Hızlı Soru - Cevap

raptor187

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Öne çıkan konu #16,481
Arkadaşlar Flowey EV13 ne zamandır stoklara gelmiyor, artık satışı bitti mi hiç firmadan bilgi alan oldu mu? Alternatif olarak ne önerirsiniz? EV 13 fusso waxı sökmüyordu ve çok memnundum.
Fraber bersolux da korumayı ellemiyor onu da alabilirsiniz floweye fiyat olarak yakın

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Opak siyah araçta kil uygulaması yaparken dikkate almam gereken püf noktalar var mıdır? Mevsim geçişlerinde wax yenilerken, sonrasında polisaj olmayacak şekilde kil uygulamasından bahşediyorum. Her renkte kil uygularken dikkat etmeliyiz tabi ama siyah araca ilk kez yapıcam size bi sorayım dedim.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Opak siyah araçta kil uygulaması yaparken dikkate almam gereken püf noktalar var mıdır? Mevsim geçişlerinde wax yenilerken, sonrasında polisaj olmayacak şekilde kil uygulamasından bahşediyorum. Her renkte kil uygularken dikkat etmeliyiz tabi ama siyah araca ilk kez yapıcam size bi sorayım dedim.
Opak zordur Hocam. Bırak kil uygulamasını, polisaj sonrası bezle silerken bile çizilir.

RickSanchez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
merhaba, rötuş kalemi arıyorum türkiye de bulabileceğim bi site var mıdır? biraz araştırma yaptım sadece amazonda bulabildim onun da fiyatı epey yüksek

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi akşamlar. N11 kuponumu kullanarak, uzun süredir almayı düşündüğüm, merak ettiğim CarPro Elixir'i aldım(Parlatan Adamlar'dan). Resimde de gördüğünüz üzere 06.11.2020 üretim tarihli ürün gönderdiler. Normal mi bu sizce?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İyi akşamlar. N11 kuponumu kullanarak, uzun süredir almayı düşündüğüm, merak ettiğim CarPro Elixir'i aldım(Parlatan Adamlar'dan). Resimde de gördüğünüz üzere 06.11.2020 üretim tarihli ürün gönderdiler. Normal mi bu sizce?

Normal Hocam ya Parlatanadamlar bunu hep yapiyor Özellik Goodstuff ta yaptilar Kampanya ve indirim yaptiklar aldik Son kullanma tarihlerine 3/4 ay kalmisti malesef bende hala var tarihleri bu ay gececek Sampuan larin interiorlarin falan mesela

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Normal Hocam ya Parlatanadamlar bunu hep yapiyor Özellik Goodstuff ta yaptilar Kampanya ve indirim yaptiklar aldik Son kullanma tarihlerine 3/4 ay kalmisti malesef bende hala var tarihleri bu ay gececek Sampuan larin interiorlarin falan mesela
Üzücü ve düşündürücü! Peki iade edeyim mi? Sıkıntı olur mu ki?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Üzücü ve düşündürücü! Peki iade edeyim mi? Sıkıntı olur mu ki?
4 ay var hocam kullanin bitirin bir sorun olmaz hocam tarih gecsede iyi muhafaza edildikten sorun olmuyor Meguiars ve Zymöl in bircok urunu bende 6 nci yilini doldurdu ilk gunku gibi hepside bircok urunler de oyle sulandirilmis ürün cabuk bozuluyor ancak bu sekilde orjinal ambalajli urunlerde bir sorun olmuyor.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
4 ay var hocam kullanin bitirin bir sorun olmaz hocam tarih gecsede iyi muhafaza edildikten sorun olmuyor Meguiars ve Zymöl in bircok urunu bende 6 nci yilini doldurdu ilk gunku gibi hepside bircok urunler de oyle sulandirilmis ürün cabuk bozuluyor ancak bu sekilde orjinal ambalajli urunlerde bir sorun olmuyor.
Eyvallah Sefa, sağolasın.

tolgakdg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle herkese keyifli forumlar. Bir dostum bana koch chemie fb ürününden verdi yarım bidon kadar(2, 3 litre). Ürünü haftalık yıkamalarımda jant temizliğinde kullansam problem olur mu? Demirtozu sökücü olduğundan bazı arkadaşlar sürekli kullanımda janta zarar verir demişler forumu okudum. Eğer haftalık kullanmamda sakınca yoksa sulandırmalı mıyım sulandırmadan mı kullanmalıyım? Eğer haftalık kullanmam sıkıntılıysa bana jant temizliği için ürün veya ürünler önerirseniz mutlu olurum..

