Hızlı Soru - Cevap

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Herseygarajda konusunda ben cok kez alışveriş yaptım kendilerini yüzyüze tanıyorum kesinlikle güvenebilirsiniz :)
Siz diyorsanız doğrudur

Fiyatları da uygun gibi geldi bana, EF wheel cleaner nasıl bir üründür sizce? 1 litresi 77 TL ve konsantreymiş. Bir fikriniz var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hangi ürünleri tercih edilebilir fiyatlar makul

Tire cleaner cok başarılı 1/3 e kadar sulandirilabiliyor gyeondan başarılı buldum.
dtox baya başarılı guzel demirtozu temizliyor
Mavi on yıkama kopuk kullanmıştım Show ürünü temizlemesi başarılı beyaz araçta boyama yapmadı
Jetblacki denemek istiyorum cok övdüler ama deneme şansım olmadı..

Fiyat performans konusunda başarılı bi marka kullandığım tüm ürünlerini başarılı buldum diyebilirim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Siz diyorsanız doğrudur

Fiyatları da uygun gibi geldi bana, EF wheel cleaner nasıl bir üründür sizce? 1 litresi 77 TL ve konsantreymiş. Bir fikriniz var mı?

shiny ürünlerini 3 senedir severek kullanan birisi olarak beğendiğim ürünleri gözünüz kapalı alabilirsiniz eğer bütçenize uyuyorsa;

1) D-Tox Demir tozu temizleyicisi alanında diğer markalar da dahil en iyilerindenok güçlüdür.

2) Monster Wheel cleaner PLUS olanı efsanedir. Ancak plus olanını getirmemişler.

3) farklı markaların lastik temizleyicilerini kullandım. (Gyeon tyre cleaner, AG, ve koch GS 1:2)
Aralarında en iyi temizlik yapan yine Shiny GARAGE lastik temizleyici oldu.

4) snow Foam olarak mavi renkli ön yıkama şampuanları zamanında iyiydi ama daha konsantre olan daha performanslı markalar çıktı.

özellikle lastik temizleyici ve D-Tox denemenizi tavsiye ederim. Hala severek kullandığım ürünler. Hafta içi Kia Rio için detaylı bir jant lastik temizliği yapacağım belki orada kullanabilirim. :)

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
shiny ürünlerini 3 senedir severek kullanan birisi olarak beğendiğim ürünleri gözünüz kapalı alabilirsiniz eğer bütçenize uyuyorsa;

1) D-Tox Demir tozu temizleyicisi alanında diğer markalar da dahil en iyilerindenok güçlüdür.

2) Monster Wheel cleaner PLUS olanı efsanedir. Ancak plus olanını getirmemişler.

3) farklı markaların lastik temizleyicilerini kullandım. (Gyeon tyre cleaner, AG, ve koch GS 1:2)
Aralarında en iyi temizlik yapan yine Shiny GARAGE lastik temizleyici oldu.

4) snow Foam olarak mavi renkli ön yıkama şampuanları zamanında iyiydi ama daha konsantre olan daha performanslı markalar çıktı.

özellikle lastik temizleyici ve D-Tox denemenizi tavsiye ederim. Hala severek kullandığım ürünler. Hafta içi Kia Rio için detaylı bir jant lastik temizliği yapacağım belki orada kullanabilirim. :)
Teşekkürler değerli yorumlarınız için

Nymphetamin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Vinil yüzeylerde ufak tefek belli belirsiz beyaz lekeler için ucuz yollu bir öneriniz olur mu kolonya yada dezenfektan lekesi sanıyorum ?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Vinil yüzeylerde ufak tefek belli belirsiz beyaz lekeler için ucuz yollu bir öneriniz olur mu kolonya yada dezenfektan lekesi sanıyorum ?
Deri bakım kremi varsa masaj yaparak uygulayın, sonra deri temizleyici ve fırça yardımıyla temizleyin. Yüzeysel bir lekeyse yağ ile birlikte çıkacaktır. Alkolden kaynaklıysa pek çıkmıyor ama denemekte de fayda var bence.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Elimde bu tarz bir ürün yok kapı kolu gibi yüzeylerimde bu lekeler ne almalıyım sizce ?
Kapı koluysa dediğiniz gibi kolonya büyük ihtimalle. İlk temas oraya oluyor.. @Dragstar Süleyman abinin başına gelmişti çözümünü yazar mutlaka gördüğü zaman

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Vinil yüzey de hiç tecrübem olmadı önce varsa iç trim ürünü kullanın olmazsa vinil deri temizleyici ve bakım ürünü deneyelim.