Hızlı Soru - Cevap

eagle_gt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #13,301
auto finesse rims icin ne diyorsunuz ? fussodan iyi dayanırımı
Kullanmadığım için bilmiyorum ancak jant için üretilen bir ürün olduğu için fussodan daha uzun dayanabilir. Ama yinede sözlerim varsayımdır referans almayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
auto finesse rims icin ne diyorsunuz ? fussodan iyi dayanırımı
Rims'de aman aman bir ürün değil. Boğazınıza oturabilecek bir nane kokusu ve beklentinin altındaki performansı da cabası olacak.
Jant için sonax'ın başarılı ürünleri var. Yani illa ayrı bir ürün kullanacaksanız Sonax'ın mavi kapaklı (daha uzun süre etkisi var) veya mor kapaklı ürünü beklentinizi karşılayabilir. Ben mavi kapaklıdan çok memnun kalmıştım. Boncuklanması ve yüzeyin kolay temizlenebilmesini çok beğenmiştim.
Bulabilirseniz soft99'un wheel tonic adlı jant temizleyicisi de hidrofobik etki yaratıyor.
Yine bulabilirseniz, armorall markasında jant koruma ürünü var. O da fena iş çıkarmıyor. Gerçi etkisi en fazla 1 ay sürüyor ama olsun uygulaması çok kolay :)
Mint rims, aklımda kaldığı kadarıyla sürmesi, silmesi biraz eziyetli bir ürün. Ve dediğim gibi etkisi de malesef beklediğiniz gibi çıkmayacak.
Bu saydığım ürünleri yüzeye hem hızlı hemde eşit şekilde uygulayabiliyorsunuz.
Yok ben ekstra ücret ödemek istemem derseniz de Fusso ve veya BSD ilaç olacaktır.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Chemical Guys Fabric Guard - Kumaş Koruma 473 ml

bu ürünü alacantra döşemede kullansam olurmu koltuklarım temiz sadece koruma amaçlı kullanacağım
Alcantara için işe yaramayabilir ve alcantranın ince tüy yapısını da bozabilir. Ayrıca, piyasada görüp görebileceğiniz en vasat ürünlerden birisidir. 10 yıl önce olasydı etkisi fena değil diyebilirdim ama şimdi çok geride kalan bir ürün ve biraz da bol bulamaç kullanmanız gerekiyor. Eşit püskürtmeniz gerekiyor. Gerekiyorda gerekiyor. Yüzeyde seçen bir ürün, paspasta hiçbir işe yaramıyor. Ürün tüketip, berbat kokuyu soluduğunuz ile kalıyorsunuz.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Alcantara için işe yaramayabilir ve alcantranın ince tüy yapısını da bozabilir. Ayrıca, piyasada görüp görebileceğiniz en vasat ürünlerden birisidir. 10 yıl önce olasydı etkisi fena değil diyebilirdim ama şimdi çok geride kalan bir ürün ve biraz da bol bulamaç kullanmanız gerekiyor. Eşit püskürtmeniz gerekiyor. Gerekiyorda gerekiyor. Yüzeyde seçen bir ürün, paspasta hiçbir işe yaramıyor. Ürün tüketip, berbat kokuyu soluduğunuz ile kalıyorsunuz.
hic gerek yok o zaman :)

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Rims'de aman aman bir ürün değil. Boğazınıza oturabilecek bir nane kokusu ve beklentinin altındaki performansı da cabası olacak.
Jant için sonax'ın başarılı ürünleri var. Yani illa ayrı bir ürün kullanacaksanız Sonax'ın mavi kapaklı (daha uzun süre etkisi var) veya mor kapaklı ürünü beklentinizi karşılayabilir. Ben mavi kapaklıdan çok memnun kalmıştım. Boncuklanması ve yüzeyin kolay temizlenebilmesini çok beğenmiştim.
Bulabilirseniz soft99'un wheel tonic adlı jant temizleyicisi de hidrofobik etki yaratıyor.
Yine bulabilirseniz, armorall markasında jant koruma ürünü var. O da fena iş çıkarmıyor. Gerçi etkisi en fazla 1 ay sürüyor ama olsun uygulaması çok kolay :)
Mint rims, aklımda kaldığı kadarıyla sürmesi, silmesi biraz eziyetli bir ürün. Ve dediğim gibi etkisi de malesef beklediğiniz gibi çıkmayacak.
Yok ben ekstra ücret ödemek istemem derseniz de Fusso ve veya BSD ilaç olacaktır.
fusso yaparim o zaman en mantıklısı sonax in mavi kapaklsii hangisi acaba bir link varmı onukullanirim fusso nun üstüne belki

