Jant parlaklık için ne kullanmalıyım
Chemical guys wheel guard, zymöl wheel coat auto finesse mint rims tarzı ürünler kullanabilirsiniz bir de good stuff un jant waxı çıkmış ama denemedim, bu ürünler az dayanım gösterir kabaca 2 ay gibi uzun dayanım için jant seramiklerine yönlenin onlar da parlaklık katacaktır. Veya yıkamalar arasında elinizde quick wax varsa onu da sürebilirsiniz
İyi akşamlar, Glaze ile wax uygulaması arasında farklılık var mı arkadaşlar. Dairesel haraketlerle sürüp 10-15 dakika sonra silmemiz doğru bir uygulama şeklimi glaze için?
Teorik eğitim olarak glaze + şeklinde, wax dairesel hareketle uygulanıyor diyebiliriz ama ikisini de istediğiniz şekilde uygulayabilirsiniz. Ben Cg glossworks glaze i hem dairesel hem artı şeklinde uyguladım parlaklık olarak bir fark göremedim. Her ürünün donma süresi farklı ama 10 15 dk genel süre. Yine tecrübem Cg glaze ile ilgili tüm arabayı bitirip öyle silince kabaca 10 15 dk sonra daha iyi parlaklık elde ettim ve ikinci bir bezin diğer tarafı ile silme parlatma işlemi yapınca parlaklık daha da arttı
parlaklık ıcın autofınesse ultra glazemi yoksa soft99 waxlarından bırısımı kullanılmalı? dedıgım gıbı oncelık parlaklık
Önceliğiniz parlaklık ise glaze daha iyi parlaklık verir diyebiliriz ama su iticilik ömür daha az olabilir. Aracınızda kılcallar varsa glaze çizik kapatacağı için sonuç daha iyi olacaktır ama kış şartlarında ne kadar dayanım gösterir bilemiyorum bana göre kara kışa tuza vs yeterli koruma sağlamaz
Glazein üstüne de wax atabilirsiniz bu arada ama waxın dayanımı diyelim 3 ay ise 1 1.5 aya düşer