Hızlı Soru - Cevap

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun

eagle_gt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba, n11 den FK1000p aldım ancak ürünün kapağı oturmuyor bastırınca oynuyor. Gramajı büyük olduğu için uzun bi süre kullanacağım bu yüzden hava alıp zamanla kuruyup bozulmasından korktum. Sizce değişim talep etmeli miyim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Şimdi neden sadece petek temizliğinde kullanılması gerektiğini anlıyorum
5 en fazla 6. Aracımda koyverdi kendini :tekkas:

bilmiyorum başka başına gelen var mıdır ?
bende 5 yada 6 defa kullandım başı oynamaya başladı :) benimkinin de yakında selasını okurum sanırım.aliexpress 11.11 kampanyasını bekliyorum kupon falan komple set için

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
feynlab ürünlerini daha önceden kullanan tecrübe eden, Fenylab ürünleri hakkında bilgisi olan var mıdır? Son zamanlarda ismini duymaya başladım.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Herkese merhaba, n11 den FK1000p aldım ancak ürünün kapağı oturmuyor bastırınca oynuyor. Gramajı büyük olduğu için uzun bi süre kullanacağım bu yüzden hava alıp zamanla kuruyup bozulmasından korktum. Sizce değişim talep etmeli miyim?

Bu tarz kutularda genleşmeden ötürü sıkıntı olabiliyor. İçiniz rahat etmeyecekse iade edin veya hava almayacak şekilde ağzını da bantlayabilirsiniz.

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
bende 5 yada 6 defa kullandım başı oynamaya başladı :) benimkinin de yakında selasını okurum sanırım.aliexpress 11.11 kampanyasını bekliyorum kupon falan komple set için

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmkan olursa
Wheels woolies
Ez detailing gibi kaliteli ürünler alıp jant fırçası için defteri kapatmak en doğrusu aslında :begenixx:

eagle_gt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu tarz kutularda genleşmeden ötürü sıkıntı olabiliyor. İçiniz rahat etmeyecekse iade edin veya hava almayacak şekilde ağzını da bantlayabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. İade ile uğraşmadan dikkatli saklamak daha mantıklı olacak gibi iyi günler dilerim

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar;
PrestigecarCareshop.com
Sitesinden alışveriş yapan oldu mu acaba? İngiltere.
gönder bedeline amazon gibi TR gümrük masrafı eklenmiş mi oluyor acaba?

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Geçenlerde Türkiye'ye gönderimleri yok diye mail attım , Türkiye'ye yolluyorlar artık ama minimum seçenek 30 kg 39,99 pound, sipariş sayfasından sizde görebilirsiniz bu yüzden vazgeçtim
Evet 40 pound gönderi bedeli çıktı :)
Ama az bi ürün aldım. Burada tr de gümrük masrafı çıkıcak mı? Yoksa amazon gibi içinde mi acaba bu bedel?