Hızlı Soru - Cevap

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #12,661
İnternetten ikinci el, garantisiz fakat sadece bir kaç kez kullanılmış karcher k5 ve k7 buldum, k5 en son 1650 tl ye, k7 yi ise son 2500 e indirdim, sizce rakamlar iyi mi?
Gerçekten Bir kaç kez kullanılmış sa fiyatlar iyi ama çok kullanılmışsa sıfırını alırdım.

DENİZLİ

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ah bu kediler, kedilerrrrr. Arabanın üzerinde gece yarısı alem yapmışlar. İnerkende patileriyle kayma yöntemini kullanmışlar. Bu arada arabanın tavanına da bir güzel idrarlarını yapmışlar. Yani park yerinde arabasına en titiz benim. Hatta boyası kavlamış, vernik yanığı olmuş 4-5 araba var gene beni buluyor ya. Önceki arabalarımda yaşamadım bunu. Sıfır araba almamı mı beklediniz beee? Resimlerde ışığı ayarlayabildiğim kadar göstermeye çalıştım çizikleri. Arka farda ve ön kaputun ucunda da bu tarz çizikler var. Maalesef çiziklere tırnak giriyor. Pasta alır mı acaba çizikleri. Mayıs ayında pastasını ve seramiğini yaptırmıştım. Sizce pasta yaptırsam mı hemen. Gerçi bu kedilerle daha çok boğuşacaz gibi :).

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ah bu kediler, kedilerrrrr. Arabanın üzerinde gece yarısı alem yapmışlar. İnerkende patileriyle kayma yöntemini kullanmışlar. Bu arada arabanın tavanına da bir güzel idrarlarını yapmışlar. Yani park yerinde arabasına en titiz benim. Hatta boyası kavlamış, vernik yanığı olmuş 4-5 araba var gene beni buluyor ya. Önceki arabalarımda yaşamadım bunu. Sıfır araba almamı mı beklediniz beee? Resimlerde ışığı ayarlayabildiğim kadar göstermeye çalıştım çizikleri. Arka farda ve ön kaputun ucunda da bu tarz çizikler var. Maalesef çiziklere tırnak giriyor. Pasta alır mı acaba çizikleri. Mayıs ayında pastasını ve seramiğini yaptırmıştım. Sizce pasta yaptırsam mı hemen. Gerçi bu kedilerle daha çok boğuşacaz gibi :).

Hocam gecmis olsun tirnakla hissedilecek kadar olan bir cizigi pasta malesef almaz sadece silikonlu pastalar doldurur tekrar o cizikler geri gelir orayi doldurup zimparalama yontemiyle guzel bir polisajla duzeltilebilir.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam gecmis olsun tirnakla hissedilecek kadar olan bir cizigi pasta malesef almaz sadece silikonlu pastalar doldurur tekrar o cizikler geri gelir orayi doldurup zimparalama yontemiyle guzel bir polisajla duzeltilebilir.
Teşekkürler Sefa. Şimdilik ellemeyeyim o zaman. Zaten şu pandemi bir durulsun okullar açılsın da uğrayacam sana. :)

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun

Öncelikle geçmiş olsun. Araç sedefli değilse çiziklerin arasına ince rötuş yapın. Boya kuruduktan sonra etrafını maskeleyin, zımpara yapıp üstüne polisaj yaparsınız. (Tavan için bir şey diyemeyeceğim. Edit: sizin aracın boyası kalkmamış, otoparktaki araçların boyası kalkmış.)

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşlar malum kış geldi cam suyuna antfrizli cam suyu koydum. Üstüne pw eklesem tepkimeye girip her ikisinin özelliği bozulur mu?

Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sulandırılan hızlı cilalar bir süre sonra yapısı bozulup topaklanma yapıyor. O nedenle sulandırıp bekletmiyoruz kullanacağımız kadar ürün hazırlıyoruz. Cam suyuna katmak size sorun çıkartır.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öncelikle geçmiş olsun. Araç sedefli değilse çiziklerin arasına ince rötuş yapın. Boya kuruduktan sonra etrafını maskeleyin, zımpara yapıp üstüne polisaj yaparsınız. (Tavan için bir şey diyemeyeceğim. Edit: sizin aracın boyası kalkmamış, otoparktaki araçların boyası kalkmış.)
Cevabınız için teşekkürler. Mesajınızı kayıt ettim. Şu anda bir şey yapmayacağım. Sanki üzerine düştükçe birşey oluyor. :)

sdemir55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
samsun
Merhabalar,
kaportaya ve janta yoldan geçerken sıçrayan çimento lekeleri için ne yapabilirim, epey de sıçrama var, bir kaç gün oldu, çamur zannediyordum ama çıkmayınca çimento olduğu ortaya çıktı.