Hızlı Soru - Cevap

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #16,821
şimdi concentrated güzel bir şampuan ama yoğunluk bazlı düşünürsek ab velvet en yüksek kosantresi olan üründür az sarfiyatla kullanabilirsiniz olaya fiyat açısından bakmamam lazım konsantre bazlı bakmak lazım sitelerinden araştırabilirsiniz
Purple velvet 500 ml ile 90-100 arası bir yıkama yapılabilir. Fiyatı da 100-120 arasında. Bence oldukça makul

Arkadaşlar AB velvet korumayı perdelediğini duydum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Can hocam merhaba filtron markasından memnunmusunuz bende babamın aracına man alıcaktım fakat üretmemişler filtron önerdi oradaki satıcı yorum yapma şansınız varmıdır?
Filtron filtreler bence alınabilecek en iyi muadiller arasında. Kendi aracım için konuşmam gerekirse hava ve polen filtrelerinin yapıları çok sağlam ve bire bir aynı özellikleri taşıyor. Yağ filtresine bir yorum yapamıyorum çünkü elimde orijinal sıfır filtre yok. Ancak onun da filtre yapısı sağlam ve nizami. Sadece conta rengini farklı yapmışlar.

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
şimdi concentrated güzel bir şampuan ama yoğunluk bazlı düşünürsek ab velvet en yüksek kosantresi olan üründür az sarfiyatla kullanabilirsiniz olaya fiyat açısından bakmamam lazım konsantre bazlı bakmak lazım sitelerinden araştırabilirsiniz
öneriniz için teşekkürler daha almadım ama velvete bi bakayım

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
aracın camları bir türlü güzel temizleyemiyorum hep yaglı puslu ve bez izi kalıyor önerebileceginiz cam bezi ve cam temizleyici var mı

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
aracın camları bir türlü güzel temizleyemiyorum hep yaglı puslu ve bez izi kalıyor önerebileceginiz cam bezi ve cam temizleyici var mı
@Tonyukuk07 iletişim kurarsanız carbonfaserın cam bezleri var zirvesi budur başka bez aramanıza gerek yok

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Carbon cam bezi ve forumda bilindik markaların cam ürünlerini kullanabilirsiniz.

Ben 3D glass cleaner kullanıyorum. 50 ye 1 sulandırıliyor. Eskiden forumun en çok tavsiye edilen ürünüydü, ki o zaman döviz kurları bugüne göre düşük olduğundan ürünler daha ulaşılabilirdi. Şu ara diğer ürünlere göre fiyatı halen çok uygun ama tavsiye edildiğini görmüyorum.

Ürünün tek eksisi arıtılmış veya ambalaj su ile sulandırılması tavsiye ediliyor. Çeşme suyu ile sulandirildiginda kireç lekesi yapabiliyormuş. Benim evimde arıtıcı olduğu için bu durum ile hiç karşılaşmadım, bizim forumda karşılaşanı da görmedim. Sadece autopia.org da beyaz lekeler bırakabiliyor yorumları okuduğum için yazmak istedim bu durumu.

Ben yıllardır bu ürünü kullanıyorum. Cam suyuna da bu ürünü ekliyorum. Cam suyu olarak da iş yapıyor. Genel olarak 20-30 da 1 sulandırmışımdır. Bizzat 50:1 olsun diye ölçüm yapmadım. Memnun olduğum bir ürün.

Telefon ile yazdığımdan yazım yanlışları olabilir.

Son düzenleme:

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben camlar için Cam Temizleyici Amway Home™ L.O.C.™ kullanıyorum. Oldukca ekonomik ve organik :) 1 şişeden 2 litre cam suyu çıkabiliyor. Fakat suyla karıştırdıktan sonra 1 ay ömrü var. Ona göre az karıştırmak gerekir. Cam bezi olarak da SmartBee Mikrofiber Cam Silme Bezi 50x70 235gr/m2 - Mavi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sorum yaşamadım

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
Ben camlar için Cam Temizleyici Amway Home™ L.O.C.™ kullanıyorum. Oldukca ekonomik ve organik :) 1 şişeden 2 litre cam suyu çıkabiliyor. Fakat suyla karıştırdıktan sonra 1 ay ömrü var. Ona göre az karıştırmak gerekir. Cam bezi olarak da SmartBee Mikrofiber Cam Silme Bezi 50x70 235gr/m2 - Mavi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sorum yaşamadım
evde 2 kişi açılmamıs amway loc var onu kullanayım o zaman , normal cam sil kullanmıstım ama bez kötü oldugu için güzel sonuç alamadım

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Forumda daha önceki konularda arattığımda stokları serelim konusunda alıp paylaşan arkadaşların şişelerde kırmızı baskılı idi ondan sıkıntı olacağını düşünmedim
Şişe si orjinal sorun yok hocam Baski etiketi degisti.Sizin aldiginiz zaten Son Baskili ürün.