Evet, demirtozu temizleyiciler normal canyon basliklar ile mi atilmali ve ürün sisede beklese problem yaratir mi?
İşiniz bitince başlığı söküp bir dolu pet bardak içine ucunu sokup 15-20 kere su sıktırarak başlık içinde kalan Demirtozu ürününü uzaklaştırırsanız başlık bir nebze daha uzun ömürlü olur.
Demirtozu markası ne bilmiyorum ama jel formunda iyi bir Demirtozu sökücü ürünü ise ürün yoğunluğundan dolayı Canyon ile atmak da zorlayıcı olabilir. Bunun için genelde klasik basit düzenek başlıklar gayet ideal atım yapıyor.
Demirtozu temizleyici sıkarken başlıkta dikkat etmeniz gereken başlığın homojen ve dağılmış şekilde atım yapıp yapmadığı. Genelde bu sıvılar jel formunda olduğu için başlıklar homojen atım yapamadığı için bu da ürün sarfiyatını epey artırmakta ve ayrıca yüzeye her noktaya homojen yayamadığı için yüzeyde boşluklar yaratmakta.
bunu test etmenin en kolay yöntemi kullandığınız başlıkla kahverengi karton kutuya Demirtozu ürününü sıkmaktır. Sıkılan alana homojen eşit atım yapıyorsa o sprey başlık Demirtozu temizleyici için idealdir. Bunun hakkında yabancı videolar var.