Hızlı Soru - Cevap

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Öne çıkan konu #11,981
Shell cam suyu boyalı yüzeylere karşı pek masum bir değil., (ipa-kaliteli bir cilasız şampuan) karışımı güzel sonuç verecektir., fakat şampuanın ayarı fazla kaçırmamanız lazım., fazla koyarsanız köpükten geçilmez., veya bunlarla uğraşamam derseniz.,

Sonax antifirizli cam suyu piyasadaki en iyi cam suyu desem yanlış olmaz., konsantre olduğundan hava şartlarına göre seyrelterek yaz-kış kullanablirsiniz., Hella onaylıdır (60-70 yıldır dünyanın en iyi farlarını yapan firmadır)., başka bir cam suyunda Hella onayı bulamazsınız., 2 sene önce 1 litresi 20 lira satılıyordu., şimdi 2 katı oldu :(
Teşekkürler hocam. Liqui Moly nin 1 litrelik antfrizli cam suyunu almış oldum. Bitince artık onu da denerim. Sonax'ın ürünü kendi sitesi haricinde biraz pahalı gibi, 80 TL civarlarına gördüm. İyi zamlanmışlar. :gozudolx:

kartal45

Acemi Detaycı
Üye
İl
van
ben nasiol marka yağmur kaydırıcı kullanıyorum çok memnunum.fiyatı 75 tl civarında.
acıkcası onu gördüm sitelerde bu nasıl marka böyle deyip hiç dikkate almamıştım:) genelde gyeon autoglym. megeurisa valet pro gibi markalard a bakmaya çalıştım memnun muşsunuz madem ben bi inceleyeyim . teşekkür ederim öneri için

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
merhaba arkadaşlar,
wax yenilemek için bi önceki uygulamayı tamamen çıkartmalı mıyız acaba? aynı marka/model wax olsa bile bunu yapmalı mıyız?
Yeni yapılacak olan korumanın yüzeye en iyi şekilde tutunabilmesi için yüzey temizlenmeli dostum :begenixx:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Merhaba aranıza yeni katıldım Adana'da önerebileceğiniz iyi bir yıkamacı var mı ?
Aramıza hoş geldiniz. Öncelikle kendinizi aşağıdaki başlıktan tanıtırsanız seviniriz.

Tanışma

Ardından şunu belirtmek isterim. Bu kadar adamın burada bulunmasının temel nedenlerinden teki önerebileceği yıkamacı bulamamasıdır :)

kartal45

Acemi Detaycı
Üye
İl
van

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
A101den o söylediğiniz üründen bende alıp aracımda denemiştim bahsettiğiniz buğu olayı ile karşılaşmadım.Buğu için gyeon antifog kullanabilirsiniz başka ürün denemediğim için yorum yapamayacağım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozaman koku bombasının günahını almayayım onu sucluyordum:)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

brkucr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Aramıza hoş geldiniz. Öncelikle kendinizi aşağıdaki başlıktan tanıtırsanız seviniriz.

Tanışma

Ardından şunu belirtmek isterim. Bu kadar adamın burada bulunmasının temel nedenlerinden teki önerebileceği yıkamacı bulamamasıdır :)
Hahaha teşekkur ederim :) doğru tabikide öyle işimden dolayı haftanın 6 gunu full doluyum kendi işim olduğu için o yuzden vakit kalmıyor ne yazik ki :(

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Davlumbazlara 3D MAGIC DRESSİNG işimi görür mü çok pahalı ürün almak istemiyorum önerir misiniz lastiklerde de kullanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Davlumbazlara 3D MAGIC DRESSİNG işimi görür mü çok pahalı ürün almak istemiyorum önerir misiniz lastiklerde de kullanırım

davlumbaz ve dış plastik aksamlarda polytop trim&tyre dressing kullanıyorum,sulandırma imkanı da var. bir bakın derim. ben memnun kaldım yarım lt daha aldım şahsen. @Hobiotom açmıştı en son bölünmüş olarak da

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
davlumbaz ve dış plastik aksamlarda polytop trim&tyre dressing kullanıyorum,sulandırma imkanı da var. bir bakın derim. ben memnun kaldım yarım lt daha aldım şahsen. @Hobiotom açmıştı en son bölünmüş olarak da
Tükenmiş sanırım

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tükenmiş sanırım

n11 den temin etmiştim ama kendi sitelerinde de olabilir. 1:5 1:10 arası tavsiye etmişlerdi. son uygulamamda 1:5 e düşürdüm oranı ve daha memnun kaldım. difüzörüm baya girinti çıkıntılı olunca yönelmiştim ama beklentimin üstünde çıktı

polytop trim

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
n11 den temin etmiştim ama kendi sitelerinde de olabilir. 1:5 1:10 arası tavsiye etmişlerdi. son uygulamamda 1:5 e düşürdüm oranı ve daha memnun kaldım. difüzörüm baya girinti çıkıntılı olunca yönelmiştim ama beklentimin üstünde çıktı

polytop trim
Çok teşekkür ederim araştıracağım