Hızlı Soru - Cevap

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Öne çıkan konu #11,781
Arabayı yıkarken kapı aralarını ve kapı eşiklerinin daha kolay yıkanma tekniği varmı ? basınçlı suyu tutarken koltuklar camlar hep su oluyor

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Arabayı yıkarken kapı aralarını ve kapı eşiklerinin daha kolay yıkanma tekniği varmı ? basınçlı suyu tutarken koltuklar camlar hep su oluyor
Ben suyu dik olarak tutuyorum çok az gidiyor. Suyu yukarıdan vurursanız eşik plastikleri dışında pek batıracağını sanmıyorum. Tabi ki kullandığınız basınçla alakalı. 130 civarına kadar pek sorun olmaz, 150 idare edilir de 170-200 barda kapı içine vurunca her tarafa sıçrama kaçınılmaz.

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Ben suyu dik olarak tutuyorum çok az gidiyor. Suyu yukarıdan vurursanız eşik plastikleri dışında pek batıracağını sanmıyorum. Tabi ki kullandığınız basınçla alakalı. 130 civarına kadar pek sorun olmaz, 150 idare edilir de 170-200 barda kapı içine vurunca her tarafa sıçrama kaçınılmaz.
Benzinlikte yıkıyorum orada ki basınçlar kaç bilmiyorum ama yarın deneyeceğim suyu yukarıdan dik olarak.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
kumaş koltuk koruma ürünü kullanıp memnun kalan etkisi kullanım ömrü hakkında fikri olan varmı . cg ın hem normal hem seramik ürünü varmış sanırım gyeon ve carpro fabric ürünleride var kolay ulaşılabilir olan şuanda ama bilmiyorum hangisini alsam .amacım sıvı dökülmesinden ziyade pantolon rengi vs geçmesini en aza indirmek

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
kumaş koltuk koruma ürünü kullanıp memnun kalan etkisi kullanım ömrü hakkında fikri olan varmı . cg ın hem normal hem seramik ürünü varmış sanırım gyeon ve carpro fabric ürünleride var kolay ulaşılabilir olan şuanda ama bilmiyorum hangisini alsam .amacım sıvı dökülmesinden ziyade pantolon rengi vs geçmesini en aza indirmek
Elimde 303 Fabric Guard var hocam. Bizzat kullanmadım ama başarılı görünüyor.

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
@Detail 35 kullanıcının gyeon ürünüyle ilgili güzel bi incelemesi var belki yardımcı olabilir.

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Merhaba, ürünler için ilk önce hayırlı olsun. Türkiyeye gelişi ne kadar sürdü acaba ? Birde ürünlerin sipariş listesini paylaşabilme ihtimaliniz var mı benimle. Sanırım o sayfada takipli kargo yok.
Siparişi 11 Ekim’de verdim 22 Ekim’de adresime ulaştı ürünler.

Son düzenleme:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Teşekkür ederim izledim bu videoyu ve benzerlerimi ama daha uzun dönem kullanıcı yorumu olursa daha iyi olacak
uzun dönemde kullandığım ürünlerden innovacar texcoat daha başarılı. Gyeon dayanım komusunda beni hayal kırıklığına uğrattı. 303 kullanmadım ama videolarda olumlu konuşuluyor hakkında hep