Hızlı Soru - Cevap

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
elinde demir tozu temizleyici ve iç plastik bakım ürünü olan var mı, ya da alışverişi nereden yapıyorsunuz hangi site hızlı ve güvenli

Hangi site güvenli , teker teker uzun olabilirde satış sitelerinin mağaza yada ürün çeşitleri kuponu oluyor. Öyle almak daha mantıklı görünüyor

1 kere gyeon preserve kullandım ondan çok bi yorum yapamam ama genel anlamda iyi diyebilirim , şuanlık 3d ultra protectant var ondan da memnunum. Birde marka olarak KC de pek üzmez

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Yalan olmasın o zaman yalandan grid guard ve kapak dahil 50/60 tl ye almıştım. Şimdi gitsem (yapabilirlerse) sadece plastik kaynağa o kadar para isterler heralde :kahkahaa::terlisırıtan:
Hangi plastik kaynağı :smilex:, elek telini pürmüzde ısıtın turuncu olunca içine basın, tabi ondan önce ayrılan yeri güzelce sıkıştırın. Teli de kargaburun veya cımbızla tutmayı unutmayın tabi. En azından sızma azalır. Üsütne karbonat japon zımpara yapıp veriyorlar zaten normalde de. Plastik kaynağı yaygınlaşsa da eski usul çalışan yerler hala çoğunlukta.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
sarı ,forum kovası sanırım dibinde görünmez çatlağı var. hafif hafif damlatıyor yani 10 dk da 2 parmak gibi su eksilmiş sanki. Daha önce hiç başına gelen var mı yada ne yapılabilir ?
Benim başıma gelmedi ancak ben alırken 2 adet almıştım sonra çoklu eldiven metoduna geçince bir kova boşa çıktı. İstersen vereyim.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Hangi plastik kaynağı :smilex:, elek telini pürmüzde ısıtın turuncu olunca içine basın, tabi ondan önce ayrılan yeri güzelce sıkıştırın. Teli de kargaburun veya cımbızla tutmayı unutmayın tabi. En azından sızma azalır. Üsütne karbonat japon zımpara yapıp veriyorlar zaten normalde de. Plastik kaynağı yaygınlaşsa da eski usul çalışan yerler hala çoğunlukta.
Valla önce deliği yada çatlağı bulmak lazım , görünmeycek kadar küçük ama daha büyürse bi işlem yapılabilir.

Benim başıma gelmedi ancak ben alırken 2 adet almıştım sonra çoklu eldiven metoduna geçince bir kova boşa çıktı. İstersen vereyim.
diğer kovam hdpe plastik , 3. olacağı da aynı şekilde bulmaya çalışıyorum . Bu sarı kovalar hem çok ince hemde su koyunca esniyordu .Şuan aynı kovayı almak istemem çünkü yine aynısı olmayacağı meçhul.Teşekürler yinede

tolgakdg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Resimdeki araç içi süpürge'yi veya ona benzerini kullanıp tavsiye edebilecek olan varmı? Tabi ki normal elektrikli süpürge yerini tutmaz fakat acil durumlarda iş görsün yeterli.
Bunun iki alt modelini kullanıyorum. Tek farkı toz haznesinin daha küçük olması ancak çekim gücü aynı. Acil durumlar için yada benim gibi sık sık iç temizlik yapıyorsanız fazlası ile iş görüyor toz, kum ve ufak taşları almada yeterli. Bir seneden fazladırda kullanıyorum.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Bunun iki alt modelini kullanıyorum. Tek farkı toz haznesinin daha küçük olması ancak çekim gücü aynı. Acil durumlar için yada benim gibi sık sık iç temizlik yapıyorsanız fazlası ile iş görüyor toz, kum ve ufak taşları almada yeterli. Bir seneden fazladırda kullanıyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu 12.5W diğer alt modeller 8W sanırım.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Bendeki adv 2000 modeli ve 12.5W, sizin baktığınız modelden depo haznesi küçük sadece isterseniz bakabilirsiniz o modele de, aradaki fiyat farkı bana mantıklı gelmemişti o zaman…