Serdaldonmez

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Arkadaşlar 3D yesil elma ve hindistan cevizi kokusu nasildir acaba kullanan fikir verebilecek olan varmidir ?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar 3D yesil elma ve hindistan cevizi kokusu nasildir acaba kullanan fikir verebilecek olan varmidir ?

ikiside inanılmaz yoğun 1 fıs bile fazla geliyor ben fazladan sulandırmıştım böyle olunca. Elma çok ekşi hindistan cevizi fena değil tam kıvamında

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
koruma uyguladıgınız jantların rutin temizliğini nasıl yapıyorsunuz acaba?

Serdaldonmez

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
ikiside inanılmaz yoğun 1 fıs bile fazla geliyor ben fazladan sulandırmıştım böyle olunca. Elma çok ekşi hindistan cevizi fena değil tam kıvamında
Peki kaliciligi nasıl hocam buyuk boy alsak 3.79 litrelik yillarca kullaniriz o zaman :) hindistan cevizimi elmami sizce daha guzel ?

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Peki kaliciligi nasıl hocam buyuk boy alsak 3.79 litrelik yillarca kullaniriz o zaman :) hindistan cevizimi elmami sizce daha guzel ?

Benim tercihim ikiside olmazdı ben 400 bölünmüş aldım, kullanmaktan sıkılıp birilerine hediye ettim :D 3.79 oto yıkama işi yapanlara 10yıllarca yeter dediğim gibi 1 fıs bile insanı boğuyor, Kalıcılık 2-3 gün sulandırmadan ama ilk 3-4 saat aşırı yoğun

Serdaldonmez

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Benim tercihim ikiside olmazdı ben 400 bölünmüş aldım, kullanmaktan sıkılıp birilerine hediye ettim :D 3.79 oto yıkama işi yapanlara 10yıllarca yeter dediğim gibi 1 fıs bile insanı boğuyor, Kalıcılık 2-3 gün sulandırmadan ama ilk 3-4 saat aşırı yoğun
Bolunmus olarak bulmak gerekiyor o zaman insallah buluruz

ahmetyildiz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
Sayın forum sakinleri yıkama kovası ve grit guard ihtiyacım var. Forum kovalarından (tabiri caizse eşşeklik edip ☺️) almadım geçen Murat abiden maddi sıkışıklık sebebiyle çeyiz dizerken çekindim. Elinde fazladan 2 kova bulunan var mıdır ?

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
https://www.trendyol.com/divortex/dvx-ultra-yumusak-detay-temizlik-fircasi-dvx6523-p-53000803
aracı dış yıkamalarımızda bu ürünü kullansak boyayı yada pianoblack yerleri çizermi ürünü kullanacağım yerler ön panjur pianoblack kapı fitilleri ve logolarda kullanmak istiyorum ön logo arka bagaj logosu golf yazısı vesayre vesayre yada bu ürünü belirttiğim amaç için önerirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
bu ürün iç detay için ayrıca gratiste buna benzer ve bayağı yumuşak fırçayı indirimde almıştım.linkini bırakıyorum gidip bakabilirsiniz.içeride gösterge camı hariç kullanmakta fayda var gösterge camını herşey çiziyor.
https://www.gratis.com/eklips-pro-black-fan-fircasi/urun/10104605?sku=10104605