Hızlı Soru - Cevap

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Öne çıkan konu #11,561
Merhaba.

Köpük pompası için bir şey diyemem bütçe meselesi. Bazı arkadaşlarımız ilaçlama pompasını kendisi modifiye edip köpük pompasına çeviriyor.

Ön yıkama şampuanı olarak flowey b33 ve ev13 kullanıyorum. Çok memnunum. Autobrite magifoam da çok iyidir bulabilirseniz eğer.

Araç içi temizlik kapsamlı biraz bence. Döşeme için ayrı plastik aksamlar için ayrı hatta tavan döşemeleri için de ayrı (köpük) ürünler kullanılmalı bence.

Tüm plastik parçaları korumak için ise yine yukarıda yazdığım cümle geçerli. Ancak auto finesse dressle tercih etmezdim.
Yorumun için teşekkür ederim. flowey b33 e yorumlarda agresif deniliyor. Neredey
Merhaba.

Köpük pompası için bir şey diyemem bütçe meselesi. Bazı arkadaşlarımız ilaçlama pompasını kendisi modifiye edip köpük pompasına çeviriyor.

Ön yıkama şampuanı olarak flowey b33 ve ev13 kullanıyorum. Çok memnunum. Autobrite magifoam da çok iyidir bulabilirseniz eğer.

Araç içi temizlik kapsamlı biraz bence. Döşeme için ayrı plastik aksamlar için ayrı hatta tavan döşemeleri için de ayrı (köpük) ürünler kullanılmalı bence.

Tüm plastik parçaları korumak için ise yine yukarıda yazdığım cümle geçerli. Ancak auto finesse dressle tercih etmezdim.
Teşekkür ederim cevabınız için. Onuda al bunu da al derken bütçeyi biraz aşıcaz gibi :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Yorumun için teşekkür ederim. flowey b33 e yorumlarda agresif deniliyor. Neredey

Teşekkür ederim cevabınız için. Onuda al bunu da al derken bütçeyi biraz aşıcaz gibi :)
Arada bir agresif yıkamaya da ihtiyacınız olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bir yerlesebilsem sercanim neler yapacagimda yerlesemedim daha isallah az kaldı oda olur. İş guc birde yerlesme taşınma çok oyalıyor beni

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
sonax Protect Shine Hybrid bu ürünü kullanan varmı su iticiliği ve uzun ömürlüğü baya iyi gibi
Parlaklığı, su iticiliği ve dayanımı çok iyi. Kayganlık yok denecek kadar az. Çok uzun süreli takip edemesem de 2 ay ve 5000 kilometre sonra zayıflama pek yok gibiydi. Düzgün yıkamalarla 6 ayı devireceğini düşünüyorum.

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Parlaklığı, su iticiliği ve dayanımı çok iyi. Kayganlık yok denecek kadar az. Çok uzun süreli takip edemesem de 2 ay ve 5000 kilometre sonra zayıflama pek yok gibiydi. Düzgün yıkamalarla 6 ayı devireceğini düşünüyorum.
teşekkürler su iticiliğine bayıldım uzun ömürlü olması da baya iyi alıp deneyeceğim bakalım nasıl birşey

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Şahsen ben bu tür ön yıkama ürünü kullanacağıma b33 gibi kuvvetli bir şampuan kullanırım daha iyi. Çünkü gerek autofinesse olsun gerek valet pro olsun bu tür ön yıkama ürünleri korumayı elliyorlar.
Ön yıkama şampuanı aldığımda birde köpük yapan püskürtücü almam lazım böylelikle iki maaliyet olacak bana, ama sadece auto finessenin ön yıkama fısfısını alırsam başka bi ürün almama gerek kalmıyor. Etkili olmazmı auto finessenin ürünü ön yıkama için

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Köpük aracın üstünde bir müddet kalıyor ve kire iyice işliyor, fazla akışkan olunca aracın üstünde çok durmayıp gidiyor kire vs. fazla etkili olmaz diye düşünüyordum.
Valetpro Citrus Prewash'ı foam lance ile kullandığımda bir halta yaramıyordu. B33'ü dediğim şekilde kullanıyorum. Trafik filmi ve sinek, böcek lekelerinin anasını ağlatıyor. Fakat hızlı olmak gerekiyor. Yoksa çabuk kuruyor.

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Ön yıkama yapabilmem için basınçlı su makinam yok, köpük yapan pompamda yok alamıyorum, ön yıkama yapabilmem için başka alternatif bi çözüm yolu varmı ?