Hızlı Soru - Cevap

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Öne çıkan konu #11,741
Merhaba. Teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için. Bende youtube de hintli birisi videosunu cekmis orda gormustum tane yapılı kumları falan çekiyordu bende iyi birşey sandim. 120 tl ye satıyordu saticida tüh kararsız kaldım vallahi cok beklentim yok tozu falan alsin diye dusunuyordum :)
Çok kafanızı karıştırmak istemem tabi ama bence ikinci el eşya satan siteler aracılığıyla şarjlı bir süpürge alın çekiç gücü ve bataryasına dikkat ederek hem evde hem arabada kullanırsınız bunu aç topla geri kaldır sizi çok uğraştırır küçücük bi çantası var. Ben sonra elektrolüx şarjlı süpürge almıştım baya işimi gördü hem evde hem arabada. Kolay gelsin :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

özellikle yan camlarımda çizikler var bu üründen sipariş verdim. Eski aracımda seryum oksit ile güzel çizik almıştım ama bu sefer seryum bulamayıp bundan aldım. Deneyen oldu mu acaba
Denedim kireç su lekelerini alır ama çizikleri alamazsınız. Çok çok ince olanları belki

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
VP citrus pre wash ile lastik temizliği yapabilirmiyim ? Eğer yapabiliyorsam doğru seyreltme oranı nedir ? Bilgi verebilirmisiniz

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bir arkadaş zamanında resimdeki üründen almıştı, konulara baktım ama bulamadım, kimdi acaca..? memnun kaldı mı diyee soracaktım;

Böyle soruları bu konuda sorarsanız daha düzenli olabiliriz. :)

Bu üründen almıştım hala kullanıyorum, 5 farklı ucu var yani 5 farklı açısı. Ama en geniş açıyı böyle aman aman bir geniş açı beklemeyin, bende K4 var orjinal ucun neredeyse 1.5 katı daha fazla geniş açılısını atıyor ve neredeyse basıncı azalmıyor. Dar yerlerde birazcık sıkıntı yaşıyorum çünkü bu ucu takınca 70-80 cm tabanca oluyor. :)

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Böyle soruları bu konuda sorarsanız daha düzenli olabiliriz. :)

Bu üründen almıştım hala kullanıyorum, 5 farklı ucu var yani 5 farklı açısı. Ama en geniş açıyı böyle aman aman bir geniş açı beklemeyin, bende K4 var orjinal ucun neredeyse 1.5 katı daha fazla geniş açılısını atıyor ve neredeyse basıncı azalmıyor. Dar yerlerde birazcık sıkıntı yaşıyorum çünkü bu ucu takınca 70-80 cm tabanca oluyor. :)
K5 için almayı düşünüyorduk, peki hocam ürünün üzerindeki musluklar ne işe yarıyor ayar falan mı yapıyoruz.? Malum karcher'lerin amatör serilerinde suyun perdesi çok dar, aracı yıkarken zorluk çıkarıyor...

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
K5 için almayı düşünüyorduk, peki hocam ürünün üzerindeki musluklar ne işe yarıyor ayar falan mı yapıyoruz.? Malum karcher'lerin amatör serilerinde suyun perdesi çok dar, aracı yıkarken zorluk çıkarıyor...
Soldan sağa 0-15-25-40 derece de atımlara sahip siyah olan ise daha geniş açılı ancak haldur huldur çeşmeden çıkar gibi atıyor. :D

Beyaz olan en açılısı ancak birazcık basınç düşüyor, yeşili takınca basınç orjinaline göre aynı oluyor ama daha fazla açı ile atım yapıyor. Diğer kırmızı ve turuncu ise basınç daha da fazla.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Soldan sağa 0-15-25-40 derece de atımlara sahip siyah olan ise daha geniş açılı ancak haldur huldur çeşmeden çıkar gibi atıyor. :D

Beyaz olan en açılısı ancak birazcık basınç düşüyor, yeşili takınca basınç orjinaline göre aynı oluyor ama daha fazla açı ile atım yapıyor. Diğer kırmızı ve turuncu ise basınç daha da fazla.

Ben onları musluk sandım :sırıtan1: hocam siz anladığım kadarıyla beyaz başlığı kullanıyorsunuz..?

Yeşil renkli başlık makinanın (orjinal basıncından taviz vermeden atıyor) ve aynı zamanda makinanın tabancasına göre daha geniş açılı atıyor doğru mu anlamışım..?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ben onları musluk sandım :sırıtan1: hocam siz anladığım kadarıyla beyaz başlığı kullanıyorsunuz..?

Yeşil renkli başlık makinanın (orjinal basıncından taviz vermeden atıyor) ve aynı zamanda makinanın tabancasına göre daha geniş açılı atıyor doğru mu anlamışım..?
Şimdilik beyaz başlığın basıncı yetiyor ama kışın yeşille yıkarım.

Evet yeşilde anlattığım gibi. :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

özellikle yan camlarımda çizikler var bu üründen sipariş verdim. Eski aracımda seryum oksit ile güzel çizik almıştım ama bu sefer seryum bulamayıp bundan aldım. Deneyen oldu mu acaba
Rayon ped olmadan çizik almıyor. Radyon ped ile silecek çiziklerini aldım ben

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Seryum oksit de sipariş verdim trendyoldan karistirip öyle uygulayacağım. Fazla isitirsam cam filmlerime sıkıntı olur diye çekiniyorum
cam filmine ısı ile zarar verebilmeniz mümkün. Ben ceriglass uygularken çok ısttım problem olmadı ama sizde yapın demiyorum sorumluluk sizde :)

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
cam filmine ısı ile zarar verebilmeniz mümkün. Ben ceriglass uygularken çok ısttım problem olmadı ama sizde yapın demiyorum sorumluluk sizde :)
Tam anlamış olmak
İcin soruyorum. Yan camlarında film vardı ve ısıtarak yaptınız değil mi? Ve zarar vermedi. Ben asil yan camlara uygulayacagim o yüzen emin olmak istedim