Hızlı Soru - Cevap

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Cilasız yüzeyde denemiştim. Şişe arkasında insana ya sabır çektirecek türden uygulamalar var. Amma velakin onlara uysanız dahi su yüzeyde olduğu gibi kalıyordu. Yüzeyde su kalmaması için hidrofilik tarzda bir ürün olması lazım ama öyle bir özellik görememişti. Kokusu fena değildi.
Cilalı olduğu düşüncesine kapılmanızı sağlayan ama etkisi olmayan bir şampuan.
Bunun direk rakibi Koch chemie nano magic. Ama ben pH nötr ve hızlı cila tabsiye ederim

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Trendyoldan kuponum var orbital uyumlu 130-135 mm keçe almak istiyorum ufs düşündüm alternatif önerileri olanlar paylaşabilir mi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Trendyoldan kuponum var orbital uyumlu 130-135 mm keçe almak istiyorum ufs düşündüm alternatif önerileri olanlar paylaşabilir mi
Trendyol'da fiyatlar uçuk oluyor. Ekstra indirim yoksa başka bir üründe değerlendirmeniz iyi olur bence.

İbrahmunal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Herkese iyi günler. Aracım Opel Vectra C modeli. Rengimiz gümüş gri. Hepimizin bildiği üzere eski opellerde boya matlaşması daha çabuk oluşuyor. Benim aracımın tavanında anten kısmınnın oralarda beyazımsı küçük lekeler oluşmaya başladı. Ve bunun büyüyüp ilerlemesinden korkuyorum. Size sorum güneşin etkisinden uzun süre koruyacak bir ürün öneriniz var mıdır? Soft 99 ürünleri derdime derman olur mu ? Cevaplarsanız sevinirim iyi hafta sonları

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Herkese iyi günler. Aracım Opel Vectra C modeli. Rengimiz gümüş gri. Hepimizin bildiği üzere eski opellerde boya matlaşması daha çabuk oluşuyor. Benim aracımın tavanında anten kısmınnın oralarda beyazımsı küçük lekeler oluşmaya başladı. Ve bunun büyüyüp ilerlemesinden korkuyorum. Size sorum güneşin etkisinden uzun süre koruyacak bir ürün öneriniz var mıdır? Soft 99 ürünleri derdime derman olur mu ? Cevaplarsanız sevinirim iyi hafta sonları
Fotoğraf var mı? Ne lekesi acaba bakmak lazım

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Vernik deforme oluyor gibi güneş yanığı başlangıcı galiba. İlerlemesinden korkuyorum. Malasef şu an elimde resim yok aracı öyle görünce kapalı alanda bıraktım bu şekilde çıkarmaya korkuyorum. Zeminin boyası çıkıyor gibi
vernik atması büyük ihmalle, budan sonraki kısımlar için fusso tarzı dayanıklı bir wax, yada seramik kaplama bu sürecin oluşumunu uzatacaktır,

İbrahmunal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Fusso 12 ay koruma sağladığını söylüyorlar. Bir de araştırmalarıma göre puris A37 isimli wax varmış UV korumalı olduğu yazıyor ikiside aynı fiyatlarda hangisini önerirsiniz ?
vernik atması büyük ihmalle, budan sonraki kısımlar için fusso tarzı dayanıklı bir wax, yada seramik kaplama bu sürecin oluşumunu uzatacaktır,

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Fusso 12 ay koruma sağladığını söylüyorlar. Bir de araştırmalarıma göre puris A37 isimli wax varmış UV korumalı olduğu yazıyor ikiside aynı fiyatlarda hangisini önerirsiniz ?
Fusso'nun da UV koruma özelliği var :) Puris nedir ne değildir bilemiyorum ama oyumu Fusso'dan yana kullanıyorum :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Puris'i bende duymadım açıkçası , fusso bilindik ve kendini ispatlamış bir wax, ancak dayanım olarak 12 aya ulaşmak oldukça zor olcaktır, size tavsiyem 6 ayda bir yenilemeniz yönünde olur.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Jantlarda seramik kadar olmasa da en azından bir sonraki yıkamaya kadar koruma sağlayacak ve uygulaması kolay hangi ürünü önerirsiniz?
ticari kullanıma uygun olmalı, yani çok pahalı olmamalı, müşteri araçlarının jantların da kullanmak için lazım :)

kartal45

Acemi Detaycı
Üye
İl
van
Arkadaşlar aracımı iç dış yıkatmak istiyorum normalde kendim yıkarım ama bu sefer dışarıda yıkatacağım.. Van, malatya, veya manisa/akhisar da gruptan olan kendi aracı gibi özen göstecek güvenilir arkdaşımız varsa o arkadaşımıza yıkatmak isterim. Cumartesi vandan manisa akhisara yolculuk yapacağım iller o yüzden farklı bölgelerde..

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Jantlarda seramik kadar olmasa da en azından bir sonraki yıkamaya kadar koruma sağlayacak ve uygulaması kolay hangi ürünü önerirsiniz?
ticari kullanıma uygun olmalı, yani çok pahalı olmamalı, müşteri araçlarının jantların da kullanmak için lazım :)
Satılık Fazlalıklar - Bölünmüş Ürünler

@Murat hocam da Meguiars Brake Barrier Jant Koruyucu Sprey var 50₺ (Bu Paraya Bedava) Normalde Türkiyede Meg de satiliyor olsaydi en az 150₺ olurdu Üründen bende var kullaniyorum 6 Araca kadar rahat yeter Aerosol bir üründür.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Selam arkadaşlar cleanyourcar.co.uk sitesine üye hesabıma girmekte sorun yaşıyorum., aynı sıkıntıyı yaşayan var mı..? Login olmak istediğimde PC ‘den, tel.den, başka tarayıcıdan (iş yeri veya ev fark etmiyor) böyle bir uyarı alıyorum;