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Öncelikle herkese keyifli forumlar. Bir dostum bana koch chemie fb ürününden verdi yarım bidon kadar(2, 3 litre). Ürünü haftalık yıkamalarımda jant temizliğinde kullansam problem olur mu? Demirtozu sökücü olduğundan bazı arkadaşlar sürekli kullanımda janta zarar verir demişler forumu okudum. Eğer haftalık kullanmamda sakınca yoksa sulandırmalı mıyım sulandırmadan mı kullanmalıyım? Eğer haftalık kullanmam sıkıntılıysa bana jant temizliği için ürün veya ürünler önerirseniz mutlu olurum..
Haftalık kullanımda kaliperlerde korozyona yol açabilir demirtozu temizleyici olduğu için sürekli kullanılmasına gerek yok 6 aylık periyotlarla kullanabilirsiniz
Düzenli kullanım için flowey r1 öneririm

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
İyi durlanmayınca yada bunu sıktıktan sonra sanki paslı görünüm bırakıyor. Şahsımca yüzey tertemiz olduğundan biz öyle görüyor da olabiliriz.

Düzenli fb kullanmak zarar olur mu bilemem de biraz israf olabilir . 2/3 ayda bir kullanmak daha doğru olacaktır.

not: normalde üstünde yazmıyor da ben kuru yüzeye sıkarken homojen dağılım adına 500 ml ürün 150/200 arası su koyup o şekilde sıkıyorum.

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bütçeniz var ise auto brite süperfoam tavsiye ederim Koruma Ellemez Köpüğü Daha Uzun Süre Bekler.
Magifoam superfoame göre phı yüksek ama waxa bi zararı olmadığı yazıyor üretici tarafından. Denediniz mi? Güzel ürün ama korumayı elleyip ellememesi konusunda nasıl acaba merak ediyorum. Hem floweye göre yarısı kadar ürün tüketimi oluyor hem daha uzun süre kalıyor araç üzerinde.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Magifoam superfoame göre phı yüksek ama waxa bi zararı olmadığı yazıyor üretici tarafından. Denediniz mi? Güzel ürün ama korumayı elleyip ellememesi konusunda nasıl acaba merak ediyorum. Hem floweye göre yarısı kadar ürün tüketimi oluyor hem daha uzun süre kalıyor araç üzerinde.
Şuan ülkemiz sartlarinda alınabilecek en iyi ön yıkama şampuanı magifoam diyebilirim. Hem düşük sarfiyatı (1,6lt suya 35ml kadar kullanıyorum, alta veya marolex de), hem yüzeyde uzun sure kalması, hem de wax dostu olması açısından.

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şuan ülkemiz sartlarinda alınabilecek en iyi ön yıkama şampuanı magifoam diyebilirim. Hem düşük sarfiyatı (1,6lt suya 35ml kadar kullanıyorum, alta veya marolex de), hem yüzeyde uzun sure kalması, hem de wax dostu olması açısından.
Peki valet pro foamula nasıl sizce korumaya etkisi olur mu

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Peki valet pro foamula nasıl sizce korumaya etkisi olur mu
Hocam foamula 1 de var stogumda , magifoam aldigimdan beri inanın hiç elim gitmedi. Duruyor kenarda. Ph nötr, wax dostu, yaz aylarında ve daha kısa süreli kirlenmelerde kullanılabilir. Sulandırma oranı magifoam un yanına yaklaşamaz..