Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #12,801

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Merhaba üstadlar 1 hafta önce honda civic fd6 satın aldım. Aracın içi baya kirli bunun için rica ediyorum denenmiş tecrübe sahibi olmuş kişiler,​
1- döşeme, tavan koltuk temizliği​
2- plastik aksamlar​
3- mikrofiber bez ve gerekirse detay fırçası önerilerinde bulunabilir misiniz? Çok teşekkür ederim.​

Bu resimlerdeji leke ve renk aşınmaları için ne yapabilirim acaba?
plastikte oluşan aşınma için tek çözüm reklama girmezse soft kaplama gibi firmalar restore ediyor,diğerleri için berkay hocam zaten reçeteyi vermiş.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
çok teşekkür ederim cevabınız için. gri olan ile beyaz olan tamamen aynı yapıda mı acaba? gri daha uzun tüylü duruyor sanki.
ben de tek kova çoklu eldiven yapmayı düşünüyorum. tavsiye edebileceğiniz başka modeller de var mı acaba?
Rica ederim hocam. Aynı yapıdalar sadece renk farkı var. Tek kova çoklu eldiven için gyeon smoothie tarzı mikrofiber eldivenler olabilir. Çinli arkadaşlardan lucallan markaydı sanırım tercih edilebilir. Ben de purestarlara ilave klin in mikrofiber eldiveni ve gyeon un kuzu yünü eldivenini kullanıyorum kaporta için. Etek altı ve jantlarda da magic kuzu yünü ve meguiars ın mikrofiber eldivenini kullanıyorum. Bu kısımlar için makarna tipi eldivenlerde kullanılabilir.

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Rica ederim hocam. Aynı yapıdalar sadece renk farkı var. Tek kova çoklu eldiven için gyeon smoothie tarzı mikrofiber eldivenler olabilir. Çinli arkadaşlardan lucallan markaydı sanırım tercih edilebilir. Ben de purestarlara ilave klin in mikrofiber eldiveni ve gyeon un kuzu yünü eldivenini kullanıyorum kaporta için. Etek altı ve jantlarda da magic kuzu yünü ve meguiars ın mikrofiber eldivenini kullanıyorum. Bu kısımlar için makarna tipi eldivenlerde kullanılabilir.

Hocam tekrar teşekkür ederim, tavsiylerinizi dikkate alarak alacağım eldivenleri. Fotoğraf için ayrıca teşekkür ederim:)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Geçen hafta geç farkettiğim ve yıkama ile çıkması mümkün olmayan çimento sıçramaları ile ilgili sipariş vermiş olduğum ürün ulaştı ve denedim, şu an itibariyle boyada gözle görülebilir herhangi bir deforme oluşmadı. OK-103 diye bir ürün kullandım, reklama giriyorsa sayın admin ve yöneticilerimiz ürün ismini kaldırabilir,

Saygılar.

Reklam değil özgür forumumuzda tavsiye olur Teşekkürler

DENİZLİ

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Merhaba arkadaşlar marketten aldığım peynir kabında delik varmış bagaja suyu aktı.Silmeme rağmen yaklaşında kokuyu alabiliyorsun buna çözüm nedir acaba böyle bir şey ile karşılaşan var mı acaba?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar marketten aldığım peynir kabında delik varmış bagaja suyu aktı.Silmeme rağmen yaklaşında kokuyu alabiliyorsun buna çözüm nedir acaba böyle bir şey ile karşılaşan var mı acaba?
Koku giderici ürünler kullanabilirsiniz. Ben valet pro odour eater kullanıyorum. Benzeri başıma gelmişti bu şekilde çözdüm.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Bagajda dışarı alınabilecek kısımda mı hocam peynir suyunun aktığı yer eğer öyleyse carpet cleaner ile derinlemesine temizleyip güzelce duru suyla vakumlayıp,enzyme odour ile final yapabilirsiniz

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Koku giderici ürünler kullanabilirsiniz. Ben valet pro odour eater kullanıyorum. Benzeri başıma gelmişti bu şekilde çözdüm.
Tesekkur ettım berkay hocam denıcem
Bagajda dışarı alınabilecek kısımda mı hocam peynir suyunun aktığı yer eğer öyleyse carpet cleaner ile derinlemesine temizleyip güzelce duru suyla vakumlayıp,enzyme odour ile final yapabilirsiniz
Can hocam evet cıkarılıyor o kısım o zaman bisselim gelene kadar bekliyeyim gelince carpetle yaparım zaten beyaz leke ufakdan kalmıştı teşekkür ettim

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Tesekkur ettım berkay hocam denıcem

Can hocam evet cıkarılıyor o kısım o zaman bisselim gelene kadar bekliyeyim gelince carpetle yaparım zaten beyaz leke ufakdan kalmıştı teşekkür ettim
yine de elinizde mevcutsa enzyme odour kullanın o bölgeye hocam süt ve süt ürünleri bakteri oluşturup koku yaratabiliyor en azından bi süre önüne geçilebilir hareketlenmesinin. Araç içine sinen böyle kokular son derece rahatsız edebiliyor :)

xanax

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Az once seramik kaplama yapan bir yer ile gorustum bulundugum ilçede. Gyeon mosh için 2 bin ₺ fiyat verdi. Bunun plus i da var dedigim de ; hayir yok en iyisi bu deyince eleman vazgeçtim oraya yaptirmaktan.

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
Az once seramik kaplama yapan bir yer ile gorustum bulundugum ilçede. Gyeon mosh için 2 bin ₺ fiyat verdi. Bunun plus i da var dedigim de ; hayir yok en iyisi bu deyince eleman vazgeçtim oraya yaptirmaktan.
2000tl az değil mi zaten?

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xanax

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
2000tl az değil mi zaten?

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Urunun fiyati 1100 ₺ ki daha da uyguna aliyordur eminim. İşin aslı asgari ucretin 2850 ₺ olacagi yeni yilda 1000 ₺ işçilik hiçte fena değil diye dusunuyorum. Ama bu işlerde yeniyim öyle diyorsaniz vardir bir bildiginiz saygı duyarim.