aracın camları bir türlü güzel temizleyemiyorum hep yaglı puslu ve bez izi kalıyor önerebileceginiz cam bezi ve cam temizleyici var mı
Carbon cam bezi ve forumda bilindik markaların cam ürünlerini kullanabilirsiniz.
Ben 3D glass cleaner kullanıyorum. 50 ye 1 sulandırıliyor. Eskiden forumun en çok tavsiye edilen ürünüydü, ki o zaman döviz kurları bugüne göre düşük olduğundan ürünler daha ulaşılabilirdi. Şu ara diğer ürünlere göre fiyatı halen çok uygun ama tavsiye edildiğini görmüyorum.
Ürünün tek eksisi arıtılmış veya ambalaj su ile sulandırılması tavsiye ediliyor. Çeşme suyu ile sulandirildiginda kireç lekesi yapabiliyormuş. Benim evimde arıtıcı olduğu için bu durum ile hiç karşılaşmadım, bizim forumda karşılaşanı da görmedim. Sadece autopia.org da beyaz lekeler bırakabiliyor yorumları okuduğum için yazmak istedim bu durumu.
Ben yıllardır bu ürünü kullanıyorum. Cam suyuna da bu ürünü ekliyorum. Cam suyu olarak da iş yapıyor. Genel olarak 20-30 da 1 sulandırmışımdır. Bizzat 50:1 olsun diye ölçüm yapmadım. Memnun olduğum bir ürün.
Telefon ile yazdığımdan yazım yanlışları olabilir.