Hızlı Soru - Cevap

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Öne çıkan konu #15,361
Vonixx V-Floc şampuanı yorumlayacak olan var mı? Zymöl şampuan kullanıyordum şimdiye kadar ama çok dikkatimi çekti V-Floc. Tavsiye eder misiniz?
Arkadaşım denemem için bir miktar vermişti., kokusu güzel üzüm kokuyor., kayganlığı iyi., eldiveni yüzeyde gezdirirken yüzeydeki kayganlık iyi., ortam sıcaklığına bağlı olarak veya çok bekletirseniz kuruma yapıyor ama suyu vurunca hemen akıp gidiyor ardında leke bırakmadı., ama pH nötr olmasına rağmen “saf cilasız” bir şampuan değil., içeriğinde parlaklık iyileştrici olduğu belirtilmiş., cilasız şampuan arıyorsanız başka alternatiflere yönelin derim.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
2 sinide kullanmadim ama
Brembo taktım çok memnunum
Trw biraz sertti ama ondada ses yoktu
Brembo bulamadım piyasada. Ate en garanti çözüm ama 2 kata yakın fiyat farkı var söylediğim markalarla. Magnet marelli taktı arkadaşım, o da sessiz fakat piyasada yok. Trw, textar, ferodo aşırı yakın markalar gibi geliyor :( ya kaliteli uzun süre dayanan ürün takmak ya da bunlar yerine yerli üretim ucuz ürünler(kale-beşer-mga tarzı) kullanmak daha mantıklı geliyor.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Brembo bulamadım piyasada. Ate en garanti çözüm ama 2 kata yakın fiyat farkı var söylediğim markalarla. Magnet marelli taktı arkadaşım, o da sessiz fakat piyasada yok. Trw, textar, ferodo aşırı yakın markalar gibi geliyor :( ya kaliteli uzun süre dayanan ürün takmak ya da bunlar yerine yerli üretim ucuz ürünler(kale-beşer-mga tarzı) kullanmak daha mantıklı geliyor.
Kalede ses yapıyor birazda şans işi brembolar hem az tozuyor
Ses yok
Hemde frenleme hissiyatı güzel ve yumuşak
Ben siteden almıştım bulursam akşam size öm olarak gönderirim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kalede ses yapıyor birazda şans işi brembolar hem az tozuyor
Ses yok
Hemde frenleme hissiyatı güzel ve yumuşak
Ben siteden almıştım bulursam akşam size öm olarak gönderirim
Bulabilirseniz sevinirim hocam, inceleyeyim :) yerli ürünlerde en azından ucuz da ondan ötüyor falan diyoduk. Böyle ortalama Bi meblağ ödeyip de daha çok ötünce üzülüyor insan :)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Aracı güneş altında yıkamamak ve yıkayıncada hızlıca kurulamak kireçten kaçmanın en güzel çözümü,kirecide ben 3d eraser ile alıyorum başarılı bir ürün

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ferodo balatada ciddi ses sorunu sonrası farklı arayışlara girdim. Aracında Icer marka veya hella pagid marka balata kullanan oldu mu?
Benim aracımın ön balataları icer marka. 1 ay falan oldu takalı Çağrı, uzun yola da çıktım herhangi bir problemim yok şuan için :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benim aracımın ön balataları icer marka. 1 ay falan oldu takalı Çağrı, uzun yola da çıktım herhangi bir problemim yok şuan için :)
hellayı usta önerdi açıkçası. icer'i de arkadaşımdan duymuştum daha önce. büyük ihtimalle ben de icer takacağım gibi. benim ferodo'daki sorun 1 hafta içinde başlamıştı hemen hhemen

Ahmet35

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İZMİR
@Celal hocamın dediği gibi 3d eraser da olur
Meguiars spot removerda güzel iş yapıyor
Koruma için cam seramikleri ya da cam su iticiler olabilir
Kirec malesef sulama fiskiyelerinden kaynaklı rüzgarlı bi yerde yasadaıgım için nereye bırakırsam yinede kireç oluyor.3d eraser piyasada bulamadım

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben sadece camlarda kullanıyorum ,kaportada denemedim..ama koruma falan bırakmaz asidik bir ürün 3d eraser.fakat kaportada kullanan birinden bilgi alın dikkatli olmak lazım kaportada
Aslında beyaz sirke de kullanıyorlar kireç sökmek için denemedim ama ne kadar etkili olur acaba?

yalin

Çaylak Detaycı
Üye
Aslında beyaz sirke de kullanıyorlar kireç sökmek için denemedim ama ne kadar etkili olur acaba?
3d Eraseri kaportada surekli uyguluyorum, uygulamayi, pedle urunu uyguluyorum 30snye kadar, sonrada 30saniye kadarda bekleyip sprey ile su atip urunu nötüralize edip kuruluyorum... Herhangi bir sikinti yasamadim bu sekilde...

Son düzenleme: