Üstad ben size malesef katılmıyorum burada tamamen kişisel tercih olarak sevdiginiz ürünleri tavsiye etmişssiniz burada tamamen pahalı ürün ve marka algısı oldugunu düşünüyorum o tavsiye ettiginiz ürünlerin valet pro meguiars turtle wax gibi markaların şampuanlarından ne farkı var ? Zymol ve Adams zaten Türkiye de yok diğer Carpro nun 500 ML lik ürünü 98 Tl sizce bu ürün fiyatını hakediyormu siz Test Uzmanı olarak forumda görevlisiniz ancak bu şekilde yönlendirmenizi uygun bulmadım sizin daha insanları alternatiflere yönlendirmeniz gerekiyor sizin yazdıgınız sampuanlar hiç ekonomık degil zaten buraya üye olan bircok arkadas uygun fiyat performans ürünü kullanıyor Valet Pro Flowey vs gibi herkez iyi ve marka ürün alamıyor uygun fiyatlı korumaya az zarar veren bütceye uygun ürünler arayısında ve forumun da amacı bu zaten.
Merhabalar herkese iyi forumlar, En ıslak en parlak görünümlü lastik parlatıcıyı arıyorum bir türlü istediğim ürünü bulamadım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhabalar herkese iyi forumlar, En ıslak en parlak görünümlü lastik parlatıcıyı arıyorum bir türlü istediğim ürünü bulamadım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler 3d magic, meguiars, turtle wax denedim bu zamana kadar fakat tam istediğim gibi bir şey bulamadım bunlardan daha parlak olanını bileniniz var mıdır ben mi çok garibim bu konuda
Teşekkürler 3d magic, meguiars, turtle wax denedim bu zamana kadar fakat tam istediğim gibi bir şey bulamadım bunlardan daha parlak olanını bileniniz var mıdır ben mi çok garibim bu konuda
aslında endurance ve sonax mat gibi geliyor bana uygulama sonrası tekrar bezle pansuman yapar gibi kabasını aldığım için. tabi ürünü bol sürünce ikisi de baya parlak bir hal alıyor sonax'ın endurance'a göre lastiğe daha bi siyahlık kattığını düşünüyorum ben de aynı şekilde.
Arkadaşlar bir sorunum var. amerikadan lake country tabla getirmiştim. fakat aldığım tablalar 5/8"-11 şaft ile uyumluymuş. makinam bosch gpo 14 ce için m14 olması gerekirken 5/8 inç almışız. bugün takıp bir denedim hafif geniş geldi tablanın dişli bölümü. bu nedenle adaptör gerekecek bana. internette yabancı forumları falan araştırdım oralarda rahat bulabiliyorlar. bizim internette baktım denk gelmedim. yani kısacası m14 ü 5/8"-11 e çevirmem lazım. amerikan forumlara baktım aynı konu sorulmuş söyle bir adaptör paylaşımı gelmiş. meguiars online diye bir forum var orada buldugum görsel aşağıya koyacağım. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Aliexpressde buldum ama pahalıya gelecek oradan alırsam.
Arkadaşlar bir sorunum var. amerikadan lake country tabla getirmiştim. fakat aldığım tablalar 5/8"-11 şaft ile uyumluymuş. makinam bosch gpo 14 ce için m14 olması gerekirken 5/8 inç almışız. bugün takıp bir denedim hafif geniş geldi tablanın dişli bölümü. bu nedenle adaptör gerekecek bana. internette yabancı forumları falan araştırdım oralarda rahat bulabiliyorlar. bizim internette baktım denk gelmedim. yani kısacası m14 ü 5/8"-11 e çevirmem lazım. amerikan forumlara baktım aynı konu sorulmuş söyle bir adaptör paylaşımı gelmiş. meguiars online diye bir forum var orada buldugum görsel aşağıya koyacağım. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Aliexpressde buldum ama pahalıya gelecek oradan alırsam.
aliexpressdekileri bende gördüm. fakat elimde 3 tabla oldugu için 3 tane almam lazım. diğer 2 sini kargo ücretsiz olsun diye almıştım ihtiyacı olan birine satacağım onlarıda. mecbur onlar içinde almam lazım. burada hazır olanı varsa uyguna bilen vardır belki dedim. yoksa mecbur oradan alacağım ya da tornacıdan