Hızlı Soru - Cevap

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Öne çıkan konu #11,721
teşekkür ederim cevaplarınız için amacım cam açık kullanmak değil neredeyse hiç açmıyorum bende klima kullanıyorum . Fakat ben hariç herkes rahatsız oluyor klimadan ve cam açalım tavanı açalım diyorlar bazen de açıkken hızlanmam gereken durumlar oluyor yada unutuyorum açık olduğunu bu sebeple kesin bir bilgi edinmek istiyorum.
@bahtitopal @cagatay

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@bahtitopal hocam cevaplamış
. Ben de hobiotomdan aldım. Biraz da olsa daha uyguna geliyor hobiotomdan alırsanız :) r1, gs gibi ürünlerde atımı iyi fakat b33-ceviz gibi yoğun ürünlerde geniş açılı sıkımda hızlı sıkınca Bi tık yoruyor. Bi de 1 lt olunca tabanı biraz geniş. Genel olarak bakınca ise bu fiyata gayet uygun görünüyor hele ki toplu alım olmadığı halde
Aynen hocam birim fiyatı aşağı yukarı aynı zaten ama hobiotomda varken macera aramaya hiç gerek yok :) Onun dışında zaten onlar gibi yoğun ürünlerde kullanmayı düşünmüyorum. Çok teşekkür ederim cevabınız için.

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Şişe almak istiyorum, bu ürün nasıldır sizce? Önerebileceğiniz bir ürün var mıdır?
5 Lİ FIRSAT PAKETİ KİMYASALA DAYANIKLI 1LT BAŞLIKLI SPREY FISFIS Fiyatları ve Özellikleri
selülozik tiner ve who'nun formülüne uygun dezenfektana dayanamadı bu şişelerin başlıkları bende, basit başlıklar daha sorun çıkarmadı aynı ikiliyle. bunlar dışında 1:100 gibi ph nötr şampuanda, pw'de falan sorun olmadı.

çevrende varsa koçtaş'a bir bak derim: VERVE Sprey Püskürtücü 1 lt

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
selülozik tiner ve who'nun formülüne uygun dezenfektana dayanamadı bu şişelerin başlıkları bende, basit başlıklar daha sorun çıkarmadı aynı ikiliyle. bunlar dışında 1:100 gibi ph nötr şampuanda, pw'de falan sorun olmadı.

çevrende varsa koçtaş'a bir bak derim: VERVE Sprey Püskürtücü 1 lt
Teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için. Fiyatı gerçekten uygunmuş, alınıp denenebilir.

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
VP nun citrus pre wash ürünü doğru seyrelti ölçüsünde bebeklerin oto koltuğunu temizleyebilirmiyim, kimyasalı bebeğe zarar verirmi sizce ?

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
VP nun citrus pre wash ürünü doğru seyrelti ölçüsünde bebeklerin oto koltuğunu temizleyebilirmiyim, kimyasalı bebeğe zarar verirmi sizce ?
kullanmadığım bir apc ancak kullandığım apc lerde 1:20 ile 1:50 arası seyreltme yaparak çocuğumun oto koltuğunu temizlemiştim ve arkasından nemli bezle kalan ürünü yüzeyden silerek almıştım.Teninde bir kızarıklık ve alerjen durumla karşılaşmadım,zaten çocuğun koltuğa çıplak teniyle temas ettiği alan az kışa da giriyoruz .kalın giyeceği için bir problem olmaz diye düşünüyorum.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
kullanmadığım bir apc ancak kullandığım apc lerde 1:20 ile 1:50 arası seyreltme yaparak çocuğumun oto koltuğunu temizlemiştim ve arkasından nemli bezle kalan ürünü yüzeyden silerek almıştım.Teninde bir kızarıklık ve alerjen durumla karşılaşmadım,zaten çocuğun koltuğa çıplak teniyle temas ettiği alan az kışa da giriyoruz .kalın giyeceği için bir problem olmaz diye düşünüyorum.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mantıklı dediniz kışa giriyoruz, zaten koltuk kumaş gibi yerleri max. 1:50 oranında sulandırırım diye düşünüyorum.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Selamun Aleyküm ağabeyler ve gardaşlar bu ürün hakkında bilgisi olan var mı acaba? Letgo da buldum da 12V 12.5 Walt mış. Görseldeki gibi her parcası mevcut alinıp kullanılirmı?

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Ben şahsen kullanmazdim. Normal sabun tercih ederdim. Ayrıca satinalmadiysaniz almanızı önermem. Prewash olarak is yapmadığı gibi korumaya da dokunuyor.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
ön yıkama -- 1:6-1:10 olarak yazmışınız onu aracın kir durumuna göremi yapmam lazım. Misal çok kirli 1:60, az kirli 1:10 olarakmı yada ortalaması 1:30 gibimi seyreltmem lazım.
kir durumuna göre çoksa 1:6, azsa 1:10.

Teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için. Fiyatı gerçekten uygunmuş, alınıp denenebilir.
rica ederim, aynı dezenfektanı 0,5 lt'lik koçtaş şişelerinde kamyonlara da koymuştum, attığın linkteki muratplastik başlığının patladığı süreye yaklaştık, sorun görünmüyor hala.

Son düzenleme:

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Sam' s ve Gyeon markaların arasinda kararsız kalıyorum. Dayanıklılık ve kalıcılık açısından hangisini tercih etmeliyim ?

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Selamun Aleyküm ağabeyler ve gardaşlar bu ürün hakkında bilgisi olan var mı acaba? Letgo da buldum da 12V 12.5 Walt mış. Görseldeki gibi her parcası mevcut alinıp kullanılirmı?

Merhaba ben bu üründen kullandım kablosu baya kalın ve çok çok uzun bagaja kadar uzanıyor ancak çok fazla bir emiş gücü yok bilginiz olsun. Özellikle araç çalışmıyorken çekim gücü daha da düşük oluyor. Araç çalışınca çekim gücü azıcık artsa da ufak döküntüler harici çok iyi bir performans beklemeyin. Ben biradere hediye ettim.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba ben bu üründen kullandım kablosu baya kalın ve çok çok uzun bagaja kadar uzanıyor ancak çok fazla bir emiş gücü yok bilginiz olsun. Özellikle araç çalışmıyorken çekim gücü daha da düşük oluyor. Araç çalışınca çekim gücü azıcık artsa da ufak döküntüler harici çok iyi bir performans beklemeyin. Ben biradere hediye ettim.
Merhaba. Teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için. Bende youtube de hintli birisi videosunu cekmis orda gormustum tane yapılı kumları falan çekiyordu bende iyi birşey sandim. 120 tl ye satıyordu saticida tüh kararsız kaldım vallahi cok beklentim yok tozu falan alsin diye dusunuyordum :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba. Teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için. Bende youtube de hintli birisi videosunu cekmis orda gormustum tane yapılı kumları falan çekiyordu bende iyi birşey sandim. 120 tl ye satıyordu saticida tüh kararsız kaldım vallahi cok beklentim yok tozu falan alsin diye dusunuyordum :)
Temizlediğiniz yerde fiş imkanı varsa fakir darky süpürge alıp çok daha iyi performanslı bir süpürgeye dönüştürebilirsiniz. Letgoda baya vardı 70-120 TL bandında