Sizin bahsettiğiniz bu resimdeki model sanırım evet Watt olarak aynı siz ne zaman aldınız bilmiyorum ama fiyat olarak ta 50-60 ₺ birşey var aralarında.

tolgakdg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Sizin bahsettiğiniz bu resimdeki model sanırım evet Watt olarak aynı siz ne zaman aldınız bilmiyorum ama fiyat olarak ta 50-60 ₺ birşey var aralarında.
470 liraya almışım hocam n11 e geçmiş alımlarıma baktım şimdi. 200 küsür fark vardı o zaman şuan 50 - 60 lira fark varsa değmez tabi..

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu

Özellikle camlarda hafif kireç gördüm yıkama sonrasına. Elimde küçük bu şekilde pedler var. Bunlardan biri veya keçeyle menzerna 400 veya kc f6 ile uygulama yapsam (tabi ön hazırlıkla birlikte) kirece etkili olur mu ?
Olursa hangi kombinasyonla çalışmak daha mantıklı olur ?

Arenas0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
elinde demir tozu temizleyici ve iç plastik bakım ürünü olan var mı, ya da alışverişi nereden yapıyorsunuz hangi site hızlı ve güvenli
demir tozu k2 markanın fiyat performans denebilir.
iç koruma diyorsan kesinlikle ama kesinlikle carpro perl 1kısım perl 4 kısım su
bunları n11'e yazınca çıkar

Arenas0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
güzel bir soru sormak isterim;

arabayı yıkadıktan sonra arabada wax varken kalan suyu havlu yerine silikon çekçekle alsak nasıl olur çizilme yapar mı?

Resim ektedir.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
güzel bir soru sormak isterim;

arabayı yıkadıktan sonra arabada wax varken kalan suyu havlu yerine silikon çekçekle alsak nasıl olur çizilme yapar mı?

Resim ektedir.

Çizilerinize çizikler katarsınız. Bunlar zamanla kirleniyor ve kirlenen yerleri de kolay kolay temizlenmiyor. Ha camlardaki suyu çekersiniz o ayrı ama boyada tertemiz yüzey çizik içinde kalır.
Ben bunu bol çizikleri olan araçta kullanıyorum. Niye, çünkü zaten haddinden fazla çizik var. Vakit ayırıp polisaj yapmam lazım ve üşeniyorum. O nedenle de bu ürün işime geliyor.

Arenas0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
bunu neden sordum, soft 99 ve autoglym gibi markalarında bu aleti var, sonuçta detay markaları arasında bir klasa sahip olan markalar bunlar, çiziyorsa neden böyle bir şey yapmışlar diye düşündüm cevabımı aldım. Teşekkürler.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
bunu neden sordum, soft 99 ve autoglym gibi markalarında bu aleti var, sonuçta detay markaları arasında bir klasa sahip olan markalar bunlar, çiziyorsa neden böyle bir şey yapmışlar diye düşündüm cevabımı aldım. Teşekkürler.
Adamların da çoluğu çocuğu var :))

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
demir tozu k2 markanın fiyat performans denebilir.
iç koruma diyorsan kesinlikle ama kesinlikle carpro perl 1kısım perl 4 kısım su
bunları n11'e yazınca çıkar
Carpro özelliği nedir giç kullanmadım Hocam, iç plastikte Toz tutma, plastik yenileme va nasıl

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Carpro özelliği nedir giç kullanmadım Hocam, iç plastikte Toz tutma, plastik yenileme va nasıl
Carpro perl, su bazlı seramik katkılı bir malzeme dayanımı yüksek ve farklı seyretlme oranları ile bir çok plastik aksama uygulanabiliyor. Ben saf olarak lastiklere ve dış cam fitili kauçuk ve siyah kısımlara uyguladım parlaklığı güzel hidrofobisi de yüksek. İç kısımda ise 1:6 seyreltip tarım temizliği ve güneşten koruma için quick detailer olarak kullanıyorum.

Son düzenleme: