dediğiniz gibi pek bilgi yok banada 2-3 ay mantıklı geldi

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak

Bende advanced Poseidon car wash var memnunum parlaklıgı tatmin edici

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
iyi akşamlar dün telefonum çaldı kimyasal adamlardan arıyorum diyerek indirim yaptık isterseniz sitemize girin bakın diye şimdi baktım baya indirim var gibi bide bu çakma şişelerden koymuşlar her ürünün yanına sizce kampanya var mı yoksa fiyatları yükseltip indirim mi yaptık diyorlar

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
iyi akşamlar dün telefonum çaldı kimyasal adamlardan arıyorum diyerek indirim yaptık isterseniz sitemize girin bakın diye şimdi baktım baya indirim var gibi bide bu çakma şişelerden koymuşlar her ürünün yanına sizce kampanya var mı yoksa fiyatları yükseltip indirim mi yaptık diyorlar
Ver hocam bazı ürünlerde ciddi indirim.

S8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bi hışınla aldığım ve alandan beri 1 kere kullandım. Bana göre ürün olmadığını düşünerek temizleyip kenara koydum duruyor öyle. Fırçayı forumda yapılan toplu alımda aldım. Malümünüz ülkede fırça kıtlığı var. İlgilenen arkadaşlara satabilirim.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bi hışınla aldığım ve alandan beri 1 kere kullandım. Sonra bana göre ürün olmadığını düşünerek temizleyip kenara koydum duruyor öyle. Fırçayı forumda yapılan toplu alımda aldım. Malümünüz ülkede fırça kıtlığı var. İlgilenen arkadaşlara satabilirim.

Oo aranan kan burda iyi satışlar konu açabilirsiniz bence

Eser

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba arkadaşlar
Koltuk döşeme koruyucular nasıldır, leke ve su tutmama konusu gerçek midir, tavsiye edeceğiniz marka ürün var mıdır teşekkürler

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bugün dedemin garajı polisaj yapma amacı ile kontrole gittim. Garaj bayagı dagınık durumda. Adam edebiliriz ama ısık olayı konusunda yardım lazım. Masraf edip her yere ısık cekmek istemiyorum. Tavanda bir adet sarı ısık projektör var. Bu polisaj icin yeterli olur mu? Konuda bